CeglA Opublikowano 13 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2005 (edytowane) Witam Mam teraz w kompie 3x256 RAMu. W tym dwie kosci byly kupowane razem w dualu trzecia pozniej oddzielnie. Czy jezeli teraz dokupie jeszcze jedna czwarta juz pamiec 256MB ,to beda wszystkie pracowaly w trybie DUAL ? Pamieci kingston Sorki dopiero teraz zauwazylem ze zly dzial,prosze o przeniesienie tematu. Edytowane 13 Lutego 2005 przez CeglA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rivam Opublikowano 13 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2005 Bardzo prawdopodobne, że będą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoVVy Opublikowano 13 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2005 Jeżeli mają podobne parametry to będą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 13 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2005 Będą tylko timingi mogą być najszybsze jak najwolniejsza kość pamięci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
indywidualista Opublikowano 14 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2005 będą działać napewno. u siebie mam 1x 128mb 333mhz i 1x 256mb 400mhz i działają w dualu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CeglA Opublikowano 14 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2005 ok dzieki wszystkim,mam i dzialaja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...