Skocz do zawartości
Slayer

Geforce 6600 GT - AGP

Rekomendowane odpowiedzi

@Focus

nie jestem moze ani ekspertem co do ortografi ani co do kompów, ale wiem jedno

czasami  Focus twoja wypowiedź jest taka jak twoje haczenie przez "ch" :lol:

skąd wiesz czy będzie mu haczyla jeśli sam piszesz,ze nie grasz w gry tylko testujesz na Demo

ja gram i na takich ustawieniach 6600GT chodzi elegancko, FPS nie spada niżej 25 (no może z wyjątkiem NFSUG2 23).

:lol: :lol: :lol: :lol:

Na GF 6600 GT nagrywałem własne demo w piekle i przycinało jak cholera (przez "ch"), więc wiem co mówię. A napisałem, że nie gram bo nie wiem czy w inncyh miejscach nie przycina bardziej.

Update

A nagrywałem własnie w rozdzielczości 1024 z AA-x4 z czystej ciekawości - jak się ma wynik z demo1 do realnej gry - tragicznie.

Pozdrawiam

Edytowane przez focus_

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Focus tracę już cierpliwosć do ciebie

zgrywasz wielkiego znawcę kart 6xxx, ale twoje rewelacje na temat ich slabości nie mają pokrycia w innych testach

zwlaszcza na moim ulubionym (polskim) PCLab, a także innych

Są one calkowicie odmienne od twoich rewelacji.Wszędzie chwalą te karty.

Kup sobie Focus Radzia x700Pro,a najlepiej x800 Pro i się podniecaj.

Widocznier orgazm dostajesz widząc tylko znaczek ATI.

Ps. przyznaj się lepiej ile ci ATI placi za pisanie tych bzdetów :lol:

Pozdrawiam i wybacz ostrawy ton, ale jestem troszkę zbulwersowany.

Edytowane przez bachus81

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Focus tracę już cierpliwosć do ciebie

zgrywasz wielkiego znawcę kart 6xxx, ale twoje rewelacje na temat ich slabości nie mają pokrycia w innych testach

zwlaszcza na moim ulubionym (polskim) PCLab, a także innych

Są one calkowicie odmienne od twoich rewelacji.Wszędzie chwalą te karty.

Kup sobie Focus Radzia x700Pro,a najlepiej x800 Pro i się podniecaj.

Widocznier orgazm dostajesz widząc tylko znaczek ATI.

Ps. przyznaj się lepiej ile ci ATI placi za pisanie tych bzdetów :lol:

Pozdrawiam i wybacz ostrawy ton, ale jestem troszkę zbulwersowany.

1236385[/snapback]

widać wyraźnie, że nie potrafisz czytać recenzji, bo nawet Piła wykazał dokładnmie takie same wyniki jak ja. Tymbardziej, że ja wcale nie napisałem, że X700 PRO jest lepsze niż Gf 6600 GT - naucz się czytać. Jak będziesz potrafił podwazyć choć jeden z kilkunastu testó jakie mam dołączone w artykule to daj znać - bardzo mnie to interesuje.

Druga sprawa ja sikam po nogach za ATI a posiadam GF 6200 - pogratulować trafnych wniosków.

Najbardziej się mi podoba jak ktoś coś chce zarzucić a nawet nie ma argumentów konkretnych.

Update

Jak już kiedyś pisałem, najbardziej się mi podoba jak ktoś na podważenie mojej recenzji podaje adres do recenzji któa oparta jest o 3D Marki i aquamrki i dla urozmaicenia dołączeone są gry typu doom i half life. Choć do nikogo tego nie adresuje tutaj bezpośrednio (redaktorów), bo to ich sprawa w jaki sposób testują, ale chodzi o UMIEJĘTNOŚĆ CZYTANIA RECENZJI sprzętu komputerowego, a tą jak widać ma bardzo mało osób.

