ZUQu Opublikowano 13 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2005 (edytowane) chciałbym się dowiedzieć , czy udało się komuś z Was puścić stabilnie te GEILe ( http://sklep.tweak.pl/index2.php?id2=menu_...RAMGE1G/400DUAL ) na cl2 przy 400MHZ ? Jeśli tak to przy jakim Vmem się to udało i przy jakich (pozostałych) timingach? Edytowane 13 Lutego 2005 przez ZUQu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 13 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2005 Kiedyś miałem kaść 256MB "niebieskiego"Geil'a i poszła na CL2 przy 400MHz, ale to nie było w dualu. Napięcia nie pamiętam, ale chyba przy 2,8V. Mam sentyment do Geila, ale teraz kupił bym Hynix'a. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
traxit Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 Kiedys poszly mi te Geile na 415MHz przy CL2 na napieciu 2,8V jednak dosc szybko wylozyly sie w Prime95. Na 400MHz ida bez problemu przy 2,8V i po parogodzinnym katowaniu nie wykladaja sie!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feluś Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 baardzo wątpliwe chciałem je kiedys kupic w wielu testach na 2-2-2-6 nie diezdzaja na fsb166 one nie lubia cl2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymonTER Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 Czy działają na CL2? Nie :) Przynajmniej te moje...znaczy działają ale niestabilnie, kicha :/ Hynix nie lubi ostrych timingów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...