R4DOS Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 Co sadzicie o tej konfiguracji ?? Czy ktoś z Was posiada takową płytę lub procka? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 Soltek powinnien być ok, natomiast Celeron (było juz o nim na forum sporo) to delikatnie mówąć nienajlepszy wybór zwłaszcza jeśli chodzi o współczynnik cena/wydajność. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4DOS Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 Soltek powinnien być ok, natomiast Celeron (było juz o nim na forum sporo) to delikatnie mówąć nienajlepszy wybór zwłaszcza jeśli chodzi o współczynnik cena/wydajność. to wiem mam narazie tego Celka gdyż nie miałem kasy na P4 ale w pierwszym kwartale 2003 kupuję P4 2.53 GHz i krece na ponad 3.0 Ghz, potem zainwestuje w jakieś solidne chłodzenie. btw. w najnowszym ENTERze (listopad 2002) na stronie 108 jest ciekawy artykuł na temat chłodzenia ciekłym azotem, polecam ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...