Skocz do zawartości
poca

[php] Pare Pytań

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Moj problem polega na tym ze nie wiem jak ustawic brak tła w newsach. Szukalem w opcjach i css. Nic nie moge znalezc :/

Drugie pytanie, czy mozna, a raczej jak zrobic taki formularz po stronie admina w ktorym wpisuje dane ktore wyswietla sie w miejscu ( ten blok po lewo, pod menu ) ?

http://www.toya.net.pl/~poca/test/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Moj problem polega na tym ze nie wiem jak ustawic brak tła w newsach. Szukalem w opcjach i css. Nic nie moge znalezc :/

Drugie pytanie, czy mozna, a raczej jak zrobic taki formularz po stronie admina w ktorym wpisuje dane ktore wyswietla sie w miejscu ( ten blok po lewo, pod menu) ?

1275363[/snapback]

Takie dane trzeba będzie do czegoś zapisywać, więc chcesz do mysql czy do tekstowej? Łatwiej dane się wyświetla z bazy mysql :>(przynajmniej dla mnie).

Co do tła, to szukaj koloru #FFFFFF i #EDF1F8 pierwszy z nich to ten pasek pionowy biały a drugi to tło. Pewnie będzie w css. Ten system nie ma z tego co pamiętam nie ma możliwości zmiany tła w opcjach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

<td align="center" bgcolor="#ffffff" height="10" valign="top" width="20%">            </td>          <td align="center" bgcolor="#edf1f8" height="10" valign="top" width="326"><p align="left"> 	 <body bgcolor="#3C3C3C"><table border="0" width="420" cellspacing="1" cellpadding="3"><tr><td width="100%" style="text-align:justify"><b>Nudzi mi sie;] </b></td></tr>

Super ;] Popraw to: masz stronę w stronie ;] Wystarczy pewnie jakiegoś template'a zmienić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi