Elektron Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 Dla was to żadna nowość ale ja jestem szczęśliwym userem wc od wczoraj :D . Długo na to czekałem. Jutro zapodam linki do fotek 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UfoK Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 Mam nadzieje że niedługo i na mnie przyjdzie kolej. Gratuluje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JuLeK Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 Dla was to żadna nowość ale ja jestem szczęśliwym userem wc od wczoraj :D . Długo na to czekałem. Jutro zapodam linki do fotek 8) Gratuluje :wink: Czemu ten Antek tak mało @? Odblokooj se mnożnik i jazda :) Powiedz też jakie masz temeraturki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 Dla was to żadna nowość ale ja jestem szczęśliwym userem wc od wczoraj :D . Długo na to czekałem. Jutro zapodam linki do fotek 8) Zwiększaj napięcie i dawaj FSB 166MHz, bo jak odblokujesz mnożnik, to stracisz gwarancję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUMUNaThLoNiX Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 Dla was to żadna nowość ale ja jestem szczęśliwym userem wc od wczoraj :D . Długo na to czekałem. Jutro zapodam linki do fotek 8) hehs ja jusz posiadam WC z 2 miechy i jest COOL >:> tylko musze isc do qmpla po chlodznice BARE i bede mial hehs z 15 stopni >:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wajus! Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 wodne daje rade a zwłaszcza na grafie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 Spoko fajnie ,że zrobiłeś sobie wc ale trochę nie na tym dziale zamieściłeś tego posta.Do takich celów polecam łączke :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 Dla was to żadna nowość ale ja jestem szczęśliwym userem wc od wczoraj :D . Długo na to czekałem. Jutro zapodam linki do fotek 8) hehs ja jusz posiadam WC z 2 miechy i jest COOL >:> tylko musze isc do qmpla po chlodznice BARE i bede mial hehs z 15 stopni >:> 15 stopni? Jak? Zmień zdjęcie, bo na tym wyszedłeś fatalnie (w sumie masz nicka Rumun, ale to cię nie upoważni do straszenia ludzi). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUMUNaThLoNiX Opublikowano 16 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2002 Dla was to żadna nowość ale ja jestem szczęśliwym userem wc od wczoraj :D . Długo na to czekałem. Jutro zapodam linki do fotek 8) hehs ja jusz posiadam WC z 2 miechy i jest COOL >:> tylko musze isc do qmpla po chlodznice BARE i bede mial hehs z 15 stopni >:> 15 stopni? Jak? Zmień zdjęcie, bo na tym wyszedłeś fatalnie (w sumie masz nicka Rumun, ale to cię nie upoważni do straszenia ludzi). Ej V-man >;> hehs to wlasnie jest zdjecie z wycieczki 2 dniowej :P wiec jak bys byl na moim miejscu tysz bys tak wygladl :P nie widu ze ja nacpany, i napity ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUMUNaThLoNiX Opublikowano 16 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2002 ano tak >;> wsadze pojemnik do lodowki i podlacze bare'a i wlacze kompa >:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 16 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2002 Dla was to żadna nowość ale ja jestem szczęśliwym userem wc od wczoraj :D . Długo na to czekałem. Jutro zapodam linki do fotek 8) Zwiększaj napięcie i dawaj FSB 166MHz, bo jak odblokujesz mnożnik, to stracisz gwarancję. Ta MSI ma FSB tylko do 164Mhz :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 16 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2002 Dla was to żadna nowość ale ja jestem szczęśliwym userem wc od wczoraj :D . Długo na to czekałem. Jutro zapodam linki do fotek 8) Zwiększaj napięcie i dawaj FSB 166MHz, bo jak odblokujesz mnożnik, to stracisz gwarancję. Ta MSI ma FSB tylko do 164Mhz :? Niestety, nowłaśnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 16 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2002 Dla was to żadna nowość ale ja jestem szczęśliwym userem wc od wczoraj :D . Długo na to czekałem. Jutro zapodam linki do fotek 8) Gratuluje :wink: Czemu ten Antek tak mało @? Odblokooj se mnożnik i jazda :) Powiedz też jakie masz temeraturki. Mnożnik odblokowuje w sobote 8) . Wtedy troche sie go potestuje :) . Temperaturki jak narazie 34-37* C ale nie puściłem CooLera jeszcze na nagrzewnice. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...