PiPoL Opublikowano 8 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2004 Ja wiem:) Miałem GeForce 3Ti od SPARKLE, i musze powiedzieć że byłem bardzo, bardzo zadowolony, dlatego bez wachania zamówiłem tego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr_selfdestr Opublikowano 8 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2004 ..jesli w sklepie ta karta jest za 850zl (oczywiscie wersja agp)...a powiedz mi w jakim sklepie ty widziałeś te karty za 850 zł ..czytaj moje posty to moze przestaniesz sie glupio pytac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nazir_black Opublikowano 8 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2004 ...nad Leadtek'em można już poważnie pomyśleć, ale ja osobiście czekam na karty Gainward'a (już jest, ale ta cena :(), Asus'a oraz MSI. ..czytaj moje posty to moze przestaniesz sie glupio pytac......wbijasz się do rozmowy w połowie tematu i jakieś uwagi tu wypisujesz. Trochę kultury kolego. Czekamy na wrażenia użytkowników tego cacka :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rossi Opublikowano 8 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2004 :D Czy 300W zasilacz (HuntKey), napiecia w maire stabilne (moze nie sa idealne) wystarczy na 6600GT AGP :?: [P4 2.4, HDD, DVD, karta TV] wszystko jest na default :wink: Tak sie pytam z ciekawosci, nie dosc ze jeszcze karta jest bardzo droga i nie ma ich wiele do wyboru to jeszcze pewnie zasilka pojdzie do wymiany Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nazir_black Opublikowano 8 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2004 A jakie masz dokładnie te napięcia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rossi Opublikowano 8 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2004 A jakie masz dokładnie te napięcia? Wartości napięć Napięcie rdzenia procesora 1.47 V Napięcie pomocnicze procesora 1.78 V +3.3 V 3.15 V +5 V 4.95 V +12 V 11.61 V -12 V -11.54 V -5 V -5.00 V +5 V podczas wstrzymania pracy 4.92 V VBAT baterii CMOS 3.04 V Dane z AIDA32 Komp dziala pare godzin ale np po 2 godzinach pakowana xvid sa w maire takie same - czyli w sumie sa stabilne... to 3.15 to sam wiem ze nie za bardzo :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 8 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2004 Trudno powiedziec... moze byc roznie. Choc jak dla mnie AIDA32 nie jest dobrym programem do mierzenia napiec - uparcie mi pokazuje, ze moj Chieftec daje 13.12V na +12 :) Co jest wierutna bzdura, sprawdzalem miernikiem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nazir_black Opublikowano 8 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2004 na napięcia jest 5% tolerancji, jak narazie mieścisz się w granicy tejże tolerancji, ale jak załadowałbyś 6600 to pewnie by napięcia jeszcze spadły. Jak nie spróbujesz to się nie dowiesz jak będzie faktycznie. Jak już jesteśmy przy kwestii zasilania to ile bierze 6600? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rossi Opublikowano 8 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2004 Trudno powiedziec... moze byc roznie. Choc jak dla mnie AIDA32 nie jest dobrym programem do mierzenia napiec - uparcie mi pokazuje, ze moj Chieftec daje 13.12V na +12 :) Co jest wierutna bzdura, sprawdzalem miernikiem... No wiecie... elektryk to ze mnie wielki nie jest, miernika nie posiadam (Sandra 2004 pokazuje podobnie) Karte jesli kupie to moze przelom luty/marzec :roll: Zakup na dlugo raczej - dlatego czekam :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 8 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2004 Hmmm... na pewno nie wiecej niz 75W, bo tyle jest w stanie dostarczyc PCI-E, a wersja 6600GT na PCI-E nie ma dodatkowego zlacza zasilania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rossi Opublikowano 8 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2004 