dvie1 Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 (edytowane) no a teraz troche podkeciałem te moja karte i mam 8447 pkt. to przeciez jakas paranoja :mur: :blink: Ps. zainstalowałem nowy RT i juz moge tam zmieniac taktowanie w 3d tylko nie wiem czemu prawie wszedzie jest to 2d Edytowane 6 Lutego 2005 przez dvie1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_piXel_ Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 Mam 6600 GT sparkla, i chcialbym odblokowac pomiary temperatury. Pytanie brzmi: Jak sflashować bios? :) (wiem wiem, jestem lamerem) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchyjastrzab Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 Pytanie bardzo dobrze pasuje do podpisu:)) A tak na poważnie to szukajka nie gryzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 A ja mam od wczoraj 6600gt leadteka - narazie idzie na 570/1170 i w 3d 2005 mam ok 3750 pkt. Dalem 850 pln i jestem zadowolony :) troche balem sie o zasilacz - mam fortrona 300 W ale narazie dziala :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:GurU:. Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 A ja mam od wczoraj 6600gt leadteka - narazie idzie na 570/1170 i w 3d 2005 mam ok 3750 pkt. Dalem 850 pln i jestem zadowolony :) troche balem sie o zasilacz - mam fortrona 300 W ale narazie dziala :P 1260568[/snapback] Spoko wynik, zobaczymy jak długo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 Co sądzicie o tym :D 6600GT? Ma pamiątki 1,6ns oraz chłodzenie CoolerMastera. Cena też świetna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:GurU:. Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 Jak to zwykle allegro niewiadomo co sie kupuje i od kogo opis moze być fajny ale karta to dopiero po zakupie się okaże Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 Jak to zwykle allegro niewiadomo co sie kupuje i od kogo opis moze być fajny ale karta to dopiero po zakupie się okaże 1260733[/snapback] Przecież to jest B) moja aukcja :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ediee Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 no to dobrze powiedział :lol: nie ale tak na seri za ta cena to, nei bede mówił Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 no to dobrze powiedział :lol: nie ale tak na seri za ta cena to, nei bede mówił 1260819[/snapback] Co Ci nie pasuje w cenie ? Znajdziesz lepszego 6600GT ? Pierwszą część odpowiedzi mogę uznać za obraźliwą :angry: , tłumaczy Cię tylko to, że jesteś od niedawna na tym forum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motofan Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 luks_pl--->widzę że na forum sprzedajesz taniej,za 750zł :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 luks_pl--->widzę że na forum sprzedajesz taniej,za 750zł :) 1260842[/snapback] Tak :) Bo na allegro dochodzą jeszcze koszta prowizji dla allegro i wystawienia aukcji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucker Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 1260718[/snapback] Pamieci 1.6ns to lepiej niz u konkurencji(gainward daje jeszcze takie pamieci). Czesciej producenci daja 2.0ns lub 2.2ns wiec mozliwe ze na tych pamiatkach karta niezle sie wykreci co w/g mnie bedzie wazne. Karta ma odpowiednio duze taktowanie ale przepustowosc pamieci jest srednia w porownaniu z kartami z 256bit'owa szyna do pamieci. Na szczescie karta i tak niezle sobie radzi ale po wlaczeniu FSAA/AF dodatkoa przepustowosc napewno sie przyda :). Do tego karta ladnie wyglda. Probem w tm ze firma u nas malo znana i malo ludzi ma taka karte wiec trudno cos wiecej powiedziec o tej karcie. Jak sie kreci, jaki ma obraz 2D/3D, jaka jest wydajnosc itd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motofan Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 (edytowane) luks_pl--->W teście na stronie podanej w opisie aukcji pisze że są z tą kartą problemy (może taki egzemplarz jest).Testowałeś ją może u siebie? Czy coś takiego występuje? Edytowane 6 Lutego 2005 przez motofan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 luks_pl--->W teście na stronie podanej w opisie aukcji pisze że są z tą kartą problemy (może taki egzemplarz jest).Testowałeś ją może u siebie? Czy coś takiego występuje? 