Gość Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 1272759[/snapback]temat widziałem,czytałem, PCb są chyba inne i nic mi z tego moda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gudzio Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 Poszukuje sterownikow dajacych tej karcie najwieksza wydajnosc . Szukam juz od kilku godzin i co jedne to gorsze . Wiem ze karta juz troche stara i nie tak popularna jak kiedys ale moze ktos przypomni sobie na jakich sterach wyciagal najwiecej fpsow przy w miare dobrej jakosci . Dzieki za wszelkie rady :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 jesli chodzi o 3d marka 2001 bo pewnie o to chodzi .. to u mnie najwieksza wydajnosc ma przysterach 43.45 i 44.03 aa stery mozesz pobrac z LINK :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 da best do 2k1 są 40.72:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gudzio Opublikowano 13 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2005 Glownie chodzi o gry , najbardziej call of duty a nie smarki :P Ale dzieki za te stery , zaraz zobacze jak smigaja w gierkach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2005 to było pisac od razu że chcesz normalne stery :P 61.77 stykną :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
indywidualista Opublikowano 15 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2005 mam pytanie. czy dobrze kręci sie gf3ti200? czy może lepiej ti500? jak bym mial kupować to jakiego doradzacie? nie mam dużo kasy więc coś najtańszego.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muttzz Opublikowano 15 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2005 podobno ti500 to wybrane ti200 ktore ida przy lepszym taktowaniu. teoretycznie lepiej podkreci sie ti200, ale wyzsze taktowania osiagniesz na ti500. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 15 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2005 Nop Muttzz dobrze objasnił... Zazwyczaj każdy Ti200 osiąga poziom Ti500 i dalej... No ale Ti500 po OC będzie oczywisciew wydajniejszy... Polecam Gainwarda jak kupujesz GF3... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2005 chce sie ktoś poscigać w 2k3??;] bo mi sie ciut nudzi;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Davem Opublikowano 21 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2005 Mam Ge Force'a Ti 4200 128mb z prolinka i zastanawia mnie jego temperatura wynosi ona w stresie 70 stopni!!! idle to ok. 61 stopni mam na niej zamontowany cooler z revloteca z allegro za 60zl icon_smile3.gif czy taka karta moze byc jesszcze podkrecana? Z jaka max temperatura moze pracowac ta karta? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 21 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2005 Zmierzyłeś tą temperaturę termometrem czy na czuja? ;) Nie przejmuj sie - jezeli karta będzie miała dosyć da Ci o tym znać.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnyboy Opublikowano 21 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2005 (edytowane) moja tez sie strasznie grzala zanim nie dostala glacialtecha ze starego tb-a 2000+ ;)) teraz nawet radiator temperatury nie zmienia;) EDIT: u mnie krecenie sie skonczylo jak karta dostala 84mhz na agp.. zwisy bledy itd;) teraz max co przy tym taktowaniu to 290/533 i agp4x ;/ Edytowane 21 Lutego 2005 przez johnyboy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
indywidualista Opublikowano 21 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2005 co sądzicie o G3Ti200 Pro-TD MSI'a ? Jak się kręci, jakośc obrazu i ogólne info ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Davem Opublikowano 21 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2005 Zmierzyłeś tą temperaturę termometrem czy na czuja? ;) Nie przejmuj sie - jezeli karta będzie miała dosyć da Ci o tym znać.... 1289273[/snapback] czujnikiem na wentylku alle wydaje mi sie ze dobrze mierzy bo na sam dotyk to czuc ze jest wyzsza od procka (42c) Nie wiem czy moge ja jeszcze podkrecac???? Do ilu stopni wytrzyma??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnyboy Opublikowano 21 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2005 no ja bym na twoim miejscu potraktowal jakims chlodzeniem od p4 albo starego amd'ka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Davem Opublikowano 21 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2005 no ja bym na twoim miejscu potraktowal jakims chlodzeniem od p4 albo starego amd'ka. 1289747[/snapback] Jest jakas stronka na ktorej znajde jak cos takiego zalozyc na grafe albo przynajmniej z przykladami jak to wyglada Do ilu moge tym zbic temp?