Edytowane przez focus_

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mi nie chodzi tak o twoje testy, ale o wnioski które z nich wyciągasz

a od kilku tygodni piszesz w takim sensie

6600 GT na AGP są badziewiem, gierki nie chodzą dobrze np. na 1076@764 i 4AA

co Ty człowieku bredzisz, albo jak bardzo zasyfiony masz sprzęt.......moze czas zrobić reinstal systemu

denerwuje się bo sam gram na tej karcie przed wysyłką sprzętu do klienta i wszystko śmiga ok (Doom3,Farcry,The Rome...)

klienci też są zadowoleni

więc coś jest nie tak?albo u mnie te grafiki dostają kopa, albo u ciebie dziwnie spowalniają, albo to co dla mnie jest płynne dla ciebie jest tragicznym klatkowaniem (czyli musisz mieć minimum 50 FPS)

Ps, wcześniej miałem FX 5900xt@5950 Ultra, wszyscy Ati debile (nie mówię,że Ty Focus) mieszali mnie i mi podobnych z błotem, a ta grafa pozwolila mi na płynną grę we wszystkie nowe gry na max ustawieniach.

6600 GT jest od FX-a lepsze i co na starej moglem spokojnie grać a na GT nie mogę??

Bzdury i jeszcze raz bzdury.

Edytowane przez bachus81

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mi nie chodzi tak o twoje testy, ale o wnioski które z nich wyciągasz

a od kilku tygodni piszesz w takim sensie

6600 GT na AGP so badziewie, gierki nie chodzą dobrze np. na 1076@764 i 4AA

Taaaak jasne od kilku tygpodni piszę, że w 1024 z AA nie da rady grać w ŻADNE gry - napisałem Ci dokładnie w któy miejscu w doomie przycina się w tym ustawieniu na tej karcie - bnyło wyraźnie napisane!

Jeśli uważnie czytałeś to w każdym tescie tej karty który odbywał się w rozdzielczości conajmniej 1280 (wyjątek do doom oraz kkrieger) grafika uzyskiwała wysoką ilość FPS i nigdzie nie napisałem, że w 1024 gra szarpie.

Jak w piekle (jak zjedziesz na dół, jeszcze przed tym dużym miśkiem) będziesz miał płynnie w 1024 z AA-x4 to daj mi loga z frapsa.

co Ty człowieku bredzisz, albo jak bardzo zasyfiony masz sprzęt.......moze czas zrobić reinstal systemu

Po obsadzeniu komputera jedną z kart instalowaliśmy system operacyjny MS Windows XP Service Pack 2. Później następowała instalacja najnowszych sterowników do chipsetu Intela (6.2), karty dźwiękowej Azalia oraz karty sieciowej. Sterowniki kart graficznych były następujące:

Jakbym miał zasyfiony to tak czy owak ATI też by oberwało. A po drugie testuje na Intelu gdzie zasyfienie systemu ma dużo mniejsze znaczenie niż na AMD. Zresztą tobie nie mam zamiaru się tłumaczyć bo sam wiem dobrze, że testy są robione we właściwy sposób i na każdej karcie isntaluje system i każdą grę od nowa.

denerwuje się bo sam gram na tej karcie przed wysyłką sprzętu do klienta i wszystko śmiga ok (Doom3,Farcry,The Rome...)

Jak już pisałem dwa razy nawet w tym wątku, Half life 2 oraz Far cry chodza bardzo dobrze nawet w 1280 x 1024 z AA więc ja nie rozumiem czy nie czytasz mnie uważnie czy jak?

Update do tego fragmentu

A jeśli nie zauważyłeś to w grze "The Rome ..." nie porównywałem grafik, a nawet się nie wypowiadałem co do płynności grania w tą grę na tych grafikach, więc zupełnie nie rozumiem dlaczego zarzucasz mi coś na podstawie tej gry.

klienci też są zadowoleni

To tylko się cieszyć, ja też znam klientów, którzy jadąc scodą 105 100 km/h są zadowleni. ale to tak tylko na boku.

więc coś jest nie tak?albo u mnie te grafiki dostają kopa, albo u ciebie dziwnie spowalniają, albo to co dla nie jest płynne dla ciebie jest tragicznym klatkowaniem (czyli musisz mieć minimum 50 FPS)

Jak już pisałem czytaj uważnie to co piszę a nie będzie niejasności.

Ps, wcześniej miałem FX 5900xt@5950 Ultra, wszyscy Ati debile (nie mówię,że Ty Focus) mieszali mnie i mi podobnych z błotem, a ta grafa pozwolila mi na płynną grę we wszystkie nowe gry na max ustawieniach.

