Lisek^ Opublikowano 14 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2005 Witam! Otóż mam nazbieraną pewną kwotę w Programie Partnerskim w Allegro. Chciałbym ją teraz pobrać, lecz firmy nie posiadam, nie mam też nikogo znajomego kto mógłby mi wystawic fakturę. Czy ktoś wie w jaki inny sposób "wyciągnąć" te pieniądze? Będe wdzieczny za wszelkie informacje. A może ktoś kto ma firmę mógłby mi pomóc i wystawiłby fakturę, oczywiście za opłatną. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 15 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2005 Witam! Otóż mam nazbieraną pewną kwotę w Programie Partnerskim w Allegro. Chciałbym ją teraz pobrać, lecz firmy nie posiadam, nie mam też nikogo znajomego kto mógłby mi wystawic fakturę. Czy ktoś wie w jaki inny sposób "wyciągnąć" te pieniądze? Będe wdzieczny za wszelkie informacje. A może ktoś kto ma firmę mógłby mi pomóc i wystawiłby fakturę, oczywiście za opłatną. 1276304[/snapback] witam tez mialem taki problem... Załątwilem to w to w inny sposób, zamienime kase na punkty paycheck, i za nie kupiłem karte Tak-Tak za 100zł ktora potem sprzedalem, poszukaj znajomych ktorzy maja tel na karte i mysle ze powinni sie zgodzic bys im konto doładowal, bo co im za roznica czy zaplaca babce w kiosku czy tobie. A z tymi fakturami daj sobie pokoj, tez proboewalem, musisz miec zarejestrowana działalnosc gospodarcza.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...