KWS89 Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 Oto tekscik który znalazłem w necie: To twój pierwszy raz. Kiedy leżysz, twoje mięśnie naprężajš się. Starasz się odwlec ten moment szukajšc jakiejś wymówki, ale on nie zwraca na to uwagi i zbliża się do Ciebie. Pyta się, czy się boisz, a Ty dzielnie potrzšsasz swojš głowš usiłujšc pokazać mu, że nie czujesz strachu. On ma więcej doświadczenia tak więc i tym razem jego palec trafił we właściwe miejsce. Dotyka Cię delikatnie a Ty drżysz - On jest delikatny, tak jak obiecał. Patrzy głęboko w Twoje oczy i mówi, abyś Mu zaufała - On robił to wiele razy. On uśmiecha się, podczas gdy Ty otwierasz się jeszcze bardziej dla niego. Zaczynasz błagać go, by się pośpieszył, ale on jest powolny, jakby starał się zadać Ci niewielki ból. On sięga coraz głębiej, naciska coraz mocniej ...... On patrzy na Ciebie i pyta, czy bardzo boli. Twoje oczy napłynęły łzami, ale bohatersko kiwasz głowš proszšc, aby kontynuował... On sięga głębiej, potem wynurza się, ale Ty jesteś zbyt otępiała by czuć Go w sobie. Po kilku chwilach czujesz coś twardego, przylegajšcego do Ciebie i dršżšcego jeszcze bardziej... I koniec. Jesteś zadowolona, że masz to za sobš. On uśmiecha się do Ciebie tak, jakbyś była jego najbardziej upartym, ale jednocześnie najbardziej przyjemnym doświadczeniem. Uśmiechasz się i dziękujesz swojemu dentyście. W końcu był to Twój pierwszy raz, kiedy dentysta zakładał Ci wypełnienie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 stare :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 A co mnie to :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 beznadziejne ! Flowerman nudny jestes !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 :cry: Wienc daje nastepną...jeżeli wam się nie podoba... "Z pamiętnika" 12.8. Przeprowadziliśmy się do naszego nowego domu w Massachusets. Boże, jak tu pieknie. Drzewa wokół wyglądają tak majestatycznie. Wprost nie mogę się doczekać, kiedy pokryją się sniegiem. 14.10. Massachusetts jest najpiękniejszym miejscem na ziemi! Wszystkie liście zmieniły kolory - tonacje pomarańczowe i czerwone. Pojechałem na przejażdżkę po okolicy i zobaczyłem kilka jeleni. jakie wspaniale! Jestem pewien, ze to najpiękniejsze zwierzęta na ziemi. Tutaj jest jak w raju. Boże, jak mi się tu podoba. 11.11. Wkrótce zaczyna się sezon mysliwski. Nie mogę sobie wyobrazić, jak ktoś może chcieć zabić cos tak wspaniałego, jak jelen. Mam nadzieje, ze wreszcie zacznie padać snieg. 2.12. Ostatniej nocy wreszcie spadł snieg. Obudziłem się i wszystko było przykryte biała koldra. Widok jak pocztówki bozonarodzeniowej. Wyszliśmy na dwór, odgarnęliśmy śnieg ze schodów i odśnieżyliśmy drogę dojazdowa. Zrobiliśmy sobie świetna bitwę śnieżna (wygrałem) a potem przyjechał pług śnieżny i znowu musieliśmy odśnieżyć drogę dojazdowa. Kocham Massachusetts. 12.12. Zeszłej nocy znowu spadł snieg. Pług śnieżny znowu powtórzył dowcip z droga dojazdowa. Po prostu kocham to miejsce. 19.12. Kolejny śnieg spadł zeszłej nocy. Ze względu na nieprzejezdna drogę dojazdowa nie dojechałem do pracy. Jestem kompletnie wykończony odsniezaniem. Pieprzony pług sniezny. 22.12. Zeszłej nocy napadało jeszcze więcej tych białych gowien. Cale dlonie mam w pecherzach od lopaty. Jestem przekonany, ze plug sniezny czeka tuz za rogiem, dopoki nie odsnieze drogi dojazdowej. S<span style="color:red;">[ciach!]</span>ysyn! 25.12. Wesolych <span style="color:red;">[ciach!]</span>lonych swiat! Jeszcze wiecej gownianego sniegu. Jak kiedys wpadnie mi w rece ten s<span style="color:red;">[ciach!]</span>ysyn od plugu snieznego, przysiegam na Boga, zabije. Nie rozumiem, dlaczego nie posypia drogi sola, zeby rozpuscila to cholerstwo. 27.12. Znowu to biale gowno napadalo w nocy. Przez trzy dni nie wytknalem nosa, z wyjatkiem odsniezania drogi dojazdowej za kazdym razem, kiedy przejechal plug. Nigdzie nie moge dojechac. Samochod jest pogrzebany pod gora bialego gowna. Meteorolog znowu zapowiadal dwadziescia piec centymetrow tej nocy. Mozecie sobie wyobrazic, ile to oznacza lopat pelnych sniegu? 28.12. Meteorolog sie mylil! Tym razem napadalo osiemdziesiat piec centymentrow tego bialego cholerstwa. Teraz to nie odtaja nawet do lata. Plug sniezny ugzazl w zaspie a ten lajdak przyszedl pozyczyc ode mnie lopate! Powiedzialem mu, ze szesc juz polamalem, kiedy odgarnialem to gowno z mojej drogi dojazdowej, a potem ostatnia rozwalilem o jego zakuty leb. 4.1. Wreszcie wydostalem sie z domu. Pojechalem do sklepu kupic cos do jedzenia i kiedy wracalem, pod samochod wpadl mi cholernby jelen i calkiem go rozwalil. Narobil szkod za trzy tysiace. Powinno powystrzelac te pieprzone zwierzaki. Ze tez mysliwy nie rozwalili wszystkich w sezonie. 3.5. Zawiozlem samochod do serwisu w miescie. Nie uwierzycie, jak zardzewial od tej pieprzonej soli, ktora posypuja drogi. 18.5. Przeprowadzilem sie do Georgii. Nie moge sobie wyobrazic, jak ktos, kto ma odrobine zrowego rozsadku, moze mieszkac na takim zadupiu jak Massachusetts. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 Buahahahaha . :D fajne hehehe !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 Cytat beznadziejne ! Flowerman nudny jestes !!To flowerman sie tak tera nazywa? A ja sie zastanwialem co znaczy podpis? TX libero Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 Był neidawno taki temat pt." Krytyka newsów " http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=996...krytyka+news%F3 tam wlasnie powtala klutnia ps.(dla ludzi o mocnych nerwach :P ) tam tesz flowerman napisal że jest flowerman :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 Mnie tam się podobało :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bLaSterD Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 Poprostu ZAJEBISTE :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elien Opublikowano 16 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2002 Mogliby zrobić drugą część po tym jak się przeprowadził :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 16 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2002 :lol: :D :lol: :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 16 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2002 hehehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 17 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2002 Moze znajde jak wruce z kliniki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaloryfer Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 Srednio smieszne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 Cytat :cry: Wienc daje nastepną...jeżeli wam się nie podoba... "Z pamiętnika" 12.8. Przeprowadziliśmy się do naszego nowego domu w Massachusets. Boże, jak tu pieknie. Drzewa wokół wyglądają tak majestatycznie. Wprost nie mogę się doczekać, kiedy pokryją się sniegiem. 