Gość hydro2 Opublikowano 14 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2005 http://gry.wp.pl/core.html?filtr=1,0&x=sli...9,10160,0,-1,-1 Krotkie pytanie :gral ktos bo wlasnie sie pojawilo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Michał_misiek Opublikowano 15 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2005 Nie grałem... ale gra musi być naprawde bardzo dobra sądząc po tych screenach, ale ciekawe jakie mam wymagania? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 15 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2005 Jakieś demko może tego jest? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 15 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2005 Uruchamiam i pojawia mi sie blad Microsoft Visual C++ runtime error,mial ktos tak ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzmot Opublikowano 15 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2005 Nie grałem... ale gra musi być naprawde bardzo dobra sądząc po tych screenach, ale ciekawe jakie mam wymagania? 1277619[/snapback] Zabawny wniosek :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 15 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2005 Pentium III 800MHz; 256MB RAM; Windows 98/2000/XP i cos jeszcze bo wyskakuje ten błąd.Ktoś juz to rozwiazał bo bym sobie w to pogral bo lubie takie gierki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...