marek.t Opublikowano 14 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2005 mammax 130 żł na odtwarzacz mp3 i wydaje mi się że creative MuVo 64 mb jest jedynym rozsądnym wyborem, w barwkompie widziałem go za 122zł, co o tym myslicie? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tarczynek Opublikowano 14 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2005 (edytowane) Hej! Odtwarzacz jest fajny, dobra jakość dźwięku, jeżeli wystarczy ci 64mb to bierz śmiało. Mój kumpel ma wersje 256mb i jest ok, napewno lepszy od tych noname z allegro... Edytowane 14 Lutego 2005 przez Tarczynek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitz Opublikowano 14 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2005 Ja mam właśnie takie coś. Słuchawki do wymiany, a takto nawet fajny. No i 64 MB to tylko 1 CD :-( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$l@ven Opublikowano 14 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2005 Jezeli nie spodziewasz sie przyplywu gotowki w najblizszym czasie i starczy ci 64mb to bierz, sam go mam, przynajmniej nie boje sie chodzic majac go na uszach, bo wiem, ze tak strasznie duzo warty nie jest :-P Jezeli chcesz cos lepszego to polecam Creative Muvo 256MB TX opc. FM, a jak juz cos naprawde lepszego to Creative Muvo N200... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek.t Opublikowano 14 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2005 wyczaiłem go za 112 zł w sklepie ( nie na allegro) :lol: I... zamówiłem :wink: zobaczymy jak się będzie sprawował i czy rzeczywiście te słuchawki są takie lipne :cry: pozdro for @ll :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 14 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2005 ludzie, przeciez był duzy topic o odtwarzaczach mp3 - NIE MOZNA BYLO TAM ZAPYTAĆ ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...