durczyn Opublikowano 14 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2005 (edytowane) jestem samoukiem:D i bawie się w 3D studio max 6.0, w zasadzie nic nie sprawia mi kłopotu tak jak animacja....jak tam się robi animacje i jak to ustawić?? Edytowane 14 Lutego 2005 przez wirion Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pociag Opublikowano 14 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2005 na dole masz time line, animacje robi sie na zasadzie klatek kluczowych (podobnie jak we flasu). Np w pierwszej klatce ustawiasz sobie gdzies jakis model przechodzisz kilka klatek dalej i np. przesuwasz go i prosta animacja gotowa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SamoDobro Opublikowano 14 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2005 jestem samoukiem:D i bawie się w 3D studio max 6.0, w zasadzie nic nie sprawia mi kłopotu tak jak animacja....jak tam się robi animacje i jak to ustawić?? 1276079[/snapback] dokładnie tak, jak Ci opisał to pociąg ja ze swej strony polecam zapoznanie się z tutorialami zawartymi w 3D Maxie - o animacji też coś tam jest. do tego warto się zapoznać ze stronką www.max3d.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 14 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2005 (edytowane) no tak, zgadza się , ale jak robie w avi już do oglądania to mi te klatki nieprzeskakują ko obiekt jest pokazywany w bezruchu i to mnie nerwi:D PS: wyczesane mają modele, normalnie stwożyć kawałek miasta można:D:D:D:D:D:D Edytowane 14 Lutego 2005 przez wirion Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pociag Opublikowano 14 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2005 (edytowane) cos musisz miec nie tak w ustawieniach renderowania, jak sie renderuje to klatki sie zmieniaja ?? Edytowane 14 Lutego 2005 przez pociag Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 14 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2005 (edytowane) JUŻ WIEM !!!!!!!!!!!!!!!! kliknołem przycisk HELP w programie i przeczytałem jak zrobic:P:P:P:P:P::P:P:P:P:P.............A JAK WSTAWIĆ TERAZ TEN CHOLERNY DZWIĘK?!?!?!? w mp3 :P Edytowane 14 Lutego 2005 przez wirion Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pociag Opublikowano 14 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2005 jest gdzies panel do wstawiania i strerowania muzyka, ale gdzie to nie pamietam, zajrzyj do helpa tam wszystko jest :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 15 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2005 o dzwięk też już umiem, ko animacja różnie wychodzi, jest jeszcze niedopracowana, za dużo tam ustawień.....:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...