Quam Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 UWAGA! uwaga na GF 6600GT Ledateka, to jest oszustwo!! rozmawiałem przed chwilą z przedstawicielem hurtowni i nie sprowadzają tych kart z powodu że jest to oszukaństwo! taktowania 350mhz 700mhz Eeee...no... XFX 6600 GT ma GPU:500, RAM:450(900Mhz) i stabilnie po OC chodzi na 550/1050Mhz :) Edit: Pomyłka zegarów... AGP z PCI ale głupi quam... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milan655 Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 a może jednak nie farmazony? www.incom.pl VGA WinFast GF6600GT AGPx8 128MB 128BIT HDTV DVI (C/M 325/700)MHz to już napewno zadzwonie i sprawdze!! bo dziwne to jest jak cholera! kurde mam nadzieje że to nie prawda bo ja chce WinFasta :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
!exec Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 ja stawiam ze jednak farmazony 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quam Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 a może jednak nie farmazony? www.incom.pl VGA WinFast GF6600GT AGPx8 128MB 128BIT HDTV DVI (C/M 325/700)MHz to już napewno zadzwonie i sprawdze!! bo dziwne to jest jak cholera! kurde mam nadzieje że to nie prawda bo ja chce WinFasta :wink: 6600GT AGP Leadtek TEST wg. specyfikacji na stronie początkowej ma 500/900... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 milan: mysle, ze ten koles, do ktorego masz dzwonic powtarza farmazony za hurtownia ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 15 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2004 apodal taktowanie w 2d a nie w 3d. i stad cale zamieszanie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PFK Opublikowano 16 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2004 apodal taktowanie w 2d a nie w 3d. i stad cale zamieszanie :lol: miejmy nadzieje :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 16 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2004 Mam do was pytanie, czy oplaca sie wymieniac PowerColor R9800SE@PRO 128MB 256bit Silencer + radiatorki na Leadtek GF 6600GT z doplata okolo 120zł? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bachus81 Opublikowano 16 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2004 moim zdaniem tak, bo na 6600GT mozesz pokusić sie wyniki od 8000 do 9000 tyś pkt, czyli teoretycznie wzrost mocy może wynieść 19%-34%, skoku wyników w 3dmarku05 raczej nie będzie bo jest to mark wybitnie faworyzujący ATI. kolejny argumentem jest fakt,że wartość twojej karty poleci ostro w dół-powód wejście na rynek 6600GT no i gwarancję będziesz miał znowu 24 miesiace 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kipek Opublikowano 16 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2004 a ja myslalem ze 6600gt ma zegary 500/1000 bo sie zasugerowalem BFG 6600GT : http://www.bfgtech.com/6600GT.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milan655 Opublikowano 16 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2004 sprawdziłem, pogadałem i taktowania tej karty są 500/900 to musi być jakaś pomyłka w tamtych sklepach 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nazir_black Opublikowano 16 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2004 No to extra, teraz czekamy na spadek cen (styczeń/luty) i do sklepu :wink: p.s. 500/450, a nie 500/900 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sweeper Opublikowano 16 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2004 Kupil ktos tego leadteka ?? wypowiedzcie sie na jego temat, moze jakies testy itp.. :) bo mam zamiar kupic ale sie waham troszke jeszcze ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milan655 Opublikowano 16 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2004 hehe chyba jeszcze nikt nie ma Winfasta bo taka jest prawda że nigdzie nie ma tych kart jeszcze chyba w 1 sklepie w polsce będą one... macie jakieś inne adresy sklepów gdzie będzie leadtek? oprócz tego warszawskiego sklepu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sweeper Opublikowano 16 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2004 Nie no chyba maja na stanie w tym sklepie w Wawie, bo mi odpisali na maila jak spytalem ile tego maja jeszcze to napisal ze jeszcze jest troche ale zainteresowanie ta karta jest "ogromne." Kupowal ktos w ogole cokolwiek tam ? to zaufany sklep ;> ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milan655 Opublikowano 16 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2004 do tego sklepu w wawie dopiero dziś przychodzi transport i z tego co wiem i mi powiedzieli to połowa już jest