Skocz do zawartości
Slayer

Geforce 6600 GT - AGP

Rekomendowane odpowiedzi

Fakt faktem ale chyba taniej wyjdzie takie coś kupić niz zalmana bo on kosztował pewnie dość sporo będzie :( tylko trzeba spytać kogoś z servisu czy się nada na 6600GT. Jak na barwkompie to mają to w spytam servisantów (zlece im sprawdzić) czy sie to nada i napisze co odpowiedzieli,

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Włąśnie o to CoolVive spytam już widze że mają w sklepie to można spokojnie zlecić sprawdzenie, i jeszcze ciekawe co powie gość który to sprzedaje z allegro pasuje na 6600GT cyz odrazu powie że tak ale ....  :ph34r:

1208800[/snapback]

spytaj psytaj bo jak pasuje to sie opłaca za 70 zl to sie zdecyduje. bo jesli wejdzi to raczje nie bedzie tym nieszczesnych pamieci przykrywac.

a ktos moze juz opracował jakies metody do v moda na pamiechach na 6600gt i rdzeniu?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak sie dowiem to napisze i może też zakupie takie triko ale ostatnio napotkałem dziwne zjawisko na moim SPARKLEyou tz nic nie kręcone a tekstur w FARCRY mie nie widać tz są ale są czarne i tylko tekstury trawy nie łodygi tylko samej trawy i to nie wszędzie tylko co jakiś kawałek taki płat kwadratu testowałem na różniastych driverkach i to samo, w 3Dmarkach 02, 03, 05 niemoge się dopatrzeć jakichś niedociągnięć a tu w FARCRY pasztet i myśle czy nieoddać jej so servisu ale pewnie nie uznają bo karta działa...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ktoś tam pytal o colina i mohpa jak dzialaja na 6600gt, wiec gierki chodza zajebiscie, tylko do mohpa zeby pograc w wysokich detalach trzeba miec przynajmniej 1gb ramu.

Mam takie pytanie czy jezeli sprzedam 2 gierki (pop i splinter cell) jakie dali mi do leadteka to utrace gwarancje? jezei mi siadzie karta i bede musial oddac do servisu?? przyjma czy nie bez gierek ;> ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zalezy jaki serwis - jak beda upierdliwi to zazadaja gier ;)

Niestety na pudelku jest napisane, ze sa w srodku :(

Co do MoH:PA - ja gralem w 1280x1024 wszystko High przy 512MB RAMu i bylo generalnie OK - tylko czasami jak zaczal doczytywac to tak mulilo, ze sie mozna zalamac :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ktoś tam pytal o colina i mohpa jak dzialaja na 6600gt, wiec gierki chodza zajebiscie, tylko do mohpa zeby pograc w wysokich detalach trzeba miec przynajmniej 1gb ramu.

Mam takie pytanie czy jezeli sprzedam 2 gierki (pop i splinter cell) jakie dali mi do leadteka to utrace gwarancje? jezei mi siadzie karta i bede musial oddac do servisu?? przyjma czy nie bez gierek ;> ?

1209955[/snapback]

Zanim posprzedajesz to sie upewnij w servisie, bo jak sprzedasz to może jużbyć pasztet :mur:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jesli chodzi o potoki zrobiełem experyment riva tuner i zablokowałem sobie raz jeden unit raz drógi z potokami i jedna i dróga opcja sie udała wiec może jednak karta ma 8x1 ale po prostu nie zawsze tzn nie na sztywno potoki? bo jesli 6600 rózni sie od 6200 tylko iloscia jednostek tmu to taka sztuczka jak zrobiłem była by niemozliwa... jesli dobrze mysle.. chyba ze 6200 jest 2x2 ale gdzies udowodnili ze jest 4x1:/

chyba ci sie coś pomerdało

powyzej 5700 mają 4x2

1209579[/snapback]

fx 5200 i 5600 miało 2x2 arhitekture:P wiec tylko fx 5700 tak naprwade maił pełne 4x1 takie prawdziwe i na sztywno....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

fx 5200 i 5600 miało 2x2 arhitekture:P wiec  tylko fx 5700 tak naprwade maił pełne 4x1 takie prawdziwe i na sztywno....

1210633[/snapback]

coś nie teges

5200[ tego nie wie nikt albo 2x2 albo 4x1]

5500[jak wyzej]

5600[4x1]

5700 up [4x2]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

coś nie teges

5200[ tego nie wie nikt albo 2x2 albo 4x1]

5500[jak wyzej]

5600[4x1]

5700 up [4x2]

1210658[/snapback]

5600 miał 2x2 tak jak 5200 nistety... 5700 miało 4x1 (wiem bo miałem) a powyrzej 4x2 z mozliwoscia pracy jako 8x0

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5600 ma na pewno 4x1 wiem bo miałem

5200 ma tez pradopodone 4x1 bo ludzie na tym forum doszli do takich wniosków, z racji słabszej wydajnosci fillrate w multi texturingu, niz w kartach typu 2x2[4mx]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5600 ma na pewno 4x1 wiem bo miałem

5200 ma tez pradopodone 4x1 bo ludzie na tym forum doszli do takich wniosków, z racji  słabszej wydajnosci fillrate w multi texturingu, niz w kartach typu 2x2[4mx]

1210675[/snapback]

x1 powinno miec ta sama wydajność w multi co 2x2:/ a 5600 obawiam sie dalej ze było 2x2, z czego wyciagasz wnioski ze było 4x1?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi