emilooos Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 Huahua 129 zyla LOL. Prawdę mowiąc nie przepadam za tą grą ale cóż...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziq Opublikowano 26 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2005 nom jak by ktos skupywal za 100zl je to kupno tej karty to czysty zysk:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mir_as Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 A jest może wersja tej karty na AGP? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 (edytowane) Hm...nie widzialem jeszcze, ale z ciekawosci zagladam na jakiegos komputronika no i widze! Niby jest oznaczenie to samo, oczywiscie pod AGP...Ale oczywiscie komputronik coś namieszał :mur: ? Seria TF ma stand. zegary 450/500, na stronie 300/500 WTF? W dodatku brak foty narazie. Proponuje oblookać inne shopy, jak znam zycie komputroonik popierdzielił. Powinien być... Edit: co do ceny, to wstępnie widze 570ziko...strasznie duzo, lepiej dolozyc do gt Edytowane 6 Kwietnia 2005 przez emilooos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Z_ Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 http://www.arest.pl/index.php?inc=produkt&...tid=5&grupa=227 Tu mają takie cudo za 439 zł :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziq Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 439zl - sprzedaz gry :P ,ja mam kupca za 50zl wiec tanio kupie sobie ta karte:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cro Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Ja kupiłem ponad 2 tygodnie temu za 440 także żadna promocja... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mir_as Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Ale to niestety nie jest AGP. http://tw.giga-byte.com/VGA/Products/Produ...GV-N66256DP.htm To jest chyba ta karta z komputronika. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mir_as Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 A czy ktoś oprócz Gigabyte robi karty 6600 na AGP z pasywnym chłodzeniem, ewentualnie z cichymi wentylatorami??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziq Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 mam pytanko czy ktos przy przesiadce na tego gigabyte mial problem z bolacymi oczami?bo w jednym temacie tutaj na forum pare osob narzekalo na gigabyte i ogolnie na GF 6600 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 no ja "chyba" miałem :) Przez kilka pierwszych dni uzytkowania takie dziwne odczucie, teraz w normie, oczęta nie bolą. Więc albo kwestia przyzwyczajenia (przesiadka z r9550) albo jakiś taki okres bolących oczu miałem, moze dlatego, ze jak dobrze pamiątem byłem wtedy lekko chory :D Tak czy siak, teraz oK, więcej w temacie gdzie ludziowie sie wypowiadają na ten temat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feluś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 (edytowane) narzekacie na pasywne chłodzenie, ja was nie rozumiem czy tak trudno jakiś wentylek podwiesić , żeby ją schłodzić? :mur: a tak wogóle za 550 zł można dostać 9800 pro więc żadna to rewelacja(szczególnie pamięci 4ns) Edytowane 9 Kwietnia 2005 przez feluś Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Ja wcale nie narzekam :rolleyes: Wręcz jestem zadowolniony :) Co do r9800pro, to wiadomo.....NA AGP Mowimy o karcie na pci-e, a w woli wyjaśnienia to jej cena wynosi ~450zł a nie 550 :> pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziq Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 za 440zl mozna juz ja lyknac:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
o-skar Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 emilooos - z nieba mi spadłeś :) Właśnie przymierzam się do zmiany kompa na konfig DOKŁADNIE taki jak Twój i mam dylemat, jaką grafikę wziąć: 6600 od Winfasta (wiatraczek, oraz Splinter Cell: PT i Prince of Persia :D) czy od Gigabyta - ale coś mi się wydaje że wezmę Gigabyta - cisza rlz! szczególnie przy lajtwym podkrecaniu - chcialbym go o/c najwyzej do poziomu 530/630, nie wiecej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2005 Te zegarki to myśle na luzie osiągniesz, ja zadnego wiatraka na nią nie montowałem, ale temp. w budzie mam niskawą. Troszke ciepłego powietrza wokół karty może sie gromadzić dlatego zalecam obnizanie zegarów do trybu 2D w sterach czy gdzie to tam :> A cisza jest.....tylko slysze pierdzącego twardziela :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuSo Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Czy jest jakis program umozliwiajacy definiowanie wlasnych profili pracy tej karty? Wchodzenie do sterow i za kazdym razem przesuwanie dwoch suwakow moze sie zrobic nudne ( a noz ktos sie pomyli i za mocno przetaktuje np pamieci ...). Chodzi mi o jakis prog zalatwiajacy to jednym kliknieciem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2005 (edytowane) Emmmm....z radzia pamiętam Ati Tray Tool, a nv....kuźwa zapomniałem :blink: Może sobie przypomne to edytuje, ale pogramik na pewno jest. Edit: PowerStrip :blink: ? Edytowane 10 Kwietnia 2005 przez emilooos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nastarq Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 (edytowane) witam. zachecam do zagladniecia pod nizej wymieniony link http://arest.pl/index.php?inc=produkt&ID=2601&katid=5&grupa=227]http://arest.pl/index.php?inc=produkt&ID=2601&katid=5&grupa=227]http://arest.pl/index.php?inc=produkt&ID=2601&katid=5&grupa=227 jak dla mnie, niestety nie jestem posiadaczem, wiec bazuje na opisie, karta jest v.good, ostatecznie ~120zl roznicy to nie tak strasznie wiele. wolalbym dozbierac i kupic ta wersje B) wysililem sie troche i poszukalem w innym sklepie tej grafy, padlo na komputronik (akurat cos sprawdzalem), spójrzcie na roznice cenowa. nurtuja mnie tylko roznice chlodzenia... ale to szkopul. http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=14731]http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=14731]http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=14731 pozdrawiam Edytowane 14 Kwietnia 2005 przez nastarq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziq Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 cos ci wstawienie linkow nie wyszlo:) dla jednego 120zl to tylko te 120zl a dla kogos inne to az 120zl ;] moze poprostu nastepny przejaw "niskich cen" komputronika Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawiedziony Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Mam karte tylko,ze 6600GT z takim chlodzeniem (pasywnym) blachy z charakterystycznym lisciem. Temperatury jeszcze powyzej 80 stopni nie przekroczylem, a krytyczna ma 145 stopni i w razie czego sama daje znac. Pracuje w dwoch trybach 2d 300 MHz, 3d 500 Mhz. Podkrecalem w Vtunerze i nic sie zlego nie dzialo. Moge powiedziec tylko,ze moc i cisza. Co do Turbo Force to tu mozna poczytac co to jest http://www.gigabyte.pl/VGA/FileList/NewTec...20041001_tf.htm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Unikalna procedura zapewniająca stabilną pracę układu graficznego, poprzez ustalenie jego parametrów pracy 5% poniżej jego punktu krytycznegoŁaaaał :> 450 + 5% = 472.5 dla rdzenia || 500 + 5% = 525 dla pamiątek :lol: Swoją drogą bardzo przyjazna dla użytkownika specyfikacja - bombiesz karte przy nadmiernym O/C i mówisz, ze @ tylko 5% :rolleyes: @ Zawiedziony - czym ustalasz te profile bo nas zaćmiło :>? I czy jestes pewien tej max. temp 145C .... <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
o-skar Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 nigdy nie wiadomo czy po pół roku pracy od czasu do czasu na zegarach np. 550/650 karta sobie nie zrobi wakacji :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2005 To na wakacje wysyłamy do serwisu ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mir_as Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Jestem zainteresowany zakupem tej karty, ale w wersji na AGP. Jak jest w końcu z tymi temperaturami? Bo do tej pory nikt konketnie się nie wypowiedział. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziq Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 moze nie sprawdzal nikt:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 moze nie sprawdzał i musie nie chce ;] ale dla własnej pewności musze obadać, tylko jakoś mi sie nie chce zabierać za te bajery z czujnikiem, za jakiś czas będą ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziq Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 ja zrobilem u mnie maly rekonenesans po miescie i ta karta stoi 550zl ^^ szkoda slow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 ze jak? 550? no lol, gdzie Ty mieszkasz, ze takie ceny :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziq Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 koszalin... masakra w 5 sklepach bylem i podobne ceny:/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...