dvie1 Opublikowano 13 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2005 witam po zainstalowaniu windowsa z SP2 nie moge sciagac niczego tytulowym programem. pisze caly czas connecting tracker waiting for respnse. prosze o pomoc. (nawet po wylaczeniu firewalla tez sie tak dzieje) dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eskan Opublikowano 13 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2005 Zainstaluj XP-AntiSPy. Być może problem leży w tym, że po zainstalowaniu SP2 są problemy z zasysaniem przez programy z rodzaju P2P. XP-AntiSpy powinien rozwiązać ten problem. Powodzenia! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat49 Opublikowano 13 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2005 dziwne ja sciągam bez problemów a też mam SP2. Chyba problem musi byś gdzie indziej np. sciągasz torrenta już usuniętego? Niektórych plików i ja nie mogę ściągnąć od paru tyg. a inne biorę jak swoje :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dvie1 Opublikowano 13 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2005 mam XP AntiSpy ale chyba nie w tym rzecz bo Kazaa i eMule smigaja normalnie... a z torrentami jest w pozadku raczej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dvie1 Opublikowano 14 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2005 poroblem sie rozwiązał trzeba było zainstalowac Jave... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...