kkasz2 Opublikowano 13 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2005 Co sądzicie o odtwarzaczu mp3 creative MuVo TX Fm 256mb?? Słuszałem że jest dobry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 14 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2005 Co sądzicie o odtwarzaczu mp3 creative MuVo TX Fm 256mb?? Słuszałem że jest dobry. 1275268[/snapback] to dobrze slyszales.. ale 256 mb w dzisiejszych czasach to malo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venusek Opublikowano 14 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2005 tia, kupilem go dopiero co jakies dwa dni temu i jest wypas jak na ta cene to git:) tylko nie radze kupowac po sklepach internetowych, bo sie przeplaca:P pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkasz2 Opublikowano 14 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2005 (edytowane) W sklepach internetowych kosztują 399zł. Ale na jednej ze stron są po 349zł. Więc chyba sie opłaca?? Edytowane 14 Lutego 2005 przez kkasz2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2005 kupel go kupił za 230 w MM ;] więc ciut drogo;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cytryna Opublikowano 15 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2005 (edytowane) za około 400 złotych można znaleźć sobie nówke z 512 MB pamięci Edit : w najnowszym CD-Action jest test playerów mp3, tam Muvo 512 kosztuje oficjalnie cosik chyba 459 czy 469 złotych Edit 2 : a w sumie to nie powiedziałeś ile możesz sobie pozwolić na zakup playera :unsure: Edytowane 15 Lutego 2005 przez Cytryna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkasz2 Opublikowano 15 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2005 Mi zależy na odtwarzaczu do 400zł. Zastanawiałem się nad Creativem bo dużo słyszałem o tym że jest godny uwagi. A oprócz Creative co możecie mi doradzić?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkasz2 Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 Właśnie go kupiłem. Jestem bardzo zadowolony. Ma naprawde kopa i fajny wygląd. :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba_sowa Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 (edytowane) bede go mial w poniedzialek to ci powiem co o nim sadze, ale duzo komentarzy masz na komputroniku - http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=14208 /edit a sry nie zauwazylem twojego ostatniego posta my fault Edytowane 26 Lutego 2005 przez qba_sowa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...