flodins Opublikowano 13 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2005 Szykałem i nie znalazłem jak jest gdzieś na tweaku ew gdzie indziej prosze o link a jak nie to chyba warto by zrobić taka galerie i przylepić . jak myślicie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 13 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2005 taka galeryjka byla... a co sie z nia stalo to najstarsi gurale ne wiedza ;] pewnie jak forum padlo to sie gdzies temat "zapodzial"... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 13 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2005 Ano własnie... Ma ktoś linka zachowanego gdzies? Dałoby się do odzyskania... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvir Opublikowano 13 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2005 (edytowane) Ano własnie... Ma ktoś linka zachowanego gdzies? Dałoby się do odzyskania... 1275572[/snapback] Jezeli chodzi o temat : Bloki Wodne Galeria - Max 2 zdjęcia na model. to stary (niedzialajacy) link to: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=509...=asc&highlight= Edytowane 13 Lutego 2005 przez cvir Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świder Opublikowano 13 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2005 A znalazłem przez przypadek :P http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=70529&st=0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 13 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2005 Moge dodać coś od siebie, rodzinka mosieżna, frezowana prawdziwy homemade ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 13 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2005 A znalazłem przez przypadek :P 1275609[/snapback] Nop o to autorowi chodziło - ale jest tam więcej komentarzy, rozmów niż zdjęć.. A przy okazji się galeryjke bloków odzyska... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świder Opublikowano 13 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2005 No to pochwal się wnętrznościami :> tej rodzinki :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flodins Opublikowano 13 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2005 link niezły ale myślę że przydało by się założyć nowy topic i go przykleić a w samym topic'u tylko foty i opisy/ foty z etapu budowy bez komentarzy odnośnie konstrukcji moze byśmy załozyli taka galerie co? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik70 Opublikowano 13 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2005 http://www.cooling-masters.com/forum/index.php?showtopic=986 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flodins Opublikowano 13 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2005 1275766[/snapback] soczysty link !!! dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 14 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2005 wow przy tym mnie zatkalo klik :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 14 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2005 A znalazłem przez przypadek :P 1275609[/snapback] Ten topic sprawił że zaczołem robić bloczki (przynajmniej w pewnym stopniu) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muciek Opublikowano 14 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2005 1275766[/snapback]a myslałem że mechl!n i misiek wszytko tak sami z siebie, a tu plagiat :? z reszta chyba wszytkie plogi w polsce to kopie :-| ale nie ma co, zobaczyłem jedną taka konstrukcje ze chyba też se skopiuje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flodins Opublikowano 14 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2005 chinole kopjują wszystko a my tylko trohe podpatrzymy bloki :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 14 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2005 a myslałem że mechl!n i misiek wszytko tak sami z siebie, a tu plagiat :? z reszta chyba wszytkie plogi w polsce to kopie :-| ale nie ma co, zobaczyłem jedną taka konstrukcje ze chyba też se skopiuje :) 1276270[/snapback] http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=16607 <- Looknij na date... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muciek Opublikowano 14 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2005 coś nie działa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 14 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2005 http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=16607 Prawdopodobnie mechl!k chciał pokazać fakt, że bloki robię już od 13 Gru 2002 (a nawet wcześniej- wtedy założyłem topika a prace zacząłem już z 2-3 miesiące wcześniej). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muciek Opublikowano 14 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2005 (edytowane) przepraszam jezeli Cię lub misia uraziłem ale z jego wypowiedzi tak wynika ;) tak poza tym, zadałem ci pytanie w twoim topicu o bloczku nr 8. jestem ciekaw co sie z nia stało :) Ja głupi sprzedałem a teraz sam potrzebuje :) Edytowane 14 Lutego 2005 przez MeGaMuCieK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...