=L@win@h= Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 Wiem, ze ten temat zaraz poleci, ale posmiejcie sie ze mna i sprawdzcie ta aukcje... http://www.allegro.pl/showitem.php?item=7713585 :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: Ja tez musze sobie takie cos kupic bo jak mi sie nie daj boze jadro skurczy :):):) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 Wiem, ze ten temat zaraz poleci, ale posmiejcie sie ze mna i sprawdzcie ta aukcje... http://www.allegro.pl/showitem.php?item=7713585 :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: Ja tez musze sobie takie cos kupic bo jak mi sie nie daj boze jadro skurczy :):):) [Ciach z ALLEGRO] COOPER PAD- MIEDZIANA PODKŁADKA POMIĘDZY PROCESOR A WENTYLATOR ZAPOBIEGA SKURCZANIU SIĘ JĄDRA PROCESORA ORAZ UMOŻLIWIA LEPSZE ODPROWADZANIE CIEPŁA. DLA POSIADACZY PROCESORÓW ATHLON WRĘCZ ZALECAM!!! UWAGA!!!! FORMA PŁATNOŚCI WYLICYTOWANA CENA + 3 ZŁ KOSZT PRZESYŁKI WPŁĄCANE BEZ WYJĄTKU NA KONTO!!! Kurde to jakis idiota chyba pisal - nie obrazajac idiotow :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 Wiem, ze ten temat zaraz poleci, ale posmiejcie sie ze mna i sprawdzcie ta aukcje... http://www.allegro.pl/showitem.php?item=7713585 :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: Ja tez musze sobie takie cos kupic bo jak mi sie nie daj boze jadro skurczy :):):) [Ciach z ALLEGRO] COOPER PAD- MIEDZIANA PODKŁADKA POMIĘDZY PROCESOR A WENTYLATOR ZAPOBIEGA SKURCZANIU SIĘ JĄDRA PROCESORA ORAZ UMOŻLIWIA LEPSZE ODPROWADZANIE CIEPŁA. DLA POSIADACZY PROCESORÓW ATHLON WRĘCZ ZALECAM!!! UWAGA!!!! FORMA PŁATNOŚCI WYLICYTOWANA CENA + 3 ZŁ KOSZT PRZESYŁKI WPŁĄCANE BEZ WYJĄTKU NA KONTO!!! Kurde to jakis idiota chyba pisal - nie obrazajac idiotow :lol: :lol: :lol: :lol: [mail] Musze dodac rowniez, ze nie powstrzymalem sie od napisania maila do tego sprzedajacego - idioty Od kiedy miedz to COOPER, o ile mi wiadomo i nie zmieniali w USA slownictwa miedz to copper, oraz od kiedy jadra procka sie kurczy (chyba kruszy). Wez sie czlowieku zastanow co ty wypisujesz, bo piszac takie brednie oraz oczywiste bledy tylko sie blaznisz. A takiego syfiastego COOPERPADA to sobie sam wsadz na procesor to moze Ci sie skurczy bo Ci chyba uciska [mail] Chyba dostane bana w koncu za to oswiecanie ludzi ;) Lisek help! Czemu wszedzie w necie jest tylu lamerow??? :twisted: :?: :?: :idea: Moze ich nauczymy podstaw wlaczania komputera :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 A ja widziałem takie gufno na własne oczy, to w ogóle nie pasuje na proca i ma pozaginane boki. To jest normalnie śmieszne, mój kumpel takie coś sobie kupił za 10 zetai jak to ząłożył na proca to później nie mógł radiatora założyć hehe, w tym przypadku lepiej kupić orginał TT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 16 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2002 Było już topic o tym na oślej. pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunaj Opublikowano 16 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2002 A swoją drogą ciekawe czy tylko jądro mu się skurczyło :):):) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 16 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2002 Nie uwierzycie ale jakis palant juz cos takiego od niego kupil. Pewnie tamtemu sie mozg kurczyl :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 A swoją drogą ciekawe czy tylko jądro mu się skurczyło :):):) Jądra to się kurczą od kąpieli w zimniej wodzie... I w takie wodzi to tylko kaczorowi staje jak mój dziadek mawiał Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bLaSterD Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 Hmmm moze ten koles sobie to na jądro zakłada... :D a swoją drogą to może jakiś zboczeniec jest... ;) maniak kurczących sie jąder... A co do cs'a to ja mam cs'a od Colorfulla albo czegos i tez jest sprawny... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 jądra po kompieli w zimenj wodzie sie nie kurczom tylko pitol , ale jak ci się jądra kurczom to twoja sprawa :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bLaSterD Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 jądra po kompieli w zimenj wodzie sie nie kurczom tylko pitol , ale jak ci się jądra kurczom to twoja sprawa :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:Dokładnie... a jeśli Ci sie kurczą to zapytaj tego pana o jeszcze jednego cs'a i po problemie... tylko sie nie skalecz... p3dzi0r... jak tam bloki... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 bloki sie robiom, byc moze bede musiał płacić za robocizne (do tej pory miałem za darmo) ale jak każą sobie zapłacić tokaże wykonać blok nie ślimak kwadratowy tylko ślimak oktalny gdzie kanały są w zakrętach po 45 stopni, daje to mniejsze opory wody i wyglonda jak rasowy dangerden. jednego ślimaka kwadratowego mam już wykonanego także jak dorwe cyfruwe to zapodam zdjencia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bLaSterD Opublikowano 18 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2002 bloki sie robiom, byc moze bede musiał płacić za robocizne (do tej pory miałem za darmo) ale jak każą sobie zapłacić tokaże wykonać blok nie ślimak kwadratowy tylko ślimak oktalny gdzie kanały są w zakrętach po 45 stopni, daje to mniejsze opory wody i wyglonda jak rasowy dangerden. jednego ślimaka kwadratowego mam już wykonanego także jak dorwe cyfruwe to zapodam zdjencia. A jakie koszty... bo ja potrzebuje jak najszybciej bloczek... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...