vtg Opublikowano 14 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2005 Mam "mały" dylemat. Nie wiem który z procesorów wybrać. Mianowcie chodzi o P4 560J i P4 650. Dla przypomnienia, oba procesory Prescott (0.09) na LGA775 + HT. 560J - 3,6 HGz i 1 024 kB cache L2 650 - 3,4 GHz i 2 048 cache L2 i EMT 64 Procesory te są w podobnej cenie :?. Nie wiem co wybrać, a nikt z moich znajomych nie posiada P4 z serii 600 :cry:. Z góry dziękuję za wszelką pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 14 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2005 ja bym wzioł tego 650 2 mb cache l2 no i emt 64 ........ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sportmaus Opublikowano 15 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2005 Lepiej wez tego z seri 6** Ja mialem tego procka w reku ( testowalem) zanim byl wypuszczony na sklepy Na poczatku byly problemy z rozpoznawaniem i td. ( ale to sie czesto zdaza w wersjach beta) Jesli chcesz podkrecac to wez z seri 5** bo te 6** ( przynajmniej moj) sie nie kreca za bardzo A i dobry zasilacz zakup Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snopuś Opublikowano 15 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2005 Sportmaus ale Ty masz sprzęcik :blink: Możesz zapodać jakieś wyniki z benchmarków, np PcMark04 3dMark2k1 HdTach przepustowość pamiątek(sandra2005) Aleś musiałeś za niego wybulić :D jakie masz temp na tym Aquaris'ie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vtg Opublikowano 16 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2005 A i dobry zasilacz zakup 1277655[/snapback] A z tych dobrych to który wybrać ? Jak narazie myślałem o tych dwóch: TAGAN 480W TG480-U01 (aktywne PFC, dual fan) ENERMAX 485W EG485 AX-VHB Coolergiant (aktywne PFC, triple fan) Z wartości estetycznych to Tagan jest ładny czarny, a Enermax też jest ładny ale czerwony B). Który lepszy ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 16 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2005 hmm.. ja bym bral tego enermaxa .. ale tagan jest podobno cichszy od niego ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoctorPulse Opublikowano 16 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2005 Sportmaus ale Ty masz sprzęcik :blink: Możesz zapodać jakieś wyniki z benchmarków, np PcMark04 3dMark2k1 HdTach przepustowość pamiątek(sandra2005) Aleś musiałeś za niego wybulić :D jakie masz temp na tym Aquaris'ie 1279248[/snapback] mnie też interere jakies dowodziki bo wielu tu było takich co pisało że ma...a tak wogóle to gdzieś ty kupił tego 3,46EE?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vtg Opublikowano 16 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2005 Ale robicie tu bałagan :mad:. Chyba nikt nie musi udowadniać że ma taki sprzęt a nie inny. To jego osobista sprawa i jak ktoś nie wierzy to jego problem <_<. A tak przy okazji to P4 3,46 EE można kupić na ebay. Sorry za OT. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancer Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 A ja juz jutro bede mial P4 3,72GHz EE :D:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 A ja juz jutro bede mial P4 3,72GHz EE :D:P 1282105[/snapback] szpaner :]]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vtg Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 A ja juz jutro bede mial P4 3,72GHz EE :D:P 1282105[/snapback] To jak już będziesz miał to wrzuć jakieś testy. Ciekawy jestem jak to jest z 2 MB L3. Przynajmniej taki pożytek z tego będzie ... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancer Opublikowano 17 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2005 Nie moge nic mowic, ale NDA jest tylko do 21 wiec niedlugo... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 18 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2005 jak to jest z tymi P4 EE - podobno nie chcialy sie ni h.. krecic ,a tu widze w podpisach jakies rekordy padaja od niechcenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 jak to jest z tymi P4 EE - podobno nie chcialy sie ni h.. krecic ,a tu widze w podpisach jakies rekordy padaja od niechcenia 1283524[/snapback] Kreca sie gorzej od zwyklych, ale nadrabiaja cachem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...