maslosky Opublikowano 12 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2005 Wybaczcie ale nie miałem czasu szukać po forum dokładnie, a szybko szukając nic nie znalazłem. Mam pytanko czy jest możliwość, a jeśli jest to jak to zrobić, żeby podkręcić Pentium II 266 na płycie Asus P2B-F... Potrzebuje szybkiej odpowiedzi, nigdy nie kręciłem nic tak starego i boje sie coś zniszczyć bo komputer nie mój... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoVVy Opublikowano 13 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2005 Na P2B-f za zwieszkanie magistali (a tym samym podkręceniem proca) odpowiadały zworki fs0, fs1, fs2, fs3. Więcej info w manual'u. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maslosky Opublikowano 15 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2005 a jakies wskazówki ile max cisnąć albo jak go ustawic (jesli ktoś już go podkręcał..) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 15 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2005 jak ci sie komp nie wlaczy to znaczy ze przekroczyles magiczna granice :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...