kozayeaa Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 Czy ta karta Gigabyte Radeon 9600Pro http://www.sirius.pl/product.php?action=info&id=9768&sid=1 będzie działać na mojej płycie która ma tylko 4xAGP ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 jes of kors B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 bedzie ale wszytsko zależy od: 1) zasilacza, 2) budy naprawde jest duzo takich tematów, poszukajcie prosze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuzz Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 jak dla mnie topic do zagadnien podstawowych, trzebaby tam przykleic cos takiego, ze 8x bedzie dzialac na 4x jako 4x, i ze procek obslugujacy 333 bedzie dzialal z pamiecia obslugujaca 266 jako 266 itd, bo cos duzo pytan o to od leniwców... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozayeaa Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 sorki od jakiego zasilacza i budy bo nie wiem o co chodzi ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozayeaa Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 dobra mnie macie juz z głowy .. :) nie bede sie juz pytał o takie sprawy ..... i dzieki ze mnie uswiadomiliscie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...