Goofy Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 Najlepiej darmowe bo Bankrut się wywala. A mam modem i się przydaje taki programik :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weron Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 Najnowsza wersja sie nie wywala. Wczesniejsze owszem stwarzaly problemy. Ale jak juz wspomnialem najnowsza jest calkowicie kompatybilna z xp. A tak na marginesie uzywam Licznika Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goofy Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 Najnowsza to znaczy jak bo ja mam 1.6se2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weron Opublikowano 16 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2002 1.6se3 taka mialem i dzialala. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DomanR Opublikowano 16 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2002 Ja mam XP'ka i w v1.6SE2 mi się w ogóle biling nie chciał wyświetlać. Teraz jest już wersja 1.6SE3 specjalnie pod XP'ka (i chyba 2000 też) i jest wszystko OK. Jak dla mnie Bankrut to najbardziej czytelny i poręczny program tego typu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weron Opublikowano 16 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2002 W Bankrucie czasami mialem takie cos , ze mimo iz wychodzilem z netu on nie konczyl liczenia czasu. Wiec z niego zrezygnowalem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goofy Opublikowano 16 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2002 Mam już wersję se3 al niestety nadal w tray'u zamiast upływającego czasu mam czarny kwadrat i nic nie widać :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_marian_ Opublikowano 16 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2002 ta wersja http://bankrut.republika.pl/files/ibankrut16se3.exe ma juz rozwiazany problem przestawionych ikonek na w2k/XP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...