14.10. Massachusetts jest najpiękniejszym miejscem na ziemi! Wszystkie liście zmieniły kolory - tonacje pomarańczowe i czerwone. Pojechałem na przejażdżkę po okolicy i zobaczyłem kilka jeleni. jakie wspaniale! Jestem pewien, ze to najpiękniejsze zwierzęta na ziemi. Tutaj jest jak w raju. Boże, jak mi się tu podoba. 11.11. Wkrótce zaczyna się sezon mysliwski. Nie mogę sobie wyobrazić, jak ktoś może chcieć zabić cos tak wspaniałego, jak jelen. Mam nadzieje, ze wreszcie zacznie padać snieg. 2.12. Ostatniej nocy wreszcie spadł snieg. Obudziłem się i wszystko było przykryte biała koldra. Widok jak pocztówki bozonarodzeniowej. Wyszliśmy na dwór, odgarnęliśmy śnieg ze schodów i odśnieżyliśmy drogę dojazdowa. Zrobiliśmy sobie świetna bitwę śnieżna (wygrałem) a potem przyjechał pług śnieżny i znowu musieliśmy odśnieżyć drogę dojazdowa. Kocham Massachusetts. 12.12. Zeszłej nocy znowu spadł snieg. Pług śnieżny znowu powtórzył dowcip z droga dojazdowa. Po prostu kocham to miejsce. 19.12. Kolejny śnieg spadł zeszłej nocy. Ze względu na nieprzejezdna drogę dojazdowa nie dojechałem do pracy. Jestem kompletnie wykończony odsniezaniem. Pieprzony pług sniezny. 22.12. Zeszłej nocy napadało jeszcze więcej tych białych gowien. Cale dlonie mam w pecherzach od lopaty. Jestem przekonany, ze plug sniezny czeka tuz za rogiem, dopoki nie odsnieze drogi dojazdowej. S<span style="color:red;">[ciach!]</span>ysyn! 25.12. Wesolych <span style="color:red;">[ciach!]</span>lonych swiat! Jeszcze wiecej gownianego sniegu. Jak kiedys wpadnie mi w rece ten s<span style="color:red;">[ciach!]</span>ysyn od plugu snieznego, przysiegam na Boga, zabije. Nie rozumiem, dlaczego nie posypia drogi sola, zeby rozpuscila to cholerstwo. 27.12. Znowu to biale gowno napadalo w nocy. Przez trzy dni nie wytknalem nosa, z wyjatkiem odsniezania drogi dojazdowej za kazdym razem, kiedy przejechal plug. Nigdzie nie moge dojechac. Samochod jest pogrzebany pod gora bialego gowna. Meteorolog znowu zapowiadal dwadziescia piec centymetrow tej nocy. Mozecie sobie wyobrazic, ile to oznacza lopat pelnych sniegu? 28.12. Meteorolog sie mylil! Tym razem napadalo osiemdziesiat piec centymentrow tego bialego cholerstwa. Teraz to nie odtaja nawet do lata. Plug sniezny ugzazl w zaspie a ten lajdak przyszedl pozyczyc ode mnie lopate! Powiedzialem mu, ze szesc juz polamalem, kiedy odgarnialem to gowno z mojej drogi dojazdowej, a potem ostatnia rozwalilem o jego zakuty leb. 4.1. Wreszcie wydostalem sie z domu. Pojechalem do sklepu kupic cos do jedzenia i kiedy wracalem, pod samochod wpadl mi cholernby jelen i calkiem go rozwalil. Narobil szkod za trzy tysiace. Powinno powystrzelac te pieprzone zwierzaki. Ze tez mysliwy nie rozwalili wszystkich w sezonie. 3.5. Zawiozlem samochod do serwisu w miescie. Nie uwierzycie, jak zardzewial od tej pieprzonej soli, ktora posypuja drogi. 18.5. Przeprowadzilem sie do Georgii. Nie moge sobie wyobrazic, jak ktos, kto ma odrobine zrowego rozsadku, moze mieszkac na takim zadupiu jak Massachusetts. Stare a w oryginale to nie bylo maseczjusets tylko bieszczady , i to z CD-Actiona bylo z Na-Luzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...