2002JSQ Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 (edytowane) Siema. Od kilku dni mam problem z wejsciem na strony microsoftu http://www.microsoft.com oraz http://www.microsoft.com/poland Czy ktos odnotowal podobny problem? Mam Neostrade 640. Edytowane 12 Lutego 2005 przez 2002JSQ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 też mam ten problem, chyba serwery ms nie wyrabiają, bo ich stronki chodzą tak, że krew człowieka zalewa :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 też mam ten problem, chyba serwery ms nie wyrabiają, bo ich stronki chodzą tak, że krew człowieka zalewa :mur: 1273233[/snapback] ...raczej nie ms a neostrada... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 Tez tak podejrzewalem, dlatego podalem rodzaj lacza. A jak inni? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 U mnie na laczu od TorMANa wszystko dziala. Sprawdzilem jak sytuacja wyglada w przypadku dwoch serwerow stojacych na iDSL od TP. Strona Microsoftu dziala, ale strasznie sie muli. Jesli chodzi o ping na serwer Microsoftu to oni przyblokowali taka mozliwosc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 na dialog dsl gitarka ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 U mnie na laczu od TorMANa wszystko dziala. Sprawdzilem jak sytuacja wyglada w przypadku dwoch serwerow stojacych na iDSL od TP. Strona Microsoftu dziala, ale strasznie sie muli. Jesli chodzi o ping na serwer Microsoftu to oni przyblokowali taka mozliwosc.W sumie nie pomyslalem o tym :oops: ale fakt faktem strona nie laduje sie wogole lub pokaze sie kilka % i stoi.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sivy(R) Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 Siema. Od kilku dni mam problem z wejsciem na strony microsoftu Czy ktos odnotowal podobny problem? Mam Neostrade 640. 1272999[/snapback] No jest problem z neo i strona MS, ale jest i rozwiazanie, ustawiasz proxy w3cache.icm.edu.pl:8080 i wszystko dziala ladnie. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...