silver_pl Opublikowano 14 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2005 Od jakiegoś czasu szukam tego i nie moge znależć ! Ustawiłem tam jedną opcję żle i chce teraz to przestawić ale nie ma tego - mogłby mi ktoś podać ścieżke dostępu do tego lub cos innego ? Z góry BIG THX :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 14 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2005 A szybkie pieciokrotne wcisniecie klawisza SHIFT nie pomaga ?? POza tym poszukalbym w Ulatwieniach dostepu czy cos takiego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silver_pl Opublikowano 14 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2005 (edytowane) niepomaga SHIFT bo wyłączyłem tę opcję jak okno mi się pojawiało jak grałem w jakąś grę to się wkurzyłem i wyłączyłem a teraz chce z powrotem otworzyć jakoś okno ustawień klawiszy trwałych :/ Edytowane 14 Lutego 2005 przez silver_pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Michał_misiek Opublikowano 15 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2005 Start...Panel sterowania...Opcje ułatwień dostępu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silver_pl Opublikowano 15 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2005 Wielkie DZIEKI ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...