Lancer(@twojepc.pl) Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 Mam prosbe do uzytkownikow wykreconych Asusow A7V333. Jesli mozecie to podajcie wyniki z Sandry testu pamieci dla tej plyty. Szczegolnie interesuja mnie wyniki przy FSB166MHz ale wyzsze tez sa mile widziane. Podajcie: 1. timingi pamieci 2. przepustowosc z Sandry 3. jakie FSB 4. CPU 5. Jaka wersja BIOSu 6. jaki rev. plyty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 U mnie sprawdzałem jak na razie przy FSB 160MHz (ale wstaje na 166) (Pamięć CL2 2-2-5) Bios 1012, mobo rev. 10.4. Chwilowo musiałem zmniejszyć FSB do standardowego więc wyniki podam z głowy. Benchmark procka - wyniki takie jak (prawie identyczne) P4 2.66GHz (ten gorszy). Pamięci - podobnie jak wynik "Via KT333 CL 2.5", ale trochę lepszy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 Hmmm, a co mobo zmieniasz ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancer(@twojepc.pl) Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 Hmmm, a co mobo zmieniasz ??? no...najprawdopodobniej na Abita KD7 :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 Hmmm, a co mobo zmieniasz ??? no...najprawdopodobniej na Abita KD7 :D Buuuuu ;) a nie lepiej ABIT NV7-8X ?? BTW Jak mozesz to podaj jakie ty masz wyniki na 166 Fsb, jak zmienie proca to porownam sobie , bo Duron to sie nadaje . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancer(@twojepc.pl) Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 Buuuuu ;) a nie lepiej ABIT NV7-8X ?? BTW Jak mozesz to podaj jakie ty masz wyniki na 166 Fsb, jak zmienie proca to porownam sobie , bo Duron to sie nadaje . No niestety nie mamcierpliwosci czekac na nForce, ale chyba poczekam jednak :D Mam zablokowanego proca (AXP2200+) i jade na FSB 150MHz. Jak tylko odblokuje (znaczy jak znajde odrobine ochoty na odblokowanie) to zapodam wyniki. Jak mialem jeszcze 1700+@2200+ na 166MHz FSB bylo 2570/2400 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...