Skocz do zawartości
flasht

Kompurtonik Vs Wypalone Pixele :)

Rekomendowane odpowiedzi

Czy ktos sie orientuje jak to tak naprawde dziala to zwracanie rzeczy zakupionych przez internet w ciagu 10 dni, bez zadnego powodu? Jesli to naprawde dziala, to czy to nie jest sposob na uzyskanie 10 dniowej gwarancji na wypalone sub(pixele) niezaleznie od modelu monitora LCD? W ogole to mozna taki monitor poprostu im odniesc do oddzialu w Wawie czy gdziekolwiek indziej, zeby nie tracic pieniedzy na przesylke?

Edytowane przez flasht

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy ktos sie orientuje jak to tak naprawde dziala to zwracanie rzeczy zakupionych przez internet w ciagu 10 dni, bez zadnego powodu? Jesli to naprawde dziala, to czy to nie jest sposob na uzyskanie 10 dniowej gwarancji na wypalone sub(pixele) niezaleznie od modelu monitora LCD? W ogole to mozna taki monitor poprostu im odniesc do oddzialu w Wawie czy gdziekolwiek indziej, zeby nie tracic pieniedzy na przesylke?

1277732[/snapback]

pewnym sensie jest to sposób na uzyskanie 10 dni gwarancji na pixele! ale jeśli nawet z tego powodu bys zwracam monitor to lepiej jest powiedziec ze ci nie podszedł niz ze zwracasz bo ma wypalone pixele! a najlepiej nic nie mówić! nie spełnuł oczekiwan i tyle! jezeli towar nie nosi zadnych sladów uzytkowania i jest zapakowany z powrotem w oryginalne opakowanie to sklep musi uznac zwrot! to jest zagwarantowane w kodeksie cywilnym! i jest do tego stosowny artykuł!

z własnego doswiadczenia: kupiłem kiedys zasilacz modecom 350cwt i mi nie podpasował bo był za głosny więc go odesłałem i zwrot został przyjety! gdybym nie dopłacał do topowera to kase przelaliby mi na podane przeze mnie konto!

pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1277830[/snapback]

Narazie to czysto teoretyczna sytuacja. Mam zamiar kupic LCD Soniaka i wlasnie mysle jak to najlepiej zrobic.

A tak swoja droga to nie rozumiem... co w ciagu 3 dni a co w ciagu 10? :/ Jakis analfabeta chyba jestem - no albo to alkohol tak na mnie dziala :)

Edytowane przez flasht

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Narazie to czysto teoretyczna sytuacja. Mam zamiar kupic LCD Soniaka i wlasnie mysle jak to najlepiej zrobic.

1278162[/snapback]

najlepiej zrobic to tak: isc do sklepu i poiwedziec "poprosze lcd sony" położyć pieniązki na lade wziąć sprzęt i paragonik i isc do domu i cieszyć się z zakupu!!! :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi