pcmax Opublikowano 24 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 wlasnie jak zmodyfikowales chlodznei i jakim cudem doszedles do takich taktowan!???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TaYU Opublikowano 24 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 Tia... To trzeba przyznać, że chłodzenie jest niezłe (budowa radiatora jest całkiem całkiem, który nie tylko chłodzi gpu). Problem w tym, że to suszarka, przynajmniej dla mnie, choć w porównaniu do 5900xt gigabyte jest o niebo ciszej <_< Wracając do chłodzenia, to temp w stanie spoczynku przy zamkniętej obudowie wraz z dwoma wentylami 80mm do termoobiegu (po ok 1800 obrotów każdy) wynosi po godzinie pracy 39'C, zaś po godzienie POP2 zaledwie 46'C. Nie wiem czy to dobrze, ale mi się wydaje, że wystarczy. Parametry bez OC of corse <_< Jeżeli chodzi o parametry i temp to podam coś więcej gdy zmienie chłodzenie na coś bardsziej wydajnego i cichszego, bo wsumie teraz to tylko karte słychać (nie licząc napędów). Radiator jest świetny, tak więc wszelkie modyfikacje są lekko uproszczone... no, ale teraz nie mam z deka czasu.... sesja, he, he... <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
focus_ Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 Witam Jak widać temat taktowań powraca jak bumerang, więc coś pomogę, choć pisałem to już w tym wątku ze dwa razy. :) Sposób działania pamięci z grubsza można porównać do załadunku oraz przewozu towaru. Pamięć SDR to jest traktorek z jedną przyczepką, który jedzie z prędkością 10 km/h Pamięć DDR to jest traktorek z dwoma przyczepkami, który jedzie z prędkością 10 km/h załadunek odbywa się za pomocą tego samego JEDNEGO dźwigu, dlatego też pamięć DDR załadowywana jest dokłądnie z tą samą prędkością niż pamięć SDR. Jednak już sam transport pomimo 9iż odbywa sie z tą samą prędkością jest dwa razy bardzeij "przepustowy" bądź "efektywniejszy" - cięzko wybrac odpowiednie słowo. Mówić językiem elektronicznym pamieć DDR przesyła dane po dwóch zboczach (opadającym i narastającym), zaś SDR przsyła tylko po narastającym. Adresowanie komórek odbywa się jedynei po zboczu narastającym zarówno tutaj jak i tutaj. Amras wiesz każdy sobie może podawać jak chce, jednak już dzisiaj pojawiają się problemy i niejasności z tego wynikające. Prosta sprawa: ktoś pisze, że ma pamięci DDR taktowane zegarem 266 MHz i powiem Ci szczerze, że dotąd dopuki nie powie mi jaki ma procesor oraz jaką płytę nie wiem czy to taktowanie jesst taktowaniem rzeczywistym czy efektywnym. Wiesz dobrze, że były pamięci DDR266 (133 MHz) oraz DDR533 (266 MHz) (ODNACZENIE DDRxxx MOWI O ILOŚCI mEGATRANSTFERÓW NA SEKUNDĘ, NIE O MHz). Drugi przykład: Jestem wręcz pewien, że to tylko kwestia czasu kiedy jakiś producent wypuści zwyklego GF 6600 na pamięciach 2 ns. I wówczas jeśli ktoś napisze, że posiada GF 6600 z taktowaniem 540 / 500 to ja szczerze Ci powiem, że podobnie jak w wyżej wymienionym przykładzie nie będę wiedział, czy chodzi mu o GF 6600 na mega kupiastych pamięciach, któe chodzą jedynie na 250 MHz (swoją drogą producent zaniżył taktowanie) czy chodzi o tego wynalazka w postaci GF 6600 z kozackimi pamięciami, które chodzą na 500 MHz. Ostatnio nawet bodajże nawet Twój podpis się mi przewinął przed oczami, gdzie zobaczyłem 500 ileś tam MHz dla pamięci i musiałem szukać jakiej karty graficznej używać, żeby stwierdzić, czy to taktowanie jest prawdziwe czy oszukane. Co zrobisz jak wyjdą pamięci QDR? Będziemy wszyscy dzielić liczbę 1170 przez 4 ? - Ja sobie tego nie wyobrażam. Najbardziej w tej całej sprawie podoba się mi jedna rzecz: Większość fanów taktowania efektywnego na niżej zadane pytania odpowiada w niżej pokazany sposób: