wolferin Opublikowano 13 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2005 witam wszystkich :cry: mam klopot z konfiguracja internetu na linuxie, a uzywam auroxa. problem w tym jest taki ze moim dostawca netu jest kablowka chello, a oni za nic niepomagaja z konfiguracja pod linuxa dostalem od nich modem ARRIS model CM450B i jest podlaczony do kompa przez USB, ale to dziala tylko na winie :-( moze ktos z was mial podobny problem i udalo mu sie z niego jakos wybrnac z gory dzieki za pomoc :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Memphis Opublikowano 13 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2005 Hej. Ja co prawda nie mam tego modemu, ale mialem dawno temu podobny probem. Twoj modem na pewno da sie podlaczyc przez karte sieciowa (taka najtansza teraz to ~ 30 zl). I to jest IMO najlepsze wyjscie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crocodil Opublikowano 15 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2005 Hej :) Rzeczywiście podłączenie przez kartę sieciową będzie łatwiejsze... Może to się Tobie przyda: Cable modem przez usb To co prawda do innego modelu ale może coś da... Powodzenia! Crocodil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...