Adam_TVS Opublikowano 13 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2005 Tak jak w temacie... Partition Magic 8.0 i inne programy wykrywają 32 253 MB :/ Czy to oznacza że dysk jest uszkodzony czy co ? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 13 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2005 A wczesniej wykrywalo poprawnie? Napisz cos wiecej o tym problemie i o dysku. Jaki system plików kiedy sie tak stalo itp... Moze wystarczy tylko od nowa zalozyc partycje. Wczoraj tez mialem barracude 80gb i wykrywalo ja tylko 10gb. Po zalozeniu partycji od nowa juz bylo w porzadku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 13 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2005 (edytowane) Nie koniecznie zalezy od wielu rzeczy pierwsze co mi przychodzi do głowy to założenie nowej partycji a jak wykrywa Ci go BIOS - moze update? Edytowane 13 Lutego 2005 przez Ouara Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam_TVS Opublikowano 13 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2005 (edytowane) Dysk jest nowy, dziś kupiony. Oznaczenie ST380011A. Niby go wykrywa ale tylko jako 32 253 MB więc coś nie tak z nim jest chyba... Zassałem se strony seagate'a program DiscWizard i on tez tylko tyle widzi. Dziwna sprawa. Miał ktoś już tak ? edit: bios jest dośc nowy. D27 Edytowane 13 Lutego 2005 przez Adam_TVS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BrzozA1 Opublikowano 13 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2005 A może zworka jest żle ustawiona bo z tego co się orientuje jest taka opcja w seagatach żeby wykrywało tylko 32 GB?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam_TVS Opublikowano 13 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2005 No i po sprawie, po prostu od złej strony popatrzałem na zworki i włożyłem do złej, tak jak to BrzozA1 powiedział... Banalny problem niby... zdarza sie najlepszym :] Ale tak czy siak dzięki za zainteresowanie. :) Temat do zamknięcia :] Pozdrawiam serdecznie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BrzozA1 Opublikowano 13 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2005 Cieszę się że mogłem pomóc :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...