Gość Przemq Opublikowano 14 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2005 Witam !!!!!!!!!!! Ostatnio otrzymałem od kolegi płytke główną Soltek sl 75-jv. Wiem tylko tyle o niej że obsługuje procki AMD, sd-ramy i agp 8X. Chciałbym sie cos wiecej dowiedzieć o mozliwosciach tej mobo, bo mam zamiar złożyc drugiego kompa. Prosze o szczegółową odpowiedz.!!!! Z góry wielkie dzięki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 14 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2005 (edytowane) nawet w google nie chciało ci się napisać nazwy płyty ?? 15 sek TWOJA PŁYTA Edytowane 14 Lutego 2005 przez Domik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 14 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2005 nie obsluguje agp8x tylko 4x lyknie chyba wszystkie procki na sA ,ale na dzien dzisiejszy to najlepiej do niej brac Mobila ,albo uzywanego Athlona z odblokowanym mnoznikiem jezeli chodzi o sdram i kt133 to z doswiadczenia wiem ze powyzej 1500MHz gry nie przyspieszaja ,wiec jezeli chodzi o optymalny procek na tej plycie to jakis tani Palomino (i odblokowac mnoznik) albo T-bred A0 z odblokowanym i ustawic go 15x110MHz - ewentualnie 14x110 ,ale moze byc problem z mnoznikiem - kwestia poszperania w tym sprzecie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...