flasht Opublikowano 15 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2005 (edytowane) Czy ktos sie orientuje jak to tak naprawde dziala to zwracanie rzeczy zakupionych przez internet w ciagu 10 dni, bez zadnego powodu? Jesli to naprawde dziala, to czy to nie jest sposob na uzyskanie 10 dniowej gwarancji na wypalone sub(pixele) niezaleznie od modelu monitora LCD? W ogole to mozna taki monitor poprostu im odniesc do oddzialu w Wawie czy gdziekolwiek indziej, zeby nie tracic pieniedzy na przesylke? Edytowane 15 Lutego 2005 przez flasht Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
terro Opublikowano 15 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2005 (edytowane) http://sklep.komputronik.pl/html.php?e=sklep:zwrot a nie wymieniliby ci na nowy monitor? jakiej firmy on jest? moze producent uwzglednia gwarancje na martwy pixel!? Edytowane 15 Lutego 2005 przez terro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek_bart Opublikowano 15 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2005 Czy ktos sie orientuje jak to tak naprawde dziala to zwracanie rzeczy zakupionych przez internet w ciagu 10 dni, bez zadnego powodu? Jesli to naprawde dziala, to czy to nie jest sposob na uzyskanie 10 dniowej gwarancji na wypalone sub(pixele) niezaleznie od modelu monitora LCD? W ogole to mozna taki monitor poprostu im odniesc do oddzialu w Wawie czy gdziekolwiek indziej, zeby nie tracic pieniedzy na przesylke? 1277732[/snapback] pewnym sensie jest to sposób na uzyskanie 10 dni gwarancji na pixele! ale jeśli nawet z tego powodu bys zwracam monitor to lepiej jest powiedziec ze ci nie podszedł niz ze zwracasz bo ma wypalone pixele! a najlepiej nic nie mówić! nie spełnuł oczekiwan i tyle! jezeli towar nie nosi zadnych sladów uzytkowania i jest zapakowany z powrotem w oryginalne opakowanie to sklep musi uznac zwrot! to jest zagwarantowane w kodeksie cywilnym! i jest do tego stosowny artykuł! z własnego doswiadczenia: kupiłem kiedys zasilacz modecom 350cwt i mi nie podpasował bo był za głosny więc go odesłałem i zwrot został przyjety! gdybym nie dopłacał do topowera to kase przelaliby mi na podane przeze mnie konto! pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flasht Opublikowano 15 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2005 (edytowane) 1277830[/snapback] Narazie to czysto teoretyczna sytuacja. Mam zamiar kupic LCD Soniaka i wlasnie mysle jak to najlepiej zrobic. A tak swoja droga to nie rozumiem... co w ciagu 3 dni a co w ciagu 10? :/ Jakis analfabeta chyba jestem - no albo to alkohol tak na mnie dziala :) Edytowane 15 Lutego 2005 przez flasht Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek_bart Opublikowano 15 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2005 Narazie to czysto teoretyczna sytuacja. Mam zamiar kupic LCD Soniaka i wlasnie mysle jak to najlepiej zrobic. 1278162[/snapback] najlepiej zrobic to tak: isc do sklepu i poiwedziec "poprosze lcd sony" położyć pieniązki na lade wziąć sprzęt i paragonik i isc do domu i cieszyć się z zakupu!!! :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paluszek Opublikowano 16 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2005 ale skąd te pieniążki wziąć :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...