Mikelll Opublikowano 15 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2005 kupiłem mysze A4Tech Opto Mini. po podłączeniu jej do kompa myszka wariuje :/ kursor sam zjezdza w dół ekranu. sterowniki zainstalowałem - żeby nie było że nie ;) . czy jest mozliwe żeby byla to wina portu ps/2 ?? moja poprzednia myszka była na COMa, a ta nie chce działać na przejściówce COM/PS/2 :/ help Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flasht Opublikowano 15 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2005 kupiłem mysze A4Tech Opto Mini. po podłączeniu jej do kompa myszka wariuje :/ kursor sam zjezdza w dół ekranu. sterowniki zainstalowałem - żeby nie było że nie ;) . czy jest mozliwe żeby byla to wina portu ps/2 ?? moja poprzednia myszka była na COMa, a ta nie chce działać na przejściówce COM/PS/2 :/ help 1277774[/snapback] A nie laska poszukac? Bylo to juz nawet kilka dni temu! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 15 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2005 a ja mam myche a4 techa optical wireless tą najnowszy model z tych co kopiowały wygląd myszek logitecha. mam tak ż emi w górny prawy róg ekranu kursor leci i trzeba ją wyłaczać a potem właczać myche podłączołyem pod port ps2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...