qba89 Opublikowano 13 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2005 Witam. mam pytanie odnosnie O/C mojego proca, jak ustawie 220 FSB wszystko git stabilnie i wogule fajnie. Ale jak dam wiecej to juz sie wiesza ,221 po dluzszym czasie , 230 wogule sie nie uruchamia winda ... :( pytanie moje : mam w biosie ustawione VCore : Auto czy pod czas podkręcanie powinnienem samemu ustawiac czy lepiej jest jak jest auto ? :? :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 13 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2005 a ja bym radził przeczytać FAQ to jeden a dwa możesz podnieść v-core ale stopniowo ;] a zresztą poczytaj/poszukaj się dowiesz ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba89 Opublikowano 13 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2005 kurde a gdzie moge ten FAQ znalesc :blink: :blink: ????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 13 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2005 FAQ ;] Ło Tu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...