Taktowanie portu AGPx8 - 66 MHz Taktowanie HyperTransport w AMD 64 s939 - 1000 MHz Taktowanie szyny FSB AMD "bartusia" - 166 MHz Taktowanie rdzenia w GF 6800 Ultra - 400 MHz Mówiąc językiem tak oszukańczego taktowania efektywnego powinniśmy powiedzieć tak: AGPx8 z racji tego, że potrafi przesłać aż 8 bitów w jednym takcie zegara poiada zatem taktowanie 533 MHz. HyperTransport to jest zwykła szyna DDR - więc 2 GHz szyna FSB w procesorach AMD K7 to samo - 333 MHz Rdzeń GF 6800 Ultra - jak wiemy posiada dwa razy więcej potoków niż np. GF 6800 LE , dlaczego więc nie napisać 800 MHz, przecież takie taktowanie musiałby mieć 6800 LE, żeby mieć taką wydajność. Programy do podkręcania dlaczego piszą jak piszą, bo przeciętny user reklamowałby w sklepie swojego ukochanego GF 6600 GT, który ma "tylko" 500 MHz dla pamięci. Pisanie taktowania efektywnego nie robi nic więcej jak tylko masę zamieszania, w któe gubią sie tylko i wyłącznie mniej zaawansowani użytkownicy. Cały wątek utrzymany jest w taktowaniu rzeczywistym i takiego będę pilnował. Dziękuję za uwagę i mam nadzieję, że osoby zafascynowane dwa razy większymi liczbami przemyślą problem i wybiorą odpowiednią opcję :) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 Dla mnie to całe taktowanie efektywne jest jakimś nieporozumieniem. Przecież Hz jest wielkością fizyczną, więc jak coś może sie dziać 250 milionów razy w ciągu sekundy, ale marketingowo już 500!? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leprechaun Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 (edytowane) Leprechaun: mow jak zes chlodzenie zmienil! Z tego, co miałem pod ręką: - 1 złoty zalman - 1 niebieski zalman - 4 miedziane revoltecki bga - 80 ze spalonego zasilacza :lol: Dobrałem takie elementy z jednego powodu- nie chce mi się nic ciąć, nie chce mi się dosztukowywać zaczepów, śrubek i nie chce mi się wiercić otworów. Niebieski zalman na rdzeń- pasta OCZ, revolteki na pamięci. Drugi złoty zalman mam przylepiony taśmą 3M na SB płyty- z niego potrzebuję tylko mocowanie z zaczepami. Dwa komplety mocowań zalmanów są potrzebne z 2 powodów. Po pierwsze, rozstaw otworów jest bardzo duży i jeden nie wystarcza. Po drugie, nie bardzo da sie mocować, po prostej na jednej ze stron, ponieważ zaczyna zahaczać o jedną z kości pamięci. Wiatrak 80 zamontowałem na żyłkach plus mam 120 na 5v. cichą, na stałe w obudowie na wysokości grafiki ( z boku karty ). Rozmieszczenie na karcie otworów, kostek pamięci, rdzenia, i innego badziewie jest trochę wkur**** :mur: . To rdzeń jest na wyższym poziomie od pamięci, to radiator na pamięci stuka w inny element na płytce, to coś zawadza o mostek HSI. UWAGA- wszystko jest bardzo proste z jednym wyjątkiem. Z wyczuciem trzeba nakładać radiator na rdzeń. W przypadku zalmana jest to o tyle proste, że jest aluminiowy i mały, czyli lekki. Przypomina to czasy nakładanie radiatorów na socketA Athlonów bez CopperShima- ja sam nigdy rdzenia nie ukruszyłem, ale nie raz czytałem o osobach, które to zrobiły. Podkręcanie bez vmodów: Rdzeń 605 czysty, 610 malutkie artefakty, 615 dość duże, a na 620- za małe napięcie i 3DMark się wyłącza. Jedna uwaga, ja mam obecnie w pokoju 25-27 stopni, co bardzo mocno wpływa na podkręcanie. Po otwarciu okna i zmniejszeniu temp do około 18 stopni ( taką temp lubię najbardziej :razz: ) rdzeń przechodzi czysto 3DMarka na 615. Pamięci poszły na 1300 czysto, więcej nie patrzyłem z jednego powodu. Od granicy 610/1250 dalsze zwiększanie taktowania pamięci nic mi nie dało, kompletnie nic. Bez ruszenia dalej rdzenia nici ze zwiększenia wydajności. Komputer mam w sumie słaby, jak w podpisie- 4114 w 3dMarku2005 zrobiłem na 610/1300, po zniżeniu rdzenia