KyRo Opublikowano 13 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2005 Problem jest taki jak w temacie. Zacząłem grzebać w "Opcje folderów->Typy plików" i coś po**********m. Sam nawet nie wiem co zrobiłęm dokładnie. Bawiłem się z ustawianiem nowych ikonek np. do dysku lub folderu i coś za dużo namieszałem i teraz wszystkie foldery otwierają się w osobnych oknach. Męczę się z tym już prawie od miesiąca. Prosze o pomoc. P.S. Napisałem wcześniej taiego posta ale nie mogę go znaleźć. Jeśli został usunięty z forum to prosze tego nie usówać bo bardzo mi zależy na odpowiedzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladek50 Opublikowano 13 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2005 Wydaje mi się, że przestawiłeś w Ogólne - przeglądanie folderów z " otwórz folder w tym samym oknie" na " otwórz każdy folder w osobnym oknie" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...