olejseba Opublikowano 13 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2005 Witam mam wc takie jak nizej, p4 3g prescot @3.2 Vcore normal temperatruki 38 free, 45 stress, temp w pokoju 25 woda 30, wentyl na 1200 a pompa chlodnica i zbiornik poza obudowa, czy myslicie ze jak dodam druga chlodnica pomiedzy pompe a bloki to bedzie lepiej, czy nie, pozdrawiam seba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 13 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2005 niee.. duzej roznicy nie bedzie .. moze tylko w stresie .. ale i tak nie zejdziesz ponizej temp otoczeniia .. wiedz to jest troszke bez sensu ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 13 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2005 Hmmm, raczej da nie duzo, chyba ze masz wysoka temp.. wody Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flodins Opublikowano 14 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2005 pomka nie moze pchac wody przez chlodnice bo dlugo nie pojedzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donulung Opublikowano 14 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2005 pomka nie moze pchac wody przez chlodnice bo dlugo nie pojedzie 1277102[/snapback] W każdym układzie z chłodnicą pompka pcha przez nią wodę :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flodins Opublikowano 14 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2005 W każdym układzie z chłodnicą pompka pcha przez nią wodę :mur: 1277152[/snapback] nie dokładnie się wyraziłem , chodzi o to ze przez chlodnice ale przed blokiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donulung Opublikowano 14 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2005 Ja bym powiedział że tak czy owak opór będzie ten sam :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olejseba Opublikowano 14 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2005 Dobra dzieki za odwiedzenie mnie od tego niechybnego czynu, a co powiecie na takie cos, zamiast dodatkowej chlodnicy, blok peltier i radiator, oczywiscie miedzy pompa a blok procesora, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flodins Opublikowano 15 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2005 Dobra dzieki za odwiedzenie mnie od tego niechybnego czynu, a co powiecie na takie cos, zamiast dodatkowej chlodnicy, blok peltier i radiator, oczywiscie miedzy pompa a blok procesora, 1277395[/snapback] nie potrzebne blok sie tak nie nagrzewa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...