epoxer Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 Ja to chyba wezme Gainward'a. Wydaje mi się, że grafika tej firmy to jedna z najlepszych, ale oczywiście poczekam nawet i do lutego jeśli trzeba będzie na niższe ceny. Generalnie styczeń i luty to jest martwy okres, wtedy nikt nic nie kupuje (poza cierpliwymi, którzy wytrzymali trudny świąteczny okres), dlatego ceny spadają. Kto miał kupić, a miał ciśnienie to kupił, żeby na święta się cieszyć. Ja poczekam i mam nadzieję, że cierpliwość moja zostanie nagrodzona :D A Wy jakie firmy kart graficznych preferujecie? Ja już miałem zamówionego Galaxy 6800 - nie mieli więc się wycofałem, potem chodził mi po głowie Ladtek 6800 ale też mi przeszło - obecnie czekam aż spadną ceny 6600GT na AGP i myslę, że jak będzie trzeba to do stycznia przeczekam - na szczęście świeta poza domem więc mnie nie będzie kusiło :P Obecna cena 6600GT na AGP na polskim rynku jest nie do przyjęcia - według mnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nazir_black Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 ...czyli bardzo proporcjonalny stosunek ceny do wydajności :D A tak poza Gainward'em to na co warto zwrócić uwagę jeśli chodzi o grafikę? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Traczyk Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 ...czyli bardzo proporcjonalny stosunek ceny do wydajności :D A tak poza Gainward'em to na co warto zwrócić uwagę jeśli chodzi o grafikę? Gigabyte Sapphire Leadtek (WinFast) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domell Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 Traczyk....Dobra , rozgryzłes mnie:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nazir_black Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 Gigabyte Sapphire Leadtek (WinFast) ...ale Sapphire chyba nie produkuje kart graficznych z chipsetem nvidia. Jeśli sie mylę to proszę mnie wyprowadzić z błędu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac102 Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 ...ale Sapphire chyba nie produkuje kart graficznych z chipsetem nvidia. Jeśli sie mylę to proszę mnie wyprowadzić z błędu. Masz absolutną racje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ediee Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 mam pytanie co myslicie o sparkle 6600gt(agp)? moge go miec za 729zł i nie wiem czy sie opłaca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzieciol4 Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 skad ? USA ? biez :) i sprzedaj mi tez :) BIORE 100 szt :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ediee Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 z Polski!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dvie1 Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 no wlasnie ja tez bym chciał poznac Wasze zdanie na temat karty sparkla a skad Ty ediee bedzie miał te karte za 729 zetów? dzisiaj mi koles w sklepie powiedział z moze ja miec za 950:| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 729zl z Polski? 8O Dawaj namiar! :) Jakbys nie mogl podac namiaru, a mial dojscie do tej karty za taka cene, to wyslij mi prosze PM, tez bym kupil. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nazir_black Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 ej no podziel się z kolegami gdzie można zakupic tą kartę za taką cenę!! Generalnie to uważam, że Sparkle to nic specjalnego, i tak nie będę kupował karty tej firmy, ale może te źródło, z którego ty możesz mieć tą kartę będzie poźniej zaopatrzone w 6600 innych firm np. gainward, asus czy msi po równie korzystnych cenach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dvie1 Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 e koles na pewno sciemnia dlaczego on by miał miec za 700 a ja za 950 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 e koles na pewno sciemnia dlaczego on by miał miec za 700 a ja za 950 ?Podejrzewam dojscia w hurtowni. Nie ukrywam, ze te 730 brzmi bardzo interesujaco, choc tak jak nazir_black chyba poczekam na karty od jakiejs "lepszej" firmy - Sparkle jakos mi sie kojarzy z tania tandeta. Z innej beczki - w zachodnich sklepach ten Sparkle ma podane taktowania 500/450 (GPU/mem) - czy jest to standart dla 6600GT? Bo zdaje mi sie, ze pamieci powinny byc wyzej taktowane... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr_selfdestr Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 ***usunac*** Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr_selfdestr Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 ..dzisiaj w poplandzie we wroclawiu byla dostepna jedna sztuka sparkle 6600gt za 850zl..a asusow v9999 td jak nie bylo tak nie ma..kto mi powie gdzie moge ta karte kupic??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nazir_black Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 taktowania 500/450 (GPU/mem) - czy jest to standart dla 6600GT?standard to 500 gpu i 450 mem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 Fakt, wlasnie czytam sobie ponownie test, podany pare stron temu. Moze i ten Sparkle nie jest taki tragiczny... :roll: Dla zainteresowanych, a leniwych: TUTAJ ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzieciol4 Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 hmm, pracuje w sklepie komp i mam dojscia do wiekszych hutrtowni typu action, ab, pronox itp ale w tej cenie nie mozna dostać zadnej karty z serii 6600GT na agp wiec czuje tutaj scieme :) jak masz takie dojscie pochwal sie w ktorej hurtowni a ja chetnie sprawdze cene na www i potwierdze badz nie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nazir_black Opublikowano 7 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2004 popieram pomysł kolegi dzieciol4'a w 100% Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 8 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2004 Ja tez - nie ma to jak weryfikacja roznych rewelacji :) W sobote zrobie rekonesans na warszawskiej gieldzie komputerowej, moze cos bedzie fajnego :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
!exec Opublikowano 8 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2004 Ja tez potwierdzam ze w hurtowniach w takiej cenie nie ma. Mysle ze pomylilo mu sie z wersja 6600gt pcx ktora mozna dostac w zwyklych sklepach za 720zl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr_selfdestr Opublikowano 8 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2004 ..jesli w sklepie ta karta jest za 850zl (oczywiscie wersja agp) to w hurtowni jest jeszcze nizsza cena..wiec to 720 nie jest takie nierealne... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nazir_black Opublikowano 8 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2004 ..jesli w sklepie ta karta jest za 850zl (oczywiscie wersja agp)...a powiedz mi w jakim sklepie ty widziałeś te karty za 850 zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiPoL Opublikowano 8 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2004 W sklepie Tweak jest za 900 zł. Właśnie ją zamówiłem, ma być w piątek. Wtedy też podziele się wrażeniami:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nazir_black Opublikowano 8 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2004 W sklepie Tweak jest za 900 zł. Właśnie ją zamówiłem, ma być w piątek. Wtedy też podziele się wrażeniami:>czekam z niecierpliwością na twoje wrażenia :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 8 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2004 Takie pytanko do chetnych zamowic 6600GT na AGP: moze by sie zgadac jakos i zamowic razem wiecej egzemplarzy, wtedy by mozna pogadac ze sklepem o jakims rabacie moze. Co Wy na to? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzieciol4 Opublikowano 8 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2004 baaardzo czekam na wrazenia takze - kupilbym ale spearkle jakos do mnie nie przemawia - KTO WIE COS O TEJ FIRMIE ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milan655 Opublikowano 8 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2004 właśnie do mnie jakoś też ta firma nie przemawia bo na karte jestem zdecydowany już 8) czekam na wrażenia z użytkowania karty 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 8 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2004 A oto dzielo Leadteka: http://www.leadtek.com/3d_graphic/winfast_...00_gttdh_1.html Mysle, ze wlasnie znalazlem karte dla siebie :) Leadtek jak zwykle wysmazyl bardzo przyzwoity produkt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...