ravka Opublikowano 13 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2005 siema mam pytanie czy ktos wie jakiego procka kupic zeby mial na 100% odblokowany mnoznik zastanawiam sie nad athlonami 1700+ - 2000+ ktore modele maja odblokowane mnozniki czy jak w przypadku 1700+ DUT3C JIUHB jest najlepsza?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzymo Opublikowano 13 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2005 Najłatwiej poszukać na Allegro - część osób sprzedaje XP1700-1800+ z ruchomymi mnożnikami ;) (seria JIUHB to jedna z lepszych) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marian1987 Opublikowano 13 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2005 nie polecam kupowania na allegro takich kruchych rzeczy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 14 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2005 (edytowane) nie polecam kupowania na allegro takich kruchych rzeczy... 1275753[/snapback] :lol: ravka Na allegro chodzą ostatnio 2000+ Mobile 1,45V za 255 zł z niskimi batchami, jeśli chcesz lekki OC to procek jak znalazł. Sam wziąłem batch 0012. EDIT: Wg mnie wzięcie XP-M 2500 za 400 zł mija się z celem, ponieważ niewiele więcej kasy i masz już platformę A64. Edytowane 14 Lutego 2005 przez psychodeliczny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komarekpl Opublikowano 14 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2005 (edytowane) nie mija się z celem , dlatego że jak chcesz wymienić procesor to i płytę też.więc tu jest kwestia kasy ^_^ :huh: EDIT: Wg mnie wzięcie XP-M 2500 za 400 zł mija się z celem, ponieważ niewiele więcej kasy i masz już platformę A64. Edytowane 14 Lutego 2005 przez komarekpl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 14 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2005 nie mija się z celem , dlatego że jak chcesz wymienić procesor to i płytę też.więc tu jest kwestia kasy ^_^ :huh: 1276425[/snapback] No tak, tylko sprzedając płytę pod Socket A niewiele musisz dołożyć do mobo na A64 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravka Opublikowano 14 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2005 wlasciwie to juz sobei znalazlem model taki http://www.allegro.pl/show_item.php?item=41772511 chcialem sie dowiedziec czy on ma odblokowany mnoznik i czy to co napisal allegrowicz nei wplynei na jego (procesora) gorsza prace?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 14 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2005 wlasciwie to juz sobei znalazlem model taki 1276720[/snapback] :blink: :lol: Czy mi sie wydaje czy jest to palomino :rolleyes: :unsure: Chyba tak wiec sobie nie pokrecisz :wink: pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 14 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2005 chlop-ie nie bierz go , to polomiak ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravka Opublikowano 14 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2005 okej dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 14 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2005 Palomino to syf do OC - nawet o nim nie myśl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lovercraft Opublikowano 14 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2005 Palomino to syf do OC - nawet o nim nie myśl 1276884[/snapback] Fakt to syf, ale po zastosowaniu extremalnego chłodzenia parę mhz więcej uzyskasz, podkreślam extremalnego, choć u siebie po prostu zmieniłrm wiatrak na freezone miedizany wrzuciłem jeszcze jeden wentyl do budy i jest git. Temp spadła o jakies 20 przy maksymalnych ustawieniu wentyli nawet 28 stopni. To fakt palomino grzeje sie jak diabli :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravka Opublikowano 15 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2005 ale mi chodzi o procki ktore maja odblokowane mnozniki do podkrecania! ;) a polomino chyba maja zablokowane to jak wy je podkrecacie ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2005 no chyba mozna odlokowac mnożnik , tak? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 15 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2005 ale mi chodzi o procki ktore maja odblokowane mnozniki do podkrecania! ;) a polomino chyba maja zablokowane to jak wy je podkrecacie ?? 1277951[/snapback] Mnożnik można odblokować, ale nie ma przeszkód żeby kręcić z zablokowanym mnożnikiem regulując FSB, ale Palomino do OC tak naprawdę nie zabardzo się nadaje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravka Opublikowano 16 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2005 Jak odblokwoać? sztuczka z ołówkiem? zamalowujac L1 | | | | :) te te no :) czy jakos inaczej podobno w nowszych wersjach procków nie dziala ołówek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...