wykupiona... powiedział mi koleś że leadtek bardzo mało przysyła do polski tych kart w porównaniu z tym jak duże jest zapotrzebowanie na ten sprzęt... i obawiam się że nie zdąże kupić tego winfasta dlatego mam pytanie do tych co mają Sparkle, dobra ta karta jest? jakie wyposarzenie w pudełku i jak chodzi wiatrak głośno? macie jakiś inny sklep gdzie jest Leadtek oprócz tego z wawy i prosze odpowiedzcie na moje pytanie na temat tego sparkla (pipol 8) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mafia35 Opublikowano 16 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2004 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=37282143 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 16 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2004 buahahaha :) Juz widze jak ktos to kupuje przy takiej cenie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mafia35 Opublikowano 16 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2004 No wlasnie, cena za***sta :D Lepiej dodac 200zl i kupic 6800LE :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milan655 Opublikowano 16 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2004 czyli nigdzie nie ma oprócz jednego sklepu tego winfasta? coś sądze że nie zdąże kupić go w takim razie a mam pytanie Pipol co jest w pudełku od Sparke wraz z kartą? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
focus_ Opublikowano 16 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2004 Quam A niby dlaczego jest tomało prawdopodobne? :) (chodzi oczywiście o 8x1 vs. 4x2) Co do tego Leadteka to hmmm miałem wczoraj tą kartę w ręce ale tylko na 5 minut i ją podłączyłem - niestety taktowania 350 MHz dla rdzenia i 350 MHz dla pamięci. Byćmoże występują jakieś dwie rewizje nie wiem. Za krótko ją miałem :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domell Opublikowano 16 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2004 Moze to jest poprostu taktowanie karty w 2d??????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 16 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2004 Qrwa.. no bez jaj... :( :? Dobrze ze nie zdazylem jeszcze zamowic. Pipol, pochwal sie co ten Sparkle ma w zestawie i jak sie sprawuje. Mam nadzieje, ze ta sytuacja sie szybko wyjasni, bo jednak mam chetke na Leadteka... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
focus_ Opublikowano 16 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2004 Moze to jest poprostu taktowanie karty w 2d??????? No własnie cały bajer w tym, że nie. w 3D miał takie taktowania. :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domell Opublikowano 16 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2004 No to ja niewiem...Ale patrząc na testy i wydajnosc jaką osiaga ta karta to nie chce się wierzyć że przy tak niskim taktowaniu byłoby to możliwe....Dziwne... Chociaz może to jest jakiś inny REVISION karty???? PS.Nic nie pisało na pudełku???Jakas wersja LITE czy cuś???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
focus_ Opublikowano 16 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2004 No to ja niewiem...Ale patrząc na testy i wydajnosc jaką osiaga ta karta to nie chce się wierzyć że przy tak niskim taktowaniu byłoby to możliwe....Dziwne... Chociaz może to jest jakiś inny REVISION karty???? PS.Nic nie pisało na pudełku???Jakas wersja LITE czy cuś???? Znaczy się wiadome ze to nie miało wydajkności tkaiej jak inne. Po prostu karta musiała mieć nie wiem jakąś inna rewizję czy coś nie wiem. Przypuszczam ze kolejne karty będa już normalne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 16 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2004 Moze to po prostu jakas lewa seria... Miejmy nadzieje, ze reszta bedzie juz normalna. PS> Czy ktos juz zamowil tego Leadteka w istore.pl? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 16 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2004 widzieliście gainwarda z 1,6ns na wgk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 16 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2004 Moze jakis link ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nazir_black Opublikowano 16 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2004 Teraz to aż strach kupować tego Leadtek'a. Wiadomo co sie trafi. Ja zrezygnuje i poczekam na produkty Asus'a albo MSI, no chyba, że Gainward zejdzie poniżej 1000zł to wtedy wybór będzie oczywisty p.s. Wracając do kwestii pamięci. SDR przesyłają 1 bit na 1 taktowanie zegara, DDR, 2 bity. A jak to wygląda w DDR2 i GDDR3? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...