Dziobak Opublikowano 3 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2004 Kilka dni temu wyszło demko tej gry. Grałem na razie tylko z pół godziny, ale już mi się podoba. Rzuca się w oczy piękna (chyba jedna z najlepszych w strategiach) grafa. RCT jest grą nad którą spędziłem wiele godzin i nadal do niej często wracam. Grywalność była nieziemska. Jak będzie teraz? Sami zobaczcie: http://topic.news.filefront.com/10764;/Rol..._Tycoon_3_Demo/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 Wyszła już pełna. Dużo nie grałem, ale całkiem fajnie się prezentuje. Szczegóły na: http://www.atari.com/rollercoastertycoon/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WzQ Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 Gierka jest wspaniała ! Znacznie lepsza od poprzednich części. Szczególnie przypadła mi do gustu opcja Sandbox, gdzie nie ma limitu kasy i budujemy OLBRZYMI park tak jak chcemy od podstaw :) Aczkolwiek nie wiem co jest, ale mi, grając w nią, co jakiś czas resetuje się komputer :( nie wiem czy to problem gry czy sprzętu, wiecie co może być nie tak ? (to samo miałem w grze Transport Giant) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mysterio Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 Może ktoś powiedzieć jak z wymaganiami? Bo obecnie siedzę na rivce, 128ramu i celku 900mhz. Więc nie wiem czy warto ściągać, chociaż dwójka chodziła normalnie:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeniu Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 Może ktoś powiedzieć jak z wymaganiami? Bo obecnie siedzę na rivce, 128ramu i celku 900mhz. Więc nie wiem czy warto ściągać, chociaż dwójka chodziła normalnie:)"I - SYSTEM REQUIREMENTS ----------------------- Operating System Windows® 98/Me/2000/XP (Windows® XP recommended) Processor Pentium® III 733 MHz or compatible (Pentium® 4 1.3 GHz or compatible recommended) Memory 128 MB RAM; 256 MB for XP (256 MB; 384 MB for XP recommended) Hard Disk Space 600 MB Free CD–ROM Drive 4X Speed or faster (8X Speed or faster recommended) Video ATI Radeon™ or 32 MB GeForce™ 2 or higher. (64 MB ATI Radeon recommended)* Sound Windows® 98/Me/2000/XP-compatible 16-bit sound card* (PC audio solution containing Dolby Digital Live required for Dolby Digital audio) DirectX® DirectX® version 9.0 (included) or higher *Indicates device should be compatible with DirectX® version 9.0 or higher." z readme wziąłem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 Może ktoś powiedzieć jak z wymaganiami? Bo obecnie siedzę na rivce, 128ramu i celku 900mhz. Więc nie wiem czy warto ściągać, chociaż dwójka chodziła normalnie:)Wiesz, w porównaniu do dwójki to wszystko zmieniło się na dużo, dużo lepsze. U mnie w full detalach w 1024 kiepsko się już potem gra jak park się rozbuduje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WzQ Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 Na moim sprzęcie z podpisu w detalach low chodzi spoko, przy ogromnym parku zaczyna ciąć... :( ale denerwuje mnie resetwoanie co jakiśczas kompa, ktoś mi pomoże z tym problemem ? (opisałem parę postów wyżej) :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moog Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 własnie instaluje zaraz powiem co o niej sądze bo grałem w poprzednie części i mam punkt odniesienia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart132 Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 Wiecie co mam ta gre no i hmm :/ troche sie rozczarowalem. Myslalem ze bedzie cos lepszego niz Theme Park World a niestety. Mnostwo kolejek, ciach!l itp ale bo ja wiem. TPW jakos bardziej mi odpowiadal. Mozna bylo chodzic po parku a tutaj jedynie jezdzic niektorymi atrakcjami. Wymagania ok. Chodzi plynnie na hight :) Moze jak dluzej pogram to cos napisze :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moog Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 A mi się podoba . Bardzo rozbudowana . Dużo zabawy . Trzeba złapać klimat :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart132 Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 Ja nie mowie ze mi sie nie podoba :) Poprostu miałem większe oczekiwania wobec tej gry -> Patrzac na to ze TPW ukazal sie dobre kilka lat temu :> Umiem zlapac klimat :] Inaczej bym tej gry nie scial, ale i tak mysle ze nie bede gral zbyt dlugo. Jak z kazda gra na moim kompie.... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morel123 Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 Na moj gust gierka calkiem niezla. Gralem w sumie tylko w jedynke, bo 2 mi sie nie podobala. Niby to prosta gierka, ale pierw lepiej zaznajomic sie z tutorialem i tak chyba zrobie :) Graficznie prezentuje sie niezle i brak jakichkolwiek zacinek - chociaz jeszcze nie wybudowalem wielkiego miasteczka Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moog Opublikowano 31 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2004 ja własnie zabieram się troche za nią . Pogram dziś bo jutro koniec laby 8) BTW . Zbudujcie projektor laserów i zobaczcie co sie ujawnia na jego logo :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mk89 Opublikowano 1 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2004 No gierka nawet dosc fajna :) Przypadla mi do gustu. Najbardziej podoba mi to ze można zobaczyc jak się jedzie jakas kolejką :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubusiek Opublikowano 30 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2004 No gierka jest superowa, chociaz gralem na razie tylko godzinke, na sprzecie z podpisu na full detalach chodzi plynnie jedynie zacina jak sie rozbuduje miasteczko i jedzie np kolejka, ale to napewno wina malej ilosci ramu :( Mam pytanie czy ktos wie jak zwolnic gre albo czas chociaz zeby noc trwala dluzej??? bo na 1 scenariuszu noc trwa mi kilkanascie sekund moze, oczywiscie na szybkosci normalnej ( nie przyspieszonej) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 (edytowane) Hej! Widziałem, że w rollercoasterze można zrobic tak, że: Jak w jedynce (lub dwojce) zrobiłem rollercoastera to można go w trojce otworzyc i wybudawać... JAK?? Edytowane 30 Października 2007 przez HucK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuicets Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 Mam pytanie. Otóż, gdy wybuduje jakiegos rollercoastera, to po jakims czasie "excitement rating" spada z tylu ile jest po testach do około 0,3. Nikt totalnie wtedy nie wchodzi na tą atrakcje i lipa. Pozostaje wtedy skasowac jakiś element, wstawić na nowo - wtedy gra mysli ze to nowy i mam spokój na 5 minut. Ludzie chodzą elegancko na niego, aż do czasu gdy excitement rating znowu spadnie. Co z tym fantem zrobić? Ma ktoś pomysł? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek-SZU Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 a mnie coś sie tnie strasznie nawet na małych detalach mam athlon xp 2000+ 1700MHz Radeon 9550Xt z wydajnością 9600 PRO 768 DDR ramu windows XP dysk WD Caviar 40GB 7200 obrotów pomocy :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Painkiller Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 mam to samo :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Mi też resetuje kompa! Plis pomocy! może jakiegoś patcha trzeba zainstalować albo coś! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterq1991 Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2005 no ja jak zainstaluje i próbyje odpalic to się błąd windowsa zalącza(ten co jest wysłać raport lub nie) i nie moge grać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julas Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2005 moze patch pomoze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klejo Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 mam pytanie ma kotś może link skąd można ściagnąć demo <a nawet pełną>.prosze o szybkie odpowiedzi. P.S rct2 bedzie chodzic na xp?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyrko Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 za pelna to dostaniesz bana , pelne sa w sklepach :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klejo Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 a wiesz jakie sklepy maja te gre i w jkich cenach?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Massimo Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 Najłatwiej będzie chyba kupić przez internet. Cena to 84 zł (21.80 €). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klejo Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 ale mi chodzi o adres strony.A gierka w rewcenzjach w roznych czasopismach z grami zbierala same swietne noty wiec warta jest tej ceny<84zl> :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Massimo Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 Trzymaj: http://www.play.com.pl/index.php?go=opis&id=2698 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klejo Opublikowano 16 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2006 thx ziom jestes spx B) sciagnolem demko jest zajefajne!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 13 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2007 Hmm. Mam gre od dzisiaj i nie wiem jak tam zarabiac na atrakcjach ;) Rozpoczynam pierwsza misje.. Buduje jakiegos Roller Coastera no i nie chca ludki z niego korzystac ( Na poczatku duza kolejka do niego, a potem nikogo) . Tak samo z tymi wybudowanymi juz atrakcjami. Nikt prawie z nich nie korzysta. Postawilem budke z hamburgerami i tez nie maja ochoty jesc. Poprzednie czesci byly prostsze... Prosze o jakies wskazowki dla poczatkujacego ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skull Opublikowano 21 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2008 Odswiezam dorwalem zlota edycje RollerCoastera 3 za 40 zl polecam bo jest z dwoma dodatkami ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...