Madness Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 O napięcia nie masz się co martwić. Cichy ? No nie wiem. Ale jak wiadomo odczucie ciszy jest czysto subiektywne. Ja mam Noisetakera i jest najgłośniejszy w kompie (ciężko mówić o głośności ale go słychać ;) ) a Coolergiant jest od niego głośniejszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek345 Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 To fakt Coolergiant do najcichszych nie należy ale na najmniejszych obrotach jednak trzeba się nieźle wysilić żeby go usłyszeć ale zato się troche grzeje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szumi Opublikowano 22 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2005 dzisiaj dostalem przesylke z coolergiant435 i tez mi nie wstaje. nie usmiecha mi sie go otwierac i sprawdzac co sie dzieje bo strace gware ale nie podoba mi sie to ze jest padniety i bede musial czekac na nowy bo kupilem wysylkowo w balta.pl. poza tym troche juz sie zniechecilem do tych zasilaczy bo to juz drugi taki przypadek tu na forum Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 Trzeci, zapomniałeś o Świdrze i jego zjaranym Enerku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 Tagan spisuje się świetnie. Lepszej zasiłki jak na razie nie miałem okazji używać. 1279692[/snapback] no to pozostaje mi tylko wspolczuc :] masz cosik bledne informacje..."zjarana" zasilka od swidra ma sie dobrze i lezy u mnie w domciu...u mnie jakos zabezpieczenia dzialaja tak jak i sama zasilka...tak czy siak swider dostal nowa sztuke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość seraf Opublikowano 5 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2005 dzisiaj dostalem przesylke z coolergiant435 i tez mi nie wstaje. nie usmiecha mi sie go otwierac i sprawdzac co sie dzieje bo strace gware ale nie podoba mi sie to ze jest padniety i bede musial czekac na nowy bo kupilem wysylkowo w balta.pl. poza tym troche juz sie zniechecilem do tych zasilaczy bo to juz drugi taki przypadek tu na forum 1292069[/snapback] moj obecnie pracuje dosyc mocno :-))) radek wyszedl z kompa i zastapil go 6800gt. prescot 3.85 1gb ramu 6800 80 i 120 hd 7200 nagrywara dvd dvd 3 x coolerki stabilne napiecia nie moge slowa zlego na niego powiedziec. po przyciszeniu potencjometrem z tylu jest naprawde przyjemnie a te obroty starczaja mu nawet przy full load. generalnie jestem bradzo zadowolony. pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-mil78 Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 Mam zgrzyt: jaki zasilacz wybrać (w cenie do 600PLN) Moje propozycje: 1.Be Quiet 520W Black Line 2.Enermax EG565AX-VH (W) V2.0 3.Ultra X-Connect 500W Black (najlepiej wersja z zielonymi kablami - niestety nie znalazłem w polsce) W każdym z tych zasilaczy cos mi się podoba. w 1. amperarz i dodatkowe wyjścia na wiatraki w 2. podwójna linia 12V i duża moc w 3. odłączane kable i ciągła moć 500W (a nie chwilowa) Coś mi się wydaję że zostanę przy BeQuiet, ale mam jeszcze z miesiąc na szukanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość artur.c Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 (edytowane) tzn. ze pozostale zasilacze maja tylko chwilowa moc? jesli masz cichy komputer to be-quiet.. ostatnio zrobilem maly test zatrzymalem wiatrak na wentylatorze (artctic cooling, prawie nieslyszalny) dysk wylaczylem i co? i lekko zdziwiony usyszalem tylko bzyczenie monitora, o czym nie mialem dotychcasz bladego pojecia! bomba! doam tylko ze wszystko z bebechami na stole, nowa obudowa wlasnie do mnie jedzie... ps. mam co prawda o wiele slabszy model bo tylko 350W, ale gdzie moge to go reklamuje, ogromna roznica w porownaniu do starego enermaxa 365p-ve, nawet napiecia trzyma lepiej! Jak juz sie zdecydujesz to kup be-quiet z nowej serii P5! Swoja droga patrzac na konfiguracje, jakos trudno mi uwierzyc w cisze, wiec moze ten Ultra X-Connect Edytowane 10 Marca 2005 przez artur.c Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maczeta10 Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 Tak to są właśnie objawy człowieka który myśli że ma coś dobrego choć wie w podświadomości że dostał szajs ( entermax) i niemając zielonego pojęcia gani innych bo chce się dowartościować ....... Ciekawe ile ci ten wadliwy entermaxik pochodzi HA HA HA....... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 podłącz sam zasilacz do pradu i kikla razy włącz i wyłącz przełącznikiem z tylu około 5 sekund i sprawdz czy sam zasilacz startuje (pamietaj rzeby podłączyc obciąrzenie nie warzne jakie ninimum 0.5A) i powinien zaskoczyc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 19 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2005 Tak to są właśnie objawy człowieka który myśli że ma coś dobrego choć wie w podświadomości że dostał szajs ( entermax) i niemając zielonego pojęcia gani innych bo chce się dowartościować ....... Ciekawe ile ci ten wadliwy entermaxik pochodzi HA HA HA....... 1321416[/snapback] Misiu, co ty pierniczysz? :/ Rozumiem, ze zal ci dupszczala sciska jak widzisz u kogos PSU conajmniej o klase lepsza, ale to nie powod by nam tu od razu na forum swoje zale wylewac. Jak to mawia Kucyk- "ciag sanki" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fit Opublikowano 20 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2005 wczoraj mierzylem napięcia BeQuieta 470W - to niestety poziom nawet niższy od chiefteca... albo trafil sie kiepski egzemplarz - ale ripple 0,03V i spadek o 0,06V przy lekkim obciążeniu nie wróży nic dobrego... odesłany do sprzedawcy bez dociążania (chociaz cichy dosyc jest) ODRADZAM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...