Cieszę się, że JUŻ mnie nie zaliczasz do ATI-boyów

6600 GT jest od FX-a lepsze i co na starej moglem spokojnie grać a na GT nie mogę??

Ja tego nigdy nei podważałem i nie mam zamiaru podważać

Bzdury i jeszcze raz bzdury.

1236399[/snapback]

Gdzie te bzdury - bo jak narazie nie dostałem żadnych dowodów

Ja również przepraszam za ton, ale brak dowodów z twojej strony oraz wymyślanie na siłę argumentów prowadzi do czegoś takiego.

Update 2

A żeby nie było, że coś wymyślam (już pisałem, ale najwyraźniej trzeba napisać jeszcze raz).

Tutaj masz test GF 6600 oraz GF 6200 : http://www.egielda.com.pl/?a=10&id=112

Jak wiemy GF 6600 zachowuje się jak architektura 4x2, zaś GF 6200 zachowuje się jako 4x1

W grze Richard Burns Rally:

Dołączona grafika

Wydajność gf 6600 jest tylko delikatnie wyższa od tej zaoferowanej przez GF 6200. Jestem wręcz pewien, że podniesienie taktowania pamięci z 250 MHz na 275 MHz oraz zmiana nazwy karty z 6200 na 6600 da nam identyczny wynik jak GF 6600 - nie będzie konieczny mod karty.

Ciekawe dlaczego nikt tego nie zauważył?

Choć nadal uważam, że GF 6600 oraz 6200 są bardzo dobrymi propozycjami (może nawet powiedzieć najlepszymi w swoich kategoriach cenowych), ale w pewnych sytuacjach uwidacznia się słabość ich architektóy o czym pisałem już dawno temu.

Nikt inny tego nie zauważył? A może nie chciał zauważyć.

Inna sprawa, że z latarką trzeba szukać gier wykorzystujących single tesksturing, tak jak ma to miejsce w RBR. Ale ja wychodzę z założenia, że gra jest rewelacyjna (jeśli chodzi o przyjemność) i wiele osób chce wiedzieć jak się w niej sprawują karty.

Edytowane przez focus_

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:) A powiedzcie mi co sądzicie o tej karcie:

Dołączona grafika

B) VGA Inno3D AGP8x GF6600GT 128MB DDR3 DVI TV-out BOX

Sądzę, że za 770zł to dobry wybór.

Wiem, że to nie giełda ale jeśli ktoś jest zainteresowny tymi kartami to:

http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=92753

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Leadtek od niedawna ma na swojej stronie stery 67.03, co prawda nie są one WHQL ale używam ich bezproblemowo od paru tygodni.

http://www.leadtek.com.tw/eng/support/down...0A6600%20Series

(daje się je ściągnąć tylko z serwera z Tajwanu).

Nadal czekam na oficjalne z serii 7x.xx

luks_pl -> firma nie za very, ale cena tak ;) Czytałem, że wersja PCI-E tej karty ma bardzo głośny wiatrak, wolałbym dołożyć i kupić coś bardziej firmowego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1236474[/snapback]

Faktycznie ciekawa propozycja.

A co na to Fachowcy od 6600Gt powiedzą?

Edytowane przez Yogas

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam pytanie do posiadaczy 6600/6600GT. Otóż mam (będe miał za jakiś tydzień) Radeona 9700 Build By ATI. Karta standardowo ma taktowania 275/275, coż myśle że minimum jakie z niej wyciągne to 380/650, co da wynik w marku ok. 5800-6000.

I teraz pytanie, moge opchnąć tego radka na allegro za jakieś 550zł, czy opłaca mi się to robić i przesiadać na 6600? Wiem że uzyskam wzrost w marku, ale czy również w grach odczuje różnice??

Prosze o odpowiedzi użytkowników, a nie spekulacje posiadaczy innych kart - sam sobie moge pogdybać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam pytanie do posiadaczy 6600/6600GT. Otóż mam (będe miał za jakiś tydzień) Radeona 9700 Build By ATI. Karta standardowo ma taktowania 275/275, coż myśle że minimum jakie z niej wyciągne to 380/650, co da wynik w marku ok. 5800-6000.