na 600 nie było sensu trzymać 1300 na pamięciach- jak pisałem wcześniej zero zwiększenia wydajności, przynajmniej w moim przypadku. Od 2 tygodni jadę cały czas na 600/1200, grywam dziennie po 6 godzin, głównie w ET i WC3TFT, komputer mam włączony po 12 godzin na dobę- więc przetestowałem te ustawienia i jak dotychczas nie miałem śladu syfu, czy zwiechy. Edytowane 25 Stycznia 2005 przez Leprechaun Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikacz Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 (edytowane) "...Nie kupuj Gigabyte ( w obecnych wersjach brak odczytu temp. )..." A to to co ?? : EDIT: Czemu nie moge dodać załącznika :? Edytowane 25 Stycznia 2005 przez Nikacz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leprechaun Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 "...Nie kupuj Gigabyte ( w obecnych wersjach brak odczytu temp. )..." A to to co ?? : Czytałem o tym na forum. Ludzie skarżyli się, że w RT nie mogą odczytać temperatur- nie jestem tego pewien na 100%, bo nie miałem karty tej firmy, ale znalazłem coś takiego. H/W Monitor N Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 Leprechaun: jakbys jakies fotki rzucil byloby super. Czy pod haslem "niebieski" i "zloty" Zalman rozumiesz radiatory na chipset? :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leprechaun Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 (edytowane) Leprechaun: jakbys jakies fotki rzucil byloby super. Czy pod haslem "niebieski" i "zloty" Zalman rozumiesz radiatory na chipset? :huh: Tak, te zalmany na chipset po 20zł. na allegro. Fotek nie będzie, nie mam dostępu do aparatu. Edytowane 25 Stycznia 2005 przez Leprechaun Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 szkoda ze nie masz aparatu! ale czy ta radiatorki nie sa za wysokie? chodzi mi o sloty PCI ze blokuje. CHoodzisz na takich ustawianich bez przewy bez zadnych artow???? hmm to jest troche zastanawiajace czy takie chlodzenie zjest az takie skuteczne? czyli wierciles otwory w karcie aby zamontowac radiatorki?? jezeli tak toi po co jescze na pamieci przezciez mozna je postawic na tasmie dwustroonnej termoprzewodzacej! mas zmoze link do 3dmarka 2003? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cfaniak17 Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 co bedzie lepsze?? WinFast http://www.pcprojekt.pl/?str=katalog_produ...d_produktu=1364 czy Galaxy http://www.pcprojekt.pl/?str=katalog_produ...d_produktu=1424 ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 winfast Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cfaniak17 Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 (edytowane) ale taktowanie Galaxy wynosi 525/1050 i ma pamiatki 1.6ns wiec tera niewiem co wybrac :? test karty mozna znalezc tutaj http://www.guru3d.com/article/Videocards/169/1/ Edytowane 25 Stycznia 2005 przez cfaniak17 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amras Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 ale taktowanie Galaxy wynosi 525/1050 i ma pamiatki 1.6ns wiec tera niewiem co wybrac :? test karty mozna znalezc tutaj 1235962[/snapback]podoba mi sie !! jak bym miał brac to jednak bral bym ja a nie leadteka no oczywiscie jak cena podobna... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 Przecież sam widzisz.Bardzo ładnie wypada w testach i pochlebnie się o niej wypowiadają: "Galaxy did an awesome job with their GeForce 6600 GT AGP" I prawdopodobnie będziesz miał tutaj taką jako pierwszy-to jest też argument. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leprechaun Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 :banana: Taaak, ciekawe kto powiedział, że TE GALAXY z PCP ma 1,6ns. i to za 780zł. ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dantex76 Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 Witam. Mam pytanie czy mając 1024 Ramu, 6600GT i konfig jak poniżej da rade pograć np. w Doom3, Farcry lub HL2 1024*768 aa*4 anizo*4? Pilne bo chce zamówić karte. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leprechaun Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 szkoda ze nie masz aparatu! ale czy ta radiatorki nie sa za wysokie? chodzi mi o sloty PCI ze blokuje. CHoodzisz na takich ustawianich bez przewy bez zadnych artow???? hmm to jest troche zastanawiajace czy takie chlodzenie zjest az takie skuteczne? czyli wierciles otwory w karcie aby zamontowac radiatorki?? jezeli tak toi po co jescze na pamieci przezciez mozna je postawic na tasmie dwustroonnej termoprzewodzacej! mas zmoze link do 3dmarka 2003? 1235120[/snapback] Chłodzenie blokuje na Abicie NF7-S dwa sloty PCI. 600/1200 cały czas. Nic nie wierciłem . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogas Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 (edytowane) :banana: Taaak, ciekawe kto powiedział, że TE GALAXY z PCP ma 1,6ns. i to za 780zł. ? 1236163[/snapback] Oj sam bych chciał ta kartę za 780zł. Więc jeśli ktos mógłby coś doradzić... Co myslicie o tej karcie? GF6600GT na Allegro Edytowane 25 Stycznia 2005 przez Yogas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
focus_ Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 ale taktowanie Galaxy wynosi 525/1050 i ma pamiatki 1.6ns wiec tera niewiem co wybrac :? test karty mozna znalezc tutaj 1235962[/snapback]Raczej 525 MHz / 525 MHz ;) ale to chyba wiesz :) Dantex76 Raczej wątpię, może ci momentami chaczyć. W tym trybie GF 6600 Gt ma w okolicach 40 klatek w demo1 , przez co raczej trzeba się liczyć z tym, że będą momenty w których będzie Ci chaczyć. A tak pytanie do wszystkich - bo ja szczerze nie gram w gry więc się Was zapytam: Czy widzicie różnicę między 1024 x 768 AA-x4 a 1280 x 1024 - aa-off ale wiecie jakąś taką wartą uwagi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leprechaun Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 Oj sam bych chciał ta kartę za 780zł. Więc jeśli ktos mógłby coś doradzić...Co do Galaxy z PCP. Pytałem się Ich jakie są pamięci i odpowiedzieli, że 2,0ns, więc żadna rewelacja. Galaxy z 1,6ns widziałem w pl ostatni raz za 949zł. Co myslicie o tej karcie? GF6600GT na Allegro Sparkla bym nie brał. W PCP jest Leadtek za 830zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 focus - w 1024x768 powinny mu wymienione tytuly zasuwac az milo :) Raczej jesli bedzie mial przycinki, to beda one pomijalnie rzadko i pomijalnie krotkie ;) Co do Twojego pytania: Ja niespecjalnie, musialbym sie bardzo wpatrywac (z drobna korzyscia dla 1024x768 AAx4), ale ja siedze na LCD 17" wiec moge byc troche nieobiektywny ;) Yogas: ja bym Sparkla nie bral, szczegolnie za te pieniadze. Juz lepiej Leadteka za 830zl... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirez Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 (edytowane) Co do Galaxy - na ostatniej stronie testu na guru3D piszą: "Whatever the reason was for our failing overclocking attempts I do not know." Czyli były jakieś problemy z OC. Ale ogólnie karta fajna - taktowanie 525/2x525, miedziane radiatory, tańsza od Leadteka. Edytowane 25 Stycznia 2005 przez mirez Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
