nitz Opublikowano 13 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2005 Ponieważ moja płyta główna najprawdopodobniej odeszła w zaświaty musze wybrać coś nowego. Odrazu powiem że budżet jest mocno ograniczony. Propozycje są 3: - Kupić podobną na allegro za niecałe 100 zł - Dołożyć i chwilowo pożenać się z 6600 na AGP, ale kupić 865PE za 200 lub troche więcej. (też allegro) - Sprzedać Radka, kupić coś ala http://www.allegro.pl/show_item.php?item=41556161 i włożyć zwykłą karte na PCI za 20 zł. W sumie bez gier wytrzymam spokojnie nawet pół roku, tylko problem jest jeden. Kupuje teraz LCD 17' - nic mnie od tego nie odwiedzie i czy obraz będzie dobry na czymś za 20 zł? Procka narazie nie sprzedam, bo całe kupowanie nowego sprzętu potrwa, a ja już musze mieć coś działającego (najlepiej jutro). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek345 Opublikowano 13 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2005 Jak byś chciał kupić płyte to ja mam na sprzedarz :wink: może cię zainteresuje :-P http://allegro.pl/show_item.php?item=42271576 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitz Opublikowano 13 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2005 Gdyby nie SiS to może. Ale płyta jednak poszła, tylko że z jednym bankiem pamięci. Narazie przebiduje na tym a potem jednak zmieniam na tego ASUS'a z PCI-express. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitz Opublikowano 14 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2005 A mam jeszcze jedno pytanie. Czy isnieje jeszcze jakaś inna płyta z s478 i PCI-express czy ten ASUS jest jedyny? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebekw22 Opublikowano 16 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2005 ja tez chyba niedlugo wystawie moja stara ECS P4VXAD+ na chipsecie VIA. cudo to to nie jest ale jakas plyta jest agp x4 jest na socket 478 2x ata (standart) zintegrowana karta dzwiekowa a jak chcesz cos juz lepszego tez na VIA to ABIT VT7 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoctorPulse Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 a ja troche pytanie z innej beczki co lepsiejsze: Abit IC7-MAX3 czy DFI Lan Party Pro875B? ma to być płyta tylko i wyłącznie do o/c...i nie na długo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvM Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 Ponieważ moja płyta główna najprawdopodobniej odeszła w zaświaty musze wybrać coś nowego. Odrazu powiem że budżet jest mocno ograniczony. Propozycje są 3: - Kupić podobną na allegro za niecałe 100 zł - Dołożyć i chwilowo pożenać się z 6600 na AGP, ale kupić 865PE za 200 lub troche więcej. (też allegro) - Sprzedać Radka, kupić coś ala 1274901[/snapback] Jak kupisz Matroxa G200 to jestem skłonny przypuszczać, żę będziesz miał lepszą jakość obrazu niż na starej karcie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...