I teraz pytanie, moge opchnąć tego radka na allegro za jakieś 550zł, czy opłaca mi się to robić i przesiadać na 6600? Wiem że uzyskam wzrost w marku, ale czy również w grach odczuje różnice??

Prosze o odpowiedzi użytkowników, a nie spekulacje posiadaczy innych kart - sam sobie moge pogdybać.

1236647[/snapback]

W markach i doom3 odczujesz (jeśli weźmiesz 6600GT), w innych grach nie. Ale ja bym nie wymieniał.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam.

Chciałbym kupić karte GF6600GT ze złączem PCI-E. I mam pytanie. Którą z 3 wymienionych polecacie (która się lepiej kręci i podkręcanie daje efekt w grach):

:arrow: Gigabyte GF 6600GT 128MB TV,DVI PCI-E-755zł

:arrow: MSI GF6600GT 128MB PCI-E-835zł

:arrow: Winfast Leadtek 6600GT 128MB PCI-E-829zł

Thx za odp.

Ps. Zastanawiam się też nad Radeonem X700Pro i w sumie mam dylemat co wybierać...ale przekopie troche testów i postaram się wybrać którąś. (gram w to co w tym temacie było już wymieniane)

Ps2.Jaki jest wasz typ? (GF6600GT czy R.X700Pro)

PoZdRo

Edytowane przez mkamil

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam.

Chciałbym kupić karte GF6600GT ze złączem PCI-E. I mam pytanie. Którą z 3 wymienionych polecacie (która się lepiej kręci i podkręcanie daje efekt w grach):

:arrow: Gigabyte GF 6600GT 128MB TV,DVI PCI-E-755zł

:arrow: MSI GF6600GT 128MB PCI-E-835zł

:arrow: Winfast Leadtek 6600GT 128MB PCI-E-829zł

Thx za odp.

Ps. Zastanawiam się też nad Radeonem X700Pro i w sumie mam dylemat co wybierać...ale przekopie troche testów i postaram się wybrać którąś. (gram w to co w tym temacie było już wymieniane)

Ps2.Jaki jest wasz typ? (GF6600GT czy R.X700Pro)

PoZdRo

1236687[/snapback]

Jeśli samochodówki brać X700 PRO, jeśli interesują nas gry typu doom, half life 2 czy far Cry to GF 6600 GT i nie ma się co zastanawiać - co do samych producentów - miałem Gigabyte - biegał na 580 / 580 więc całkiem ładnie.

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

//*QUOTE(Dantex76 @ Jan 25 2005, 23:56)

A Winfast 6800 128MB pociągnie te tytuły w 1024*768 aa*4 anizo*4. *//

raczej tak. A nawet napewno :)

1236322[/snapback]

No ja też tak napisałem :) Nie twierdzę, że jest inaczej :)

Pozdrawiam

1236358[/snapback]

bardzo w to wątpie żeby płynnie chodzilo na takich ustawieniach

@Focus

nie jestem moze ani ekspertem co do ortografi ani co do kompów, ale wiem jedno

czasami  Focus twoja wypowiedź jest taka jak twoje haczenie przez "ch" :lol:

skąd wiesz czy będzie mu haczyla jeśli sam piszesz,ze nie grasz w gry tylko testujesz na Demo

ja gram i na takich ustawieniach 6600GT chodzi elegancko, FPS nie spada niżej 25 (no może z wyjątkiem NFSUG2 23).

@Dantex Jednak jak masz na 6800 Leadteka to kupuj!!

Pozdrawiam.

1236368[/snapback]

tia jasne bardzo eleganco skoro mi haczy na x800xt, a6 i an16 grafa taktowana 520/600 to napeno na 6600gt bedzie mu płynnie chodzić, rzekłbym nawet że na tych ustawienich wogule nie da się grać, pozatym dalmeni spadek fps niżej jak 30 to już poniżej grywalności

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

oki Focus znowu się dogadaliśmy

tylko nie mów,że nie umiem czytać uważnie

moze robię to za uważnie dlatego się tak czepiam B)

jednak twoja wypowiedź mnie tak wczoraj wnerwila i tylko tyle

nie mam zamiaru się kłócić

ale znowu mnie delikatnie mówiąc uszczypnąłeś- żeniby 6600 GT w świecie motoryzacji jest odpowiednikiem skody jadącej 105 km/h????czyli starego grata 105 ???