focus_ Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 focus - w 1024x768 powinny mu wymienione tytuly zasuwac az milo :) Raczej jesli bedzie mial przycinki, to beda one pomijalnie rzadko i pomijalnie krotkie ;) Nie no z AAx4 i z Anizo to wydajność jest niższa niż w rozdzielczości 1280 x 1024 przynajmniej w doomie bo o to pytał. Mam wrażenie czy te inne gry przybyły później? Bo Half Life 2 to nie będzie najmniejszego problemu podobnie jak z Far Cry, ale w Doomie mogą być. Dlatego też zadałem to pytanie w związku z rozdzielczościami. Co do Twojego pytania: Ja niespecjalnie, musialbym sie bardzo wpatrywac (z drobna korzyscia dla 1024x768 AAx4), ale ja siedze na LCD 17" wiec moge byc troche nieobiektywny ;)No LCD jest faktycznie nieobiektywny :) Ja osobiście nie wpatrywałem się jakoś bardzo, ale tam raczej krawędzi za wiele nie ma więc wolałbym wyższą rozdzielczość, no chyba, że ktoś ma LCD 15 cali to inna gadka pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amras Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 Co do Galaxy - na ostatniej stronie testu na guru3D piszą: "Whatever the reason was for our failing overclocking attempts I do not know." Czyli były jakieś problemy z OC. Ale ogólnie karta fajna - taktowanie 525/2x225, miedziane radiatory, tańsza od Leadteka. 1236229[/snapback] ide o 10zł ze blokada w biosie wiec 5 minut roboty i juz jest tam bios od gainwarda tez na kosciach 1.6 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dantex76 Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 Nie no z AAx4 i z Anizo to wydajność jest niższa niż w rozdzielczości 1280 x 1024 przynajmniej w doomie bo o to pytał. Mam wrażenie czy te inne gry przybyły później? Bo Half Life 2 to nie będzie najmniejszego problemu podobnie jak z Far Cry, ale w Doomie mogą być. Dlatego też zadałem to pytanie w związku z rozdzielczościami. No LCD jest faktycznie nieobiektywny :) 1236235[/snapback] A Winfast 6800 128MB pociągnie te tytuły w 1024*768 aa*4 anizo*4. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
focus_ Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 A Winfast 6800 128MB pociągnie te tytuły w 1024*768 aa*4 anizo*4. 1236284[/snapback] raczej tak. A nawet napewno :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 Ja jednak nadal bede twierdzil, ze 6600GT tez da rade przy takich ustawieniach - watpliwosci mam jedynie do Dooma 3 (choc jest to dla mnie gra nie warta nawet 15 minut, wiec tym sobie glowy nigdy nie zaprzatam). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
focus_ Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 Ja jednak nadal bede twierdzil, ze 6600GT tez da rade przy takich ustawieniach - watpliwosci mam jedynie do Dooma 3 (choc jest to dla mnie gra nie warta nawet 15 minut, wiec tym sobie glowy nigdy nie zaprzatam). 1236346[/snapback] No ja też tak napisałem :) Nie twierdzę, że jest inaczej :) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bachus81 Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 Raczej 525 MHz / 525 MHz ;) ale to chyba wiesz :) Dantex76 Raczej wątpię, może ci momentami chaczyć. W tym trybie GF 6600 Gt ma w okolicach 40 klatek w demo1 , przez co raczej trzeba się liczyć z tym, że będą momenty w których będzie Ci chaczyć. A tak pytanie do wszystkich - bo ja szczerze nie gram w gry więc się Was zapytam: Czy widzicie różnicę między 1024 x 768 AA-x4 a 1280 x 1024 - aa-off ale wiecie jakąś taką wartą uwagi? 1236206[/snapback] @Focus nie jestem moze ani ekspertem co do ortografi ani co do kompów, ale wiem jedno czasami Focus twoja wypowiedź jest taka jak twoje haczenie przez "ch" :lol: skąd wiesz czy będzie mu haczyla jeśli sam piszesz,ze nie grasz w gry tylko testujesz na Demo ja gram i na takich ustawieniach 6600GT chodzi elegancko, FPS nie spada niżej 25 (no może z wyjątkiem NFSUG2 23). @Dantex Jednak jak masz na 6800 Leadteka to kupuj!! Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...