No tak. Dziwie sie troche ludziom, ktorzy odblokowuja potoki w 6800LE/6800 :roll: Przeciez GT ma az dwa molex (po cos one sa), wiec nic dziwnego ze cos jest czasem nie tak (piszczaca karta Leadtek 6800) Sorki za OT :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość per3z Opublikowano 9 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2004 CYZ TO CUDO(6600GT) na agp bierze wiecej niz radeon 9800 pro ?PRZY OKAZJI:CHCE SIE POZZBYC KARTY,PRAWIE NOWKA,MAM JA MIESIAC,GWARANCJA,WERSJA OD SAPPHIRE-a,full box Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek_zet Opublikowano 9 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2004 CYZ TO CUDO(6600GT) na agp bierze wiecej niz radeon 9800 pro ?PRZY OKAZJI:CHCE SIE POZZBYC KARTY,PRAWIE NOWKA,MAM JA MIESIAC,GWARANCJA,WERSJA OD SAPPHIRE-a,full boxa po co chcesz sie jej pozbyc ?? jakiego wzrostu wydajnosci oczekujesz 5% czy 10% ?? bo jesli wiecej to wymiana nie ma sensu chba ze patrzysz tylko wyłacznie na dooma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meras Opublikowano 9 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2004 Witam! Ja mam pytanie po czesci zwiazane tez z gf6600. Mam zasilke 350W ale megabajta Czy bedzie ryzykiem podpinac pod to tego gf'a? (mam 2x hdd 2x nagrywarka Athlon 2600@2800) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quam Opublikowano 9 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2004 Witam! Ja mam pytanie po czesci zwiazane tez z gf6600. Mam zasilke 350W ale megabajta Czy bedzie ryzykiem podpinac pod to tego gf'a? (mam 2x hdd 2x nagrywarka Athlon 2600@2800) megabajt czy codegen czy no name czy hyper... wszystko 1 kit... a to że nazywa się 350W nie świadczy o jego prawdziwej mocy ok.230W ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
epoxer Opublikowano 9 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2004 CYZ TO CUDO(6600GT) na agp bierze wiecej niz radeon 9800 pro ?PRZY OKAZJI:CHCE SIE POZZBYC KARTY,PRAWIE NOWKA,MAM JA MIESIAC,GWARANCJA,WERSJA OD SAPPHIRE-a,full box Karta bierze podobną ilość prądu do 9800Pro LINK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 9 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2004 Moze kogos zainteresuje: Zwiedzilem dzis Warszawska Gielde Elektroniczna (przejscie podziemne kolo GUS) i niestety nigdzie jeszcze 6600GT AGP nie ma. W jednej firmie bedzie jutro Sparkle za 920 zeta. W sobote wybiore sie jeszcze na gielde komputerowa i tam obadam, ale cos czuje, ze dostac to w Wawie przed swietami bedzie trudno (nadmienie ze sam sie zasadzam na Leadteka). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość per3z Opublikowano 9 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2004 mam megabajta 350 w,r 9800 pro chodzi bez zwisow i sprawnie i zamierzam wymienic na GF 6600 GT.Jest ktos chetny na radka? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nazir_black Opublikowano 9 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2004 ...ej no co wy. Nie kupujcie przed świętami. W styczniu i lutym ceny polecą i to dość znacznie. Cierpliwości Panowie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiPoL Opublikowano 9 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2004 No i dostałem karte:)Powiem odrazu: W Y M I A T A !! Fakt, faktem, pudełko do [gluteus maximus], ni to SPARKLE, ni to co innego... Do tego jakaś śmieszna instarukcja i kabelki. No ale nei to najważniejsze, Zainstalowałem na nowo system. Win XP bez SP. Stery referencyjne 66.93, do tego od nForce 5.10. No i zacząłem testy: 3d Mark 03 : 7292 PKT 3d Mark 01 SE : 14482 (chyba się napawde nie lubia) Wrzuciłem NFS: U 2 i w rozdziałce 1280 na 768 z detalami na max (anizo na połowie i to drugie (nie pamiętam nazwy) też na połowie), zapierdala jak głupi:) He he, podnieśli cene karty do 940 zł :lol: Aha no i dopisali ze to jest karta SPARKLE/LINK 