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emwoo Opublikowano 21 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2005 (edytowane) Witam! Mam kartę Gf4 Ti 4200 128/128 AGP8x. Ostatnio kupiłem drugą taką samą kartę tylko, że uszkodzoną i został mi z niej radiator z wentylatorem. I tak się zastanawiam, bo wpadłem na taki pomysł, żeby schłodzić kartę z dwóch stron tzn. orginalnym coolerem (który jest przyklejony i nie mogę go zdjąć) i tym ktyóry mi został po tej uszkodzonej karcie. Napiszcie czy tak w ogóle można, czy czegoś nie uszkodzę tylko proszę wszystko krok po kroku bo jeśli o takie sprawy idzie to lamer jestem chyba największy :oops: Zapraszam do załącznika, w którym mamy (od góry): karta widziana z góry, tył karty i pozostałośc po uszkodzonej karcie. P.s. Kartę widoczną na zdjęciach kupiłem jako używaną. Czy macie może jakieś dokładne informacje o tej karcie tzn o ramach (jest na nich napisane: elixir 0314 N2DS12H16BT-5T 135W1BDY TW) itp? A tak w ogóle to kręcę troszkę kartą i ze standardowych ustawień 250/400 udało mi się wycisnąć 315/432- to drugie to chyba nie najlepiej. Co mogę zrobić żeby ten wynik poprawić? Tylko nie mówcie mi że mam kupić nową kartę, bo pieniędzy teraz nie mam. Edytowane 21 Lutego 2005 przez emwoo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 21 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2005 było: temat z wczoraj Caly temat o tym zagadnieniu galeria GFX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2005 ej no , nikt z was nie chce sie poscigać w 3dsmarka 2k3?:] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muniek Opublikowano 21 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2005 (edytowane) Ja mogę się pościgać! Moja karta to leadtek GF 4 Titanium 4200 64 Mb Agp x4 250\513 @ 315\620 full stable - bez zwisów i arte... Mój wynik z 3d Marka 2003 to 1985 pkt. Nie licze na wygraną ale można się pobawić... Pozdrawiam Edytowane 23 Kwietnia 2005 przez Muniek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muttzz Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 no moj albatronik 4200 x8 250/550 @320/660 mial w 3dmarku2003 dokladnie 2003... to bylo kiedys .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lookash2 Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 No wiec mam Leadtek GeForce 4Ti 4200, 128 with AGPx8 i taki problem z karta: Czesto w grach albo nawet w Windowsie ekran zalamuje mi sie :( Najczesciej jest to w grach! Ale tylko przy szybkich obrotach kamera np. w jakims fpp albo np. w Windowsie jak zaczne szybko "wymachiwac" oknem! To jest doslownie migniecie ale denerwuje bo wyglada jakby ekran skladal sie z 3 czesci i kazda przesowana byla osobno i nie rozno ze soba :( Wyglada to mniej wiecej tak jak na obrazku! Oczywiscie nie jest to zrzut z tego "efektu" bo nie udalo mi sie zrobic screenshota ale zrobilem to w paincie zebyscie wiedzieli o co chodzi! No wiec oto obrazek: Jesli ktos sie juz z tym spotkal lub wie jak sie tego pozbyc to niech da mi znac! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 to ja bym proponował linkować do orba:> na razie biednie po system zasmiecony:> http://service.futuremark.com/compare?2k3=3725023 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darcon Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 (edytowane) ej no , nikt z was nie chce sie poscigać w 3dsmarka 2k3?:] 1290112[/snapback] Masz pierwsze miejce?? - hmm cos niebardzo - 1290112[/snapback] Co ? Edytowane 22 Lutego 2005 przez Darcon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 Masz pierwsze miejce?? - hmm cos niebardzo - 1291486[/snapback]o co ci człowieku chodzi ???? pierwszy jestem na matroxie.... :| ale nie ma to jak czytanie ze zrozumieniem :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muniek Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 (edytowane) Mój ostatni wynik w 3d Marku 2003 - 1991 pkt. Niestety nie mam jak wam udowodnić bo nie posiadam pełnej wersji ( zarejestrowanej )! :/ Pozdrawiam Edytowane 23 Kwietnia 2005 przez Muniek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 a od kiedy trzeba mieć pełną wersje zeby wysyłać wyniki na orba?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darcon Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 o co ci człowieku chodzi ???? pierwszy jestem na matroxie.... :| ale nie ma to jak czytanie ze zrozumieniem :> 1291514[/snapback] Dobra nieważne jeżeli zrobiłem jakąś ujme na twym honorze to przepraszam, niechiałem. Z chęcią rzucę rękawicę i bede wyciskał jeden po jednym punkcie w 2k3, mój wynik juz znasz, czas byś się nico bardziej otworzył i zademonstrował swoje osiągnięcie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 Dobra nieważne jeżeli zrobiłem jakąś ujme na twym honorze to przepraszam, niechiałem. Z chęcią rzucę rękawicę i bede wyciskał jeden po jednym punkcie w 2k3, mój wynik juz znasz, czas byś się nico bardziej otworzył i zademonstrował swoje osiągnięcie... 1292362[/snapback] zdarza sie:> http://service.futuremark.com/compare?2k3=3725023 1969 mało, ale ze względu na syf w systemie.... :> jutro z rana powalcze na oknie;]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...