BLANTMEN Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 Spadł mi dzisiaj telefonik i głośnik coś się popsuł. Strasznie cicho słychać :( Jest możliwość jego naprawienia i ile by to mniej więcej kosztowało ? Narazie korzystam z zestawu słuchawkowego, no ale ile można :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 Kup nowy głośnieczek na Allegro i wymień... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 To jest jedno wyjście. Ile by taka zabawa kosztowała w jakimś serwisie ? Aha - THX za przeniesienie tematu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 No problem.. :) Możesz mi coś przybliżyć - nie słyszysz np. rozmów? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 13 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2005 Słysze, ale baaaardzo cicho :( Głośność mam ustawioną na maxa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 14 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2005 To jest jedno wyjście. Ile by taka zabawa kosztowała w jakimś serwisie ? Aha - THX za przeniesienie tematu :) 1273246[/snapback] mysle ze 20-30 zeta minimum Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamm Opublikowano 14 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2005 Koszt takiego głośniczka to max 3zł. A zamiast płacić w serwisie 30 zł to kup sobie śrubokręt (torx-6) za 5zł i sam wymień :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 14 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2005 Z elektroniki to ja [gluteus maximus] jestem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 14 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2005 To nic takiego.... Moge zrobić fotki i dodac Ci instrukcje (ale to w weekend :P ).... Nawet nie 1min a ile kasy zaoszczędzisz.... Po prostu odkręcasz ten plastik z wyświetlaczem, wykładasz zepsuty głosnik, wkładasz nowy (nic nie lutujesz itp.), przykrecasz... Włola.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_i_e_t_r_o Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 nie chcialem tworzyc nowego tematu dla mojego pytania jak zdjac przedni panel w 5510... i co zrobic gdy A Z i znaczek do zrobienia liter z malych na duze bardzo ciezko mi chodzi? :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamm Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 (edytowane) Demontaż noki 5510 ze zdjęciami i opisem: http://members.lycos.co.uk/amuszynski/Demo..._Nokia_5510.rar Edytowane 13 Marca 2005 przez adamm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 Już chyba nie leży tam pliczek :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość frosti Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 mi ta 5510 spadła z metra i wyświetlacz mi poszedł..co mi poradzicie? jestem wstanie sam to wymienić? gdzie kupić tego torx 6 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamm Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 Już chyba nie leży tam pliczek :D 1326994[/snapback] Prawym klawiszem i zapisz element docelowy mi ta 5510 spadła z metra i wyświetlacz mi poszedł..co mi poradzicie? jestem wstanie sam to wymienić? gdzie kupić tego torx 6 ? 1327374[/snapback] Wyświetlacz kup na allegro (najtaniej wyjdzie nawet z przesyłką). O torxa pytaj w sklepach z narzędziami lub też na allegro, a wymiana jest bardzo łatwa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...