poca Opublikowano 13 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2005 Witam Moj problem polega na tym ze nie wiem jak ustawic brak tła w newsach. Szukalem w opcjach i css. Nic nie moge znalezc :/ Drugie pytanie, czy mozna, a raczej jak zrobic taki formularz po stronie admina w ktorym wpisuje dane ktore wyswietla sie w miejscu ( ten blok po lewo, pod menu ) ? http://www.toya.net.pl/~poca/test/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 14 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2005 Witam Moj problem polega na tym ze nie wiem jak ustawic brak tła w newsach. Szukalem w opcjach i css. Nic nie moge znalezc :/ Drugie pytanie, czy mozna, a raczej jak zrobic taki formularz po stronie admina w ktorym wpisuje dane ktore wyswietla sie w miejscu ( ten blok po lewo, pod menu) ? 1275363[/snapback] Takie dane trzeba będzie do czegoś zapisywać, więc chcesz do mysql czy do tekstowej? Łatwiej dane się wyświetla z bazy mysql :>(przynajmniej dla mnie). Co do tła, to szukaj koloru #FFFFFF i #EDF1F8 pierwszy z nich to ten pasek pionowy biały a drugi to tło. Pewnie będzie w css. Ten system nie ma z tego co pamiętam nie ma możliwości zmiany tła w opcjach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 14 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2005 Wyslalem Ci priva ;] ot niesamowita masz strone :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 14 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2005 <td align="center" bgcolor="#ffffff" height="10" valign="top" width="20%"> </td> <td align="center" bgcolor="#edf1f8" height="10" valign="top" width="326"><p align="left"> <body bgcolor="#3C3C3C"><table border="0" width="420" cellspacing="1" cellpadding="3"><tr><td width="100%" style="text-align:justify"><b>Nudzi mi sie;] </b></td></tr> Super ;] Popraw to: masz stronę w stronie ;] Wystarczy pewnie jakiegoś template'a zmienić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 14 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2005 Dzieki, ten problem juz zostal zazegnany. Pojawil sie kolejny problem ;] Nie chca mi sie wyswietlac av. Wpisuje adres, a on nic ;] Na forum CN byl ten problem, ale nikt go nie rozwiazal. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...