to może mój Leadtek 6800 jest odpowiednikiem poloneza 10 letniego??

wiem, że masz wiedzę, ale powinieneś czasami najpierw pomyśleć a potem napisać

Pozdrawiam serdecznie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@ HQ12

z podpisu widać że masz proca 2000+, Athlona XP? czy co?

jak tak to sie nie dziwię dlaczego grać nie mozesz,

komputer to naczynie polączone, 1 część jest <span style="color:red;">[ciach!]</span>owa i sypie sie wszystko

szybka grafa to nie wszystko

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

oki Focus znowu się dogadaliśmy

tylko nie mów,że nie umiem czytać uważnie

moze robię to za uważnie dlatego się tak czepiam B)

jednak twoja wypowiedź mnie tak wczoraj wnerwila i tylko tyle

nie mam zamiaru się kłócić

ale znowu mnie delikatnie mówiąc uszczypnąłeś- żeniby 6600 GT w świecie motoryzacji jest odpowiednikiem skody jadącej 105 km/h????czyli starego grata 105 ???

to może mój Leadtek 6800 jest odpowiednikiem poloneza 10 letniego??

wiem, że masz wiedzę, ale powinieneś czasami najpierw pomyśleć a potem napisać

Pozdrawiam serdecznie

1236729[/snapback]

Ale widzisz nie potrafisz zarzucić nic a nic, najbardziej człowieka denerwuje jak ktoś się do niego przyczepi a jednocześnie na pytanie - dlaczego? Odpowiada - bo tak, albo bo cię nie lubię.

Całkiem inna rozmowa by była gdybyś podał konkretne argumenty.

Co do Scody to nie chodziło o bezpośrednie porównanie do GF 6600 w sensie pozycji na rynku, ale chodziło mi o to, że mogą się znaleźć osoby, które jadąc 120 felicją będą zadowolone, więc stwierdziłem, że poziom trzeba obniżyć

Jeśli faktycznie będziesz uważał, że coś jest nie tak - napisz dokłądnie o co chodzi i jak uważasz ze powinno to być zmienione - jestem otwarty na uwagi, ale konstruktywne uwagi.

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kolejne dwa nieznaczące grosze od mojo skromnej osoby... <_<

Wychodzi na to, że jako jedyny chyba mam tu Galaxy 6600GT AGP, a więc kilka małych informacji na jej temat:

1. Jak już pisałem wcześniej, system chłodzenia jest b.dobry (choć jak dla mnie troszkę za glośny) - radiator przylega do pamięci jak należy i jest oczywiście z miedzi. Co ciekawesze, po podkręceniu do 570/1500 (albo jak kto woli 570/750), nie zauważyłem zbytniego wzrostu temperatury, w dotyku też się nie wydaje ciplejsza.

2. Pamięci są 1,6 - przynajmniej u mnie takie zauważyłem. Czytałem powyżej, że w pewnym sklepie mają niby 2,0, a le może to być również spowodowane wrzuceniem wszystkich 6600GT do jednego worka <_<

3. Cena jest niższa od Winfast'a, a przynajmniej była. W momencie gdy kupowałem dałem za nią 895 zeta, gdy Winfast na w większości sklepów oscylował w cenie 940-980 zeta (czy jakoś tak).

4. Jak ktoś lubi darmowe gry razem z kartą, to się rozczaruje...

5. Jak narazie nie chciałe mi się z niej wyciskać siudmych potów, ale kręci się dobrze. W zakładce sterowników karty mamy możliwość podkręcenia tylko do 565/1130 (565/565), ale przy pomocy RT podkręciłem ją do wartości 600/1200 (600/600). Dalej nie sprawdzałem, bo wsumie nie mam ostatnio czasu, a na tym aż tak mi nie zależy. Bynajmniej wynik był taki, że na marku 03 zrobił 3 powturzenia całości i artów nie uświadczyłem.

Na razie tyle... jakby co to pytać...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli samochodówki brać X700 PRO, jeśli interesują nas gry typu doom, half life 2 czy far Cry to GF 6600 GT i nie ma się co zastanawiać - co do samych producentów - miałem Gigabyte - biegał na 580 / 580 więc całkiem ładnie.

Oks Thx.

Gram w samochodówki sporadycznie i wystarczy mi ta "niższa wydajność" (choć na r9600pro (niestety narazie na AGP2x) w NFS:U2 ze wszystkim on w 1024x768 mam przeważnie 15-17FPS, więc takie 25-30FPS mnie zadowala),a preferuje strzelanki czyli GF powinien się sprawdzić.

Co do producentów to MSI kusi dobrym chłodzeniem zarówno rdzenia, jak i pamięci (na pamięciach radiatory i są one owiewane przez cooler z GPU(karta) ), co może owocować dobrą podkręcalnością (chciałbym tak z 600/600)

PoZdRo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Winfast też chłodzi powietrzem z coolera zarówno pamięci jak i radiator na hisie a jest tańszy.

Chyba chodzi ci o HSI?

Niedokładnie przeczytałeś. Chce karte na PCI-e a tam HSI jest w GPU (chyba :unsure: ) o ile wogóle jest :lol:

A i na Winfast-ie nie ma radiatorków na pamięciach, a różnica w cenie to kilka zł....(tam gdzie kupuje).

Ps.Miał ktoś okazje testować GF6600GT od MSI (albo ma jakieś linki do testów NX6600GT-TD128E)

PoZdRo

Edytowane przez mkamil

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Dantex Jednak jak masz na 6800 Leadteka to kupuj!!

Pozdrawiam.

1236368[/snapback]

Posłuchałem Twojej rady i zamówiłem sobie Asusa 6800GT 128MB. Nie gram wyżej niż 1024*768 to 128MB wystarczy, a 16 potoków się przyda nie?

Pozdro dla wszystkich

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

TaYU,

1-Napisz jeszcze raz, gdzie ją kupiłeś. Ja się wczoraj dowiadywałem w pcp i odpowiedzieli, że mają obecnie Galaxy 2,0ns.

2- Komputery mamy podobne, czyli 2giga na procku i tylko 512ramu. Mógłbyś pokazać wynik po podkręceniu w 3DMarku2005

Edytowane przez Leprechaun

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

TaYU,

1-Napisz jeszcze raz, gdzie ją kupiłeś. Ja się wczoraj dowiadywałem w pcp i odpowiedzieli, że mają obecnie Galaxy 2,0ns.

2- Komputery mamy podobne, czyli 2giga na procku i tylko 512ramu. Mógłbyś pokazać wynik po podkręceniu w 3DMarku2005

1236898[/snapback]

Kupiłem ją przez allegro i to było około miesiąca temu (może trochę więcej). W sumie jakbym posiadał jakąś cyfrówkę, to by można fotkę układów strzelić, ale nie mam... <_<

Co do wyników, to pamietam, że bez OC w 05 było 3360 (albo 3326 - nie pamietam dokładnie). Z OC jeszcze nie robiłem, a dopiero mogę to zrobić najwcześniej ok 20:00 - bo o tej z roboty do cieplutkiego domku wracam...

krócej mówiąc... Please... Wait...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W dobrym miejscu pytasz i dobre pytanie zadajesz, bo jakby tak się z boku przpatrzeć na to co tu piszą, to pytasz wyznawców Winfast'a o to czy się go opłaca kupować <_< Ja od siebie powiem tak, karta na pewno nie jest zła, ale lepsze chłodzenie na pamiątkach by się przydało.

P.S. Jak można, to nie mieszć mnie z błotem za tych wyznawców (to do wszystkich tych, którzy poczuli się urażeni, albo takowej karty nie posiadają).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A na moim konfi jak by chodzily gry?

Za pół roku bym na Athlona 64 zmienił procek...

W międzyczasie bym athlona xp 2600+ wstawił.

Czy w te "najważniejsze" gry bym grał spokojnie na 1024x768

i full max detale? Czy może jakieś anizo małe?

To mi by narazie wystarczyło!

No wiecie istnieją też ludzie , którzy mają inne (gorsze)

procki od 2500+ lub 2500 MHz.

Wiem, że jedynym moim wyjściem jest PINE 6600 GT.

Ktoś coś może powiedzieć o tej karcie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dołączona grafika

1236474[/snapback]

Faktycznie ciekawa propozycja.

A co na to Fachowcy od 6600Gt powiedzą?

1236618[/snapback]