olo128 Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 Witam drogich kolegow mam pytanko a wiec po ostanich niepowodzeniach moderskich zostalem zjechany za moja obudowe co do miniaturyzaci i cos tam ze choinka ze cyrk wiec postanowilem zakupic big towera. No ale ze krucho z kasa bylo to kupilem tzn dostalem sky towera firmy highscreen ( 2 obudowa z tej serii ) i postanowilem ja przerobic na atx ale sie zawiodlem strasznie ciezko to zrobic wycielem dziury na zaslepke ale nie wiem na czym mam umiejscowic plyte glowna bo jak daja ja na tym standardowym to sie nie miesci a poza tym jest za krotka w gore a ja mam pentagrama 120 Cu i boje sie zeby nie zlamal plyty. teraz moje pytanie z czego zrobic podstawke i jak ja doczepic tak zeby sie pewnie trzymala jak cos to wrzuce zdjecia :) pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Saknis_ Opublikowano 14 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2005 Może z jakiejś cienkiej sklejki ? B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czara Opublikowano 14 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2005 (edytowane) tez mam sky towera :) a na atx przebilem go z pomoca starej budy atx wiec sprobuj zdobyc jakas i wez z niej podstawe pod plyte :) Edytowane 14 Lutego 2005 przez czara Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo128 Opublikowano 14 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2005 zastanawialem sie nad przeszczepem ( stary atx gomowka spawarka lub klej epoxydowy chyba :]) albo nad przykreceniem plyty do boku sky towera na tulejkach dystansowych a cala tylnia zaslepke machnac z plexiglasu jak myslicie bylo by dobrze ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemik Opublikowano 15 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2005 Sklejka, plexi, przeszczep - mozliwosci wiele. Wieksosc bud mozna rozmontowac i zlozyc przy pomocy wietraki z wiertlem 3.2mm i nitownicy z nitami 3mm. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...