Szymon Opublikowano 14 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2005 Narazie podlaczam moj uklad na dywanie :) na "such0o" ale zauwazylem jedna rzecz :> i nei wiem czy to tak powinmno byc. W moim X3m mam wlot 16mm i dwa wyloty 12 mm i węze odplywu na odcinkui blok - trojnik ( w ktorym lącza sie w jeden) sa gdzies tak do polowy pelne,nie sa cale pokryte wodąw srodku, widac jak ta woda tam plynie. Wydaje mi sie to logiczn bo dwa wyloty sa w stanie oprowadzic wiecej niz jeden wlot i nie sa w stanie sie zapelnic, ale na wszelki wypadek chcialbym spytac czy w waszych ukladach tez wystepuje cos takiego i czy nie grozi to mniejsza wydajnoscia ;] , moze pompka za slaba :huh:. Dodam ze w momencie kiedy weze lacza sie w trojniku w jeden caly, woda juz plynie normalnie (caly wąz wypelniony - 12 mm). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 14 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2005 to raczej minie powlaczaj i powylaczaj pompke to sie szybciej odpowietrzy (a kyniek powie ze sie szybciej zepsuje:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donulung Opublikowano 14 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2005 Jak masz na dywanie to podnieś reszte układu trochę wyżej ponad bloczek a bąbelki same polecą do góry i odpowietrzy się. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 14 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2005 powinienes to odpowietrzyc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 14 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2005 (edytowane) yhym....czyli to nie jest normlane ;] jednak moje "logiczne" mysle, nie bylo prawidlowe :P ;]. Jutro pokombinuje bo dizsiaj musze jeszcze dokladnie pokleic pojemnik z wodą :). Edytowane 14 Lutego 2005 przez Szymon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 15 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2005 yhym....czyli to nie jest normlane ;] jednak moje "logiczne" mysle, nie bylo prawidlowe :P ;]. Jutro pokombinuje bo dizsiaj musze jeszcze dokladnie pokleic pojemnik z wodą :). 1277483[/snapback] Co najwyzej bedzie mniejszy przeplyw, ale powietza w wezach byc nie powinno Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mate76 Opublikowano 16 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2005 Ściśnij jedną rurkę to woda popłynie drugą i się odpowietrzy. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...