3D. Teraz pasuje mi już opakowanie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin5611 Opublikowano 9 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2004 PiPoL Jesli masz HL2 , css i doom3 to bys zrobil jakis tescik. Szczególnie jaki jest min fps w kazdej z gierek:) A do do wynikow w 2k3 i 2k1 to do rekordow ci troche brakuje:) Najlepszy GF6600GT w 2k3 ma ponad 10000pkt:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PFK Opublikowano 9 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2004 jak juz przy zasilkach to mam enlighta 300W, +5V = 4.8V; +12V = 12.28V; +3.3V = 3.22V; Vcore 1.9V = 1.87-1.89V; Vdimm 2.6V = 2.656V; Vagp x4 1.5V = 1.54V, testy robione softowo( :( ) ale roznymi progamai pokazuja te samy wyniki... styknie na 6600GT? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość per3z Opublikowano 9 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2004 a moj megabajt 350 w starczy?r 9800 pro chodzi dobrze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feluś Opublikowano 9 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2004 wtf karta za 900 paczek i taki psu. dobry zasilacz kosztuje od 80 dych nie badz głupi myśl.pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 9 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2004 Taka prosba: jakby ktos gdzies wychaczyl GF6600GT AGP Leadteka to niech da znac - wyglada na to, ze to swietna karta: http://www.hardwarezone.com/articles/view....1309&cid=3&pg=1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
epoxer Opublikowano 9 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2004 a moj megabajt 350 w starczy?r 9800 pro chodzi dobrze. Ile razy można pytać o to samo :evil: - podałem ci linka i napisałem, że bierze TYLE SAMO PRĄDU co 9800Pro a ty swoje ... :kijem: PS Teraz jak mają zainteresowanie to będą ceny podnośić :lol: - chyba poczekam do stycznia ... @PiPoL co tak cienko z tymi ustawieniami - daj wszystko na max + 4AA + 16AF w opcjach gry i powiedz jak to chodzi bo mnie interesi. Wrzuć też 1280x1024 z tymi ustawieniami - tam pewnie bedzie już niegrywalne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2004 Taka prosba: jakby ktos gdzies wychaczyl GF6600GT AGP Leadteka to niech da znac - wyglada na to, ze to swietna karta:http://www.hardwarezone.com/articles/view....;cid=3&pg=1jaka qpa :? winfast zawsze robil zajefajne chłodzenie na karte a teraz nic? :? myslałem ze sobie leadteka jednego wychacze i bede mial spokój a tu w takim razie biorę co tansze... :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 9 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2004 Ja tam biore Leadteka - zauwaz, ze nawet przy tym ich chlodzonku pamieci i kostka HSI sa zauwazalnie chlodniejsze (szczegolnie HSI). Poza tym lubie ta firme, nigdy sie nie przejechalem na ich produktach. No chyba ze cena bedzie zaporowa... Notabene, Leadtek na swojej stronie twierdzi, ze ta karta ma taktowania 500/500... Mnie tam martwi w 6600GT (dowolnego producenta) cos innego - jak na to zalozyc jakies sensowne chlodzenie przy tak nietypowym rozmieszczeniu elementow? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiPoL Opublikowano 9 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2004 quote] @PiPoL co tak cienko z tymi ustawieniami - daj wszystko na max + 4AA + 16AF w opcjach gry i powiedz jak to chodzi bo mnie interesi. Wrzuć też 1280x1024 z tymi ustawieniami - tam pewnie bedzie już niegrywalne. Niestety musze Cie rozczarować... Wziałem wszytko na max i 1280 x 1024 i jest grywalne, i to nawet bardzo :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dvie1 Opublikowano 9 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2004 ale PiPoL ile masz FPSów ? płynnie to chodzi? no powiedz cos więcej :) oczywiscie pytam o ustaw. wszystko na FULL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...