jurekjurek Opublikowano 13 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2005 Siema, Czy da radę pozbyć się tego cholernego PSZZZZT, kiedy ten telefon robi zdjęcie? Nawet kiedy jest wyciszony, i tak przeraża wszystkich wokoło. Mam nadzieję, że wiecie coś, czego ja nie wiem i będę mógł się tego cholerstwa pozbyć :) pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 13 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2005 moze wylancz dzwiek ostrzezen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wysoki Opublikowano 13 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2005 Niestety musze cie zmartwic, nie da sie wylaczyc tego dzwieku. Jest to jedynie mozliwe w niektorych wersjach softu przez zmiane profilu na wyciszony albo spotkanie. Inaczej nie da rady. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haszek Opublikowano 13 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2005 Jest mozliwosc. Potrzebny jest do tego specjalny program www.setool.net . Za jego pomoca mozna zmienic kazdy dzwonek w telefonie, wiadomosci, dzwieku polaczenia w sluchawce, aparatu (wgrywa sie pusty plik dzwiekowy) itp. Osobiscie tego nie probowalem, ale wejdz no forum stronki ktora podalem i poczytaj jak to dziala B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...