adamlop Opublikowano 14 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2005 Problem jest dosc dziwny, mam w swojej budzie matroxa g400 i niema najmniejszych problemow. Ostatnio skladalem kolesiowi kompa i na gf6600gt monitor co chwile mi sie wylaczal, wygladalo to jakby przechodzil sam w stan uspienia, ale po diodzie widzialem ze nie. Ekran co chwile sie wylaczal, pomaga tylko wylaczenie i wlaczenie monitora, a za chwile znowu to samo. Dobra mysle sobie pewno cos z tym geforcem 6600 bo to nowa technologia i jakis bug pewno. Podlaczam do swojego kompa. Wszystko elegancko zadnych baboli. Po dwoch dniach wpada brat z kompem. W budzie radek 9000pro i znowu cyrk :blink: znowu sie wylacza (inny komp inna karta) Najgorsze jest to ze u mnie jest wszystko ok, a chce wymienic karte graf niedlugo :mur: Czy ktos mial do czynienia z takim ciezkim przypadkiem ???? Co moze byc grane ???? :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzzigi Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 Problem jest dosc dziwny, mam w swojej budzie matroxa g400 i niema najmniejszych problemow. Ostatnio skladalem kolesiowi kompa i na gf6600gt monitor co chwile mi sie wylaczal, wygladalo to jakby przechodzil sam w stan uspienia, ale po diodzie widzialem ze nie. Ekran co chwile sie wylaczal, pomaga tylko wylaczenie i wlaczenie monitora, a za chwile znowu to samo. Dobra mysle sobie pewno cos z tym geforcem 6600 bo to nowa technologia i jakis bug pewno. Podlaczam do swojego kompa. Wszystko elegancko zadnych baboli. Po dwoch dniach wpada brat z kompem. W budzie radek 9000pro i znowu cyrk :blink: znowu sie wylacza (inny komp inna karta) Najgorsze jest to ze u mnie jest wszystko ok, a chce wymienic karte graf niedlugo :mur: Czy ktos mial do czynienia z takim ciezkim przypadkiem ???? Co moze byc grane ???? :mur: 1277085[/snapback] Heh ja mam podobny problem od ponad roku.Tzn monitor mi sie wylancza na 5 minut tzn dioda miga na zielono ale aplikacje dzialaja po 3 minutach wlancza sie poznownie i dziala przez kolejne powiedzmy 30min.Bylem w serwisie i niby naprawili ale to samo dalej sie dzieje.Teraz 2 dni chodzi non stop nie wiem czy to moze jakiś wirus opental stery do radeona 9550 bo juz nie mam koncepcji.Pozatym teraz mam nowego antywiurusa i jak narazie 3 dzien bez wyłaczenia sie hehe :) pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodziu8 Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 widziałem podobne cuda ale na "wynalazku" o nazwie Sampo, w serwisie naprawili i jakoś to jeszcze chjodzi u znajomych.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mathiel Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 Mam podobny problem kupilem komputer i czekalem na monitor. Wkoncu przyszedl i co? Podlaczam do kompa odpala sie a po chwili gasnie i wogole nie odpala sie monitor to 19" Hyundai Q995S (srebrno-czarny), musze wylaczyc go przyciskiem i zaskakuje ale nie zawsze. Moge go odpalic jedynie w trybie awaryjnym. W pracy podlaczylem go do karty, ktora ma jedno gniazdo cyfrowe jedno analogowe i to samo sie dzieje karta (Radeon 9250) w domu mam karte z dwoma cyfrowymi gniazdami z przejsciowkami na analogowe - (karte Asus Extreme N6800GT) Co jest dziwne jak jeszcze nie mialem monitora to podlaczylem kompa do starego wypuklego philipsa i wszystko sie odpalilo bez problemu. Monitor ten nowy 19" Hyundai Q995S (srebrno-czarny) byl podlaczany do roznych kompow tylko ze mialy one same gniazda analogowe w kartach graficznych. Gdzie tkwi problem? Czy to wina monitora? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rxg Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 Miałem podobną sytuację z byłym crt, po pewnym czasie zgasł na amen. W serwisie okazało się że zdechł jakiś procesor. Nie opłacało się tego naprawiać. Zbieraj na nowy :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mathiel Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 Tak wszystko zainstalowane poprawnie stery ok. Oddalem go i dzis mam dostac ten sam typ tylko nowa sztuke. Mam obawy ze to sie i tak powtorzy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mathiel Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 Jak juz pisalem wczesniej, on sie odpala na samym poczatku i potem podczas ladowania windy gasnie i koniec. Podpiety byl do 4 komputerow na 2 sie odpalil a na 2 nie. Dwa pierwsze mialy karty z wejsciami tylko analogowymi, a na tych dwoch co sie nie odpalil byly kary z cyfrowymi (przejsciowka) i cyfrowe+analogowe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...