1260857[/snapback] Nie testowałem jej bo nie odpakowujemy zafoliowanego towaru. Jeszcze potem ktoś by nas osądził o to np. że sprzęt nie jest nowy. Ja cały czas jade na B) Leadtek 6800GT, który również jest dostępny w mojej ofercie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ediee Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 dałem usmieszka, ze to zart!!! moze zarejstrowany jestem nei dawno, aleforum odwiedzam od dawna <_< co do tych 50zł to ja nie wiem, czy wystawienie i prowizja tyle kosztuje ale mnie to wali... ja moze wole np z rainbow 6600gt 500/450(900) za 635(nie zwariowałem) albo troszke drozszego galaxy, ktory jest rewelacyjny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 dałem usmieszka, ze to zart!!! 1260872[/snapback] :) Przeglądałem forum szybko i nie zauważyłem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motofan Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 Nie testowałem jej bo nie odpakowujemy zafoliowanego towaru. Jeszcze potem ktoś by nas osądził o to np. że sprzęt nie jest nowy. Ja cały czas jade na B) Leadtek 6800GT, który również jest dostępny w mojej 1260868[/snapback] No tak,ale 6800GT to już inna półka,szczególnie cenowa ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 No tak,ale 6800GT to już inna półka,szczególnie cenowa ;). 1260881[/snapback] Inna połka cenowa ale również inna :D architektura oraz :D szersza szyna pamięci, a za to niestety się płaci :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motofan Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 Ale ja wiem czy 6800GT jest dwa razy bardziej wydajne od 6600GT...Chyba nie.A 6800GT jest dwa razy droższe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_piXel_ Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 Więc zmienilem bios karty i widze temperaturę GPU. Stwierdzam że chlodzenie karty jest DO [gluteus maximus] . Przy standardowym chłodzeniu po przejsciu 3dmark 01, 03 i 05 po kolei GPU miał 74 stopnie :| Wywaliłem blaszke i ten mały coolerek i wstawiłem 80x80@2500rpm. Po takim samym tescie (3dmarki po kolei) GPU mial 68 stopni :| Trzeba wymyślic jakies nowe chłodzenie bo to jest do kitu, jest radiator zasłaniający pół karty ale co z tego skoro chłodzi tylko GPU (zasłanie cześć pamieci ale ich nie dotyka!). Jakie chłodzenie proponujecie? Zakładał ktos juz bloczek wodny na tą karte? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:GurU:. Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 Przecież to jest B) moja aukcja :D 1260808[/snapback] A no sto sorki, W takm razie wszystko oki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dvie1 Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 ma ktos jakies sugestie co do mojego problemu? bo teraz po ponownym o/c z 6600 pkt w 3dmarko 2k3 zrobiło sie 5100 :mur: :mur: ratunku, co ja mam zrobic? jutro format dam znac ale mam przeczucie ze to nic nie pomoze. :blink: :cry: :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:GurU:. Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 Jaki jest problem bo chyba coś przeoczyłem :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PhoboS Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 Witam ! Proponowalbym sie zajac tematem cichego chlodzenia dla tej karty, mam Leadteka i w sumie super glosny nie jest, ale w moim komputerze slychac tylko jego ( NeoTEC X3800@fanmate, Barton2800@2300mhz i Zalman 7000AlCu na min. i 2x AC ProTC) i dysk jak pracuje. Dziwny strasznie ma rozkład elektroniki ta karta, ja jestem bardzo początkujący jezeli chodzi o zmiane chlodzenia np. na grafice, wiec myslalem, ze juz ktos cos zrobi (no juz ktos cos zrobil, ale zdjec nie dal za bardzo .. ) a tu nic ? ? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dvie1 Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 Jaki jest problem bo chyba coś przeoczyłem :blink: 1261476[/snapback] strona wczesniej post 1674 i 1680 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quam Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 Dłuuuuugo mnie nie było, a w świecie technologii sie chyba pozmieniało :P eh... kilka godzin siedze nad tym postem... :) Czy te całe 6600GT jest warte świeczki ? Czy lepiej wziąć jeszcze 9800Pro ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jajo Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 tak w skrocie bo wszystko jest w tym temacie!! bierz 6600gt!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulusman Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 Testowal juz ktos 2x6600GT w SLI ?? Dajcie znac jaka wydajnosc tego duetu jest. Chce sobie sprawic nowa grafike i nie wiem co brac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jajo Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 (edytowane) powinno pomoc!! http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=114435 Edytowane 6 Lutego 2005 przez Jajo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...