onkel qbson Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 Znacie sklepy internetowe (nikoniecznie) gdzie dostane takie cuś ? znalazłem niby, ale był to zestaw 9, czy więcej kolorów za ponad 100 zeta... Najlepiej, żeby to było ze 100ml Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
onkel qbson Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 http://www.conrad.pl/index.php?art=590164&pic=2 Co powiecie na to ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 13 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2005 1273981[/snapback]Powiem tak DROGIE :blink: :lol: :mur: mało tego :blink: szkoda ze to nie sprej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vegosan Opublikowano 13 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2005 ja ostatnio tez chodzilem i szukalem po sklepach -bezskutecznie Jedz za granice i tam kup :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
onkel qbson Opublikowano 13 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2005 hehheh uważaj bo mnie przekonasz jeszcze :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 14 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2005 jak pojedziesz to kup dla mnie jeszcze zielona puche :P a tak pozatym to w castoramie dostaniesz, jak bylem w gorzowie wlkp. to byla tylko czerwona (wygladala jak rozwa) i wlasnie zolta, zielonej za cholere nie znalazlem :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
onkel qbson Opublikowano 14 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2005 jutro moze sie przejde bo mam blisko do castoramy ;) poza tym mam zamiar odwiedzic jeszcze jeden spory sklepik, wiec dam znac co i jak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:GurU:. Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 Nikt nigdzie nie znalazł przystępnych sklepów? ciekawe jak trwała jest taka farba :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...