kruszczol Opublikowano 15 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2005 Witam wszyst. i bardzo proszę o pomoc a więc do rzeczy: posiadam(dostałem za darmo)płytkę gł.PROCOMP VIA694 MATX i jest uszkodzona a dokładniej przypalony jest na niej scalak(?tak o tym czymś mówili w sklepie gdzie byłem po radę?-sic) taki malutki na 8 nożkach znajduje się obok gn.pamięci koleś od którego ją mam majstrował właśnie coś z kościami pam. przy włącz. kompie co ciekawe ja tę płyt. uruchomiłem(mimo że lamer ze mnie) ale: 1.czasami się ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span>ła a czasem nie 2.pracowała niestabilnie(co jakiś czas zaw.) 3.1 z gniazd pam. niedziała właśnie to od strony tego przypalonego elem. CZY waszym zdaniem do się to napr.(w tym sklepie powiedz. że NIE bo scalak jest lutowany POWIERZCHNIOWO-ale oni zdecydowanie chcieli zabrać tę i z upustem sprzedać mi inną płyte dlatego im niewie.) jeśli da się napr. to PO 2 gdzie się z tym udaćco by tanio było A po 3 czy to się opłaci bardzo by mi się ta płyta przydała bo mój sprzęt eh!!!!!!(kupiony w 99 r. ino comments) dlatego BARDZOOOO!!!!!!!! proszę o pomoc podaje jeszcze swoje GG 7412987 i mail piowlocl@wp.pl pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 15 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2005 daj do elektronika ...... ciężka sprawa ale heh :) może da radę w każdym razie nie może być gorzej nie ;) ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 15 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2005 moze swider lub owies